• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece kocası işe giden bi ben mi varım :( çok sıkıldımm

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
İyi akşamlar herkese ... Eşim her zaman ki gibi yine görev e gitti .. Artık çok sıkıldım :( bu kadar zor olduğunu bilmiyordum :( butun hayatım böyle mi geçecek :( kendi kendime konuşuyorum artık yalnızlıktan.. Bırak bi arkadaşı rehberimde arayıp dertleşecek bi Allahın kulu yok :( bi gün çocuğumuz olsa anladım ki yalnız buyuteceğim .. Çok sıkıldım .. Yalnızlık ne kadar da kotu :( bi ben miyim geceleri yalnız olan .. Yada eğer yalnız değilsem sizde benim gibi korkuyor musunuz :(

gündüz evdeyse dert etmeyin.bazi islerde oyle yapacak bir sey yok.alisirsiniz bir sure sonra.kendinize yapacak biseyler bulun.cocuguz oldugunda daha farkli olur.bu kadar bos vaktiniz olmaz..

ben korkmuyorum ama benım kı gec gelıyo. bu ara da komsu edın kendıne. akşam komsunu cagır bazen oturmaya. hatta yanına arkds bulursan aksam kurslarına falan gıt. tabı ımkan varsa.

Ne yapacaksın canım, herkes ısının pesınde, esın ekmek parası için calısıyor, oyle dusun. Bence cocugun olunca yalnız olmayacaksın aksıne gunduz olan ıslerde esın hep yanında olacak sız uyurken de ısıne gıdıp gelecek sıye dusun kendını ferah tut. Ilerde mesaı duEnının dgısme ıhtımalı var mı?

Dert etmeye değmez seninki akşam yokmuş benim eşim 4 veya 5 gün yok ve bu evlendim evleneli ama şikayetçi değilim geldiğinde yeni evli çift gibi balayındayız sanki , ondandır tatlı dili ve sevgili doluyuz birde eşimin kendi işi kazanç bol ise gider , değilse gitmez , keyfi nasıl isterse kendi işinin patronu
ama sen çok abartıyorsun gibi tabi en zor kısmı bebek olduğu dönemler ve kızımın ergenlik çağında yaşadım

Bende yanlız kalıyorum gece. Ama hic korkmadim bu zamana kadar. Duanizi edin uyuyun. Allah'ın izniyle bisey olmaz

Benim de eşim gece göreve gidince yapardım kahvemi ya kitap okurdum yada internetten sevdiğim yabancı dizileri takip ederdim.
Kapınızı kilitleyin ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onu yapın örgü, film, dizi, bulmaca, oyun vs... Artık gündüz vakti bile güvenli değil hiçbir yer gece olmasına takilmayın.

Eşim vardiyalı çalışıyor 5 yıllık evliyiz çocuk yokken daha rahat geçiyordu tek başıma gerekirse sabaha kadar oturuyordum eşim gelince kahvaltı yapıp beraber uyuyorduk. .şimdi çocuk var uyusa da bende kendime vakit ayırıp yatsam diye gözüne bakıyorum mecbur uyuyorum hatta yoksa sabah babası gelince yatacak çocuğa ben bakcam ..et duani geç yatağına al kitabını eline..keşke yakın olsaydik vardiyalarda takilirdik beraber :)yeni eve taşındık daha arkadaşım yok çünkü benimde :(

Neyse ki hiç öyle korkularım yok eşim yatar 11 de ben sabaha kadar otururum karanlıkta gezerim falan :KK53: eşimin olmadığı zamanlar da oldu 2 ayaklılardan korkun gerisi sorun değil :KK66:
allah bsına getirmesin tabi bende oyle diyodum basına gelince korkuyosun o zamandan sonra evd eyanlız kalamama korkusu oldu esim evdeyse bende sabaha kadar otursamda korkmam ama yanlız duramam

İyi akşamlar herkese ... Eşim her zaman ki gibi yine görev e gitti .. Artık çok sıkıldım :KK43: bu kadar zor olduğunu bilmiyordum :KK43: butun hayatım böyle mi geçecek :KK43: kendi kendime konuşuyorum artık yalnızlıktan.. Bırak bi arkadaşı rehberimde arayıp dertleşecek bi Allahın kulu yok :KK43: bi gün çocuğumuz olsa anladım ki yalnız buyuteceğim .. Çok sıkıldım .. Yalnızlık ne kadar da kotu :KK43: bi ben miyim geceleri yalnız olan .. Yada eğer yalnız değilsem sizde benim gibi korkuyor musunuz :KK43:
Can'ım bende sendenim.Bu gece yalnızım.Eşimin telefonu kapalı ve uzun bir seyir bizi bekliyor,40 gün yok.Telefon kapalı olacak aynı Zaman'da.Ve bende de çocuk yok.

İyi akşamlar herkese ... Eşim her zaman ki gibi yine görev e gitti .. Artık çok sıkıldım :KK43: bu kadar zor olduğunu bilmiyordum :KK43: butun hayatım böyle mi geçecek :KK43: kendi kendime konuşuyorum artık yalnızlıktan.. Bırak bi arkadaşı rehberimde arayıp dertleşecek bi Allahın kulu yok :KK43: bi gün çocuğumuz olsa anladım ki yalnız buyuteceğim .. Çok sıkıldım .. Yalnızlık ne kadar da kotu :KK43: bi ben miyim geceleri yalnız olan .. Yada eğer yalnız değilsem sizde benim gibi korkuyor musunuz :KK43:
Gece 3 te işe gdiyor canim alişoyorsun bir zman sonra bebegin olunca cok umursamazsin unutursun yalnizligini

Back
X