gece kalkıp kalkıp... :(

Şaka yapıyorsun dimi
Vallahi şaka değil Ben daha fenayım Gece dolabı açar dürümleri yapar yataga geçerim bide yedekde koyarım patlıcanın üzerine salçalar felan elimde değil elimde olmadan illaki bişeyler yemem lazım Korkuyorum birgün evden birinin elini kolunu yerim diye Hani şu topuz tokaları varya onu yemiştim zaten tokayı attım resmen bitirmiştim

Ben gece kalkmıyordum da uyumadan hemen önce tatlı bise yiyip öyle yatma ihtiyacı hissediyordum. Tabi bu ihtiyaç bana kilo olarak dönünce vazgectim:) diyete girdim artık canım da istemiyor.

ayy yokkk artık aşmışsın sen
kusturtsaydın ya kendini, saç tokası yemek nedir

bende oyleydım 104 kılo oldum oyle yıye yıye 2 sene oyle gezdım
sonra 6 ayda verdım aldıgım 40 kıloyu
abur cuburu kızartmayı sekerı kestım gunde 2 ogun yedım uzak durunca canınız ıstemıyor ılk 1 ay zor oldu kabul edıyorum baya bagımlılıktan kurtulmak gıbı .
bunun tek yolu kesmek ve canınız ıstedımı su ıcın ısrarla su ıcın en olmadı ayran veya marul falan yersınız gecıstırın
gecıyor

bir an ben yazdım sandım ☺ belki vardir bir oneri bekleyeyim surada

Dün Ayça Kaya TV de bundan bahsediyodu. Mutlaka hastaneye gidilip gerekli tetkiklerin yapılması lazım insülin direncine,hormanlara,tansiyon şeker bakılması lazım diyodu. Bunlar normalde mutlaka piskolojik dedi ben dinlerken bile şaşırmıştım şimdi bu konuyu görünce demekki varmış dedim kurtulursunuz inşallah kilo durumunuz nasıl.

Yaa nasıl yaptınız lütfen söyleyin. İki sene önce 59 kiloydum şuan 80 kiloyum vermem lazım tüyo verin bana lutfennnn

Bende ayni durumdayim bilincli olarak yiyorum kizima sut hazirlamaya kalkiyorum o arada ne bulursam genelde tatli agirlikli yiyorum sonra uyuyorum 1 saat sonra bugazda kurulukla uyaniyorum susuyorum cunku

Aç mı yatıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…