- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.850
- 548
- Konu Sahibi La vie en Rosee
Uyumadan önce tarçınlı ılık su için iyi gelir. Diyetisyen önermişti bana her sabah tatlı açlığımı bastırıyordu. Kaynamış suyu. İçine çubuk tarçın koyun ılınınca için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neler yaptıgımı yazdım ıste ekmek seker kızartılmıs urun ve gece atıstırmalıklarını kestım bu kadar :)Yaa nasıl yaptınız lütfen söyleyin. İki sene önce 59 kiloydum şuan 80 kiloyum vermem lazım tüyo verin bana lutfennnn![]()
neler yaptıgımı yazdım ıste ekmek seker kızartılmıs urun ve gece atıstırmalıklarını kestım bu kadar :)
bogazı tutunca gıder kılo
Uyumadan önce tarçınlı ılık su için iyi gelir. Diyetisyen önermişti bana her sabah tatlı açlığımı bastırıyordu. Kaynamış suyu. İçine çubuk tarçın koyun ılınınca için.
Aç mı yatıyorsunuz?
Dün Ayça Kaya TV de bundan bahsediyodu. Mutlaka hastaneye gidilip gerekli tetkiklerin yapılması lazım insülin direncine,hormanlara,tansiyon şeker bakılması lazım diyodu. Bunlar normalde mutlaka piskolojik dedi ben dinlerken bile şaşırmıştım şimdi bu konuyu görünce demekki varmış dedim kurtulursunuz inşallah kilo durumunuz nasıl.
Gebelikte oldu benim baş ucuma dut kurusu ve hurma koydum onları yedim şeker çikolata yerine
bir an ben yazdım sandım ☺ belki vardir bir oneri bekleyeyim surada
malesef.. her şartta olabiliyor bu durum
ben oldum 46ydim 80im su aninşallah tüm bunların sonucunda duba olup çıkmayız![]()
ben oldum 46ydim 80im su an![]()
Bir an ben mi yazdım diye düşündümvarken yerim yokken kalkmam. Bir ara yemek yiyordum bir çözüm bulamadım böyle gidiyor
çok fesat olduğumu düşündürdü bu başlık bana gece kalkıp kalkıp değince aklıma başka şeyler geldi![]()