Gece hayatı

Erkek karaktersizliğini kadına bağlayan cahil zihniyetin ürünü onlar, boşverin siz.
Onlar sadece bahane. Nice kadın var kendine bakamıyor, çocuktan saç taramaya bile vakit bulamıyor ama kocaları etrafında dört dönüyor.
Önce eşiniz karısını tatmin etmeyi, onu memnun etmeyi öğrenseymiş. Ben lunu biliyorum, bir kadın sevildiğini hissettiğinde sevdiğini mutlu etmek için elinden geleni yapar. Sevilen sevdiğiyle güzelleşir.

Ayrıca 10 dakika ilişki süresi mi olur Allah aşkına? Zulüm gibi ya. İyi olmuş sevişemeyen, sizi memnun edemeyen adamla yıllarınızı geçirmemiş oldunuz.
Arkadan böyle konuşan için var ya o da yatakta kötü 10 dakika ilişki sürüyor diye rezil etcen

Merhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Eşim çalışmaktan bazen traş bile olmuyordu onun için öncelik hep işti saç sakal birbirine karışmış vaziyette gezerdi birlikte olduktan sonra alır eline telefonu bişeyler bakar yada uyurdu ne sarılmak ne konuşmak ne öpmek hiçbirşey yoktu en uzun süren ilişkimiz 15 dakikadır genel olarak en çok 5 -10 dakika sürer birlikte olmamız beni mutlu etmek için oda çaba sarfetmedi sonuç olarak
Kadınlar erkekler için bunları yapmayınca erkeğin gözünün dışarımı kayması gerekli?
Niyeti bozmuş bir insan için her şey bahane olabiliyor, o yüzden hiç kendinizi suçlayıp da üzülmeyin. Tamamen hastalıklı ezber düşünceler bunlar. Saçlarınız yağlı, üzeriniz yemek artikli mi dolaşıyorsunuz sanki evde her gün. Kadın zaten kendi için öz bakımını yapar. Erkeğin ahlaksız davranışına toplumun bahanesi bunlar.

Kadın kilo alamaz kadın saçlarını topuz yapmaz kadın kaş bıyık bakımı hep yapar kadın polar don giymez kadın göbek yapamaz kadının göğüsleri sarkmaz kadın her işe yetişir bunlar olmazsaaaa adamın gözü dışarı kayar kayacağı varsa sen yapsan da kayar
Yürrrrrrüüü be reis😂😂

Birkaç arkadaşım söyledi ben kızgınlıkla eşimden bahsederken onlarda bunları yapıyormuydun falan dediler cevap vermek zorunda kaldım

"Bunun konumuzla ne alakası var? Nasıl giyinip cilvelendiğime göre, boşanılacak/aldatılacak kadın olup olmadığımı mı konuşacağız?!" diyip kestirip atacaktınız.
Konuşturmayın öyle gerzekleri karşınızda lütfen.
Bir de kendinizi sorgulamaya dönmüşsünüz, sadakat-sevgi giyilen geceliğe bağlı bir şey değil.

Birkaç arkadaşım söyledi ben kızgınlıkla eşimden bahsederken onlarda bunları yapıyormuydun falan dediler cevap vermek zorunda kaldım
İnsanlar bizim ağzımızdan çıkan laflarla bizi vurular ...

Milletin şu akıl vermeleri kadar saçma bi şey yok. Size ne derdim ben daha konuyu açmadan. Anam babam olsa dahi.

bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten
Amaninn o zaman benim ki çok bile kalmış, 3 çocukla zombi gibi yatağa giriyorum da ben 😂

Düşünsenize bu adam elaleme geceleri benim için gecelik giymiyordu demiş, bunu söyleyebilmiş, yatak odanızdan başkalarına bahsedebilmiş. Rezillik, sefillik. Kadınlar hamile olduğunda aldatan tipler de sanırım bu familyadan, kilo almıştı, şişmişti, benimle ilgilenmiyordu, aldattım, onun gibi bir şey.

Siz bunları düşünerek kendinizi üzmeyin. Saydığınız şeyler hata değil.
konu sahibi arkadaşlarına söylemiş giymediğini .Sordular cevap vermek zorunda kaldım yazmış önceki mesajlarda.

Merhaba bişey danışıcaktım eşimle boşanma aşamasındayız nedenleri çok uzun ama eşim beni terketti ve boşamak istiyor bugün birkaç kişiden sende kendine çok bakmıyordun akşamları eşin için süslenip püslenmiyordun gecelikler giymiyordun laflarını duydum buda bana kendimi suçlu hissettirdi gerçekten kadınlar erkekler için süslenip püslenmelimi eğer bunu yapmıyorsa eşinin gözü dışarlaramı kaymalı neden sadece kadınlar iyi görünmek zorunda.
Eşim çalışmaktan bazen traş bile olmuyordu onun için öncelik hep işti saç sakal birbirine karışmış vaziyette gezerdi birlikte olduktan sonra alır eline telefonu bişeyler bakar yada uyurdu ne sarılmak ne konuşmak ne öpmek hiçbirşey yoktu en uzun süren ilişkimiz 15 dakikadır genel olarak en çok 5 -10 dakika sürer birlikte olmamız beni mutlu etmek için oda çaba sarfetmedi sonuç olarak
Kadınlar erkekler için bunları yapmayınca erkeğin gözünün dışarımı kayması gerekli?
Karakter meselesi. Bakımı süper olup aldatan erkekte var karısı bakımsız olduğu halde sadık olan adamda..
Benm şahsi fikrim eşe süslenmek gerekir, karşılıklı tabi 👍

Sadece kadın kendine dikkat etmeli diye bir şey yok. İki kişi de kendine özen göstermeli özellikle birliktelik konusunda maşallah sizin eşte her şeyi salmış hem kendini hem romantik bir şeyler yaşamayı o zaman sizin de gözünüz kayması gerekirdi. Soğukluk bakımsızlık ilgisizlik elbette eşleri uzaklaştırır ama karakterinde başkasına bakmak varsa zaten bakar ortadaki problemi çözmeye çalışmaz kendine dikkat etmeye çalışmaz

Back
X