Gece örtünmeyen bebek...

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
683
Merhaba arkadaşlar,

Kızım 20 aylık ve hiö örttürmüyor üstünü. Bir türlü alışamıyor hep burun tıkalı. Kalı giydiriyorum ama çok da olmuyor çünkü hep ağlıyor uyumuyor rahat edemeyince. Gece boyu dalsın örteyim diye bekliyorum hopp gene hissediyor ağlıyor çek şunu diye.
Sizin de var mı böyle ya da alıştıranlar nasıl alıştırdınız üstünü örtünmeye.. Ne zamana kadar böyle gitcek bende uyuyamıyorum yorgun geliyorum işe kızım da hastaa off

reklam yapmak istemiyorum ama belki faydası olur. civil de var uyku tulumları. çok çok iyi. benim oğlumda öyleydi. aldık da çocuk kendine geldi. maşallah gece üşütmelerinden hasta olmuyor hiç. ben uyuduktan sonra giydiriyorum bazen inadı tutuyor giymeyeceğim diye. inan parkede yatıyor olarak buluyorum bazen gene de etkilemiyor çok.

oğlum da öyledir.6 yaşına geldi üstelik..onların sıcaklağı yüksek oluyor bizlerden farklıdır.örütp terletmeyin gereksiz yere.dert de etmeyin.o yüzden hasta olmaz çocuk. eviniz çok mu soğuk ki bu kadar dert ediyorsunuz?
bir de oğlum mesela ayakları örtülsün istemez.çok soğuk olursa eğer,üstünü örtüp ayakları dışarda bırakıyporum debelenmiyor fazla.

benim kizim da 9 aylik ayni sekild kesinlikle ustunu ortmuyor du uyku tulumu aldim. Valla bulandan Allah razi olsun rahatladim.

Benim oğlumda asla örttürmez üstünü. Ama ince içi pamuklu çok rahat uyku tulumları var ben hava soğudumu hemen giydiriyorum mükemmel bir rahatlık bence

Doğduğunda hemşire 10 kere orttu o tekmeledi :)
4.5 yaşında daha ortemedim üstünü.. Babası da öyledir..
Ayakları sıcak tutunca ev soğuk değilse çok sorun olmuyor.. yelek giydiriyorum gece soğuk olunca kolları rahat edince kızmiyor..
Tulum cildirtir kızımı.. alışık olunca sorun yok ben üstümü 2 dk açsam hasta olurum o olmuyor..

Küçükken ben de öylemiyşim hatta duvara sırtımı dayarmışım büyüdüm yine aynıyım :) yatarken üstümü örterim tabi ama sabaha kadar hiçbir şey kalmaz ve yine duvara yaslanma huyum var artık ne buluyorsam o duvarda eviniz soğuk değilse örtmeyin derim.

aynısından bendede var uyku tulumunu asla gıymıyor... zaten her dakıka başı doner bı bakarım ayakları aşagıda bı bakarım yukarda ortebıldığım kadar ortmeye çalışıyorum ama her bulduğumda ustu aaçık...

Benim kızımda asla örttürmüyor üstünü. Örttüğüm anda hissedip tekmelemeye başlıyor. Ayaklarını açık bırakarak örtüyorum bazen,bi süre örtülü kalıyor enazından. Uyku tulumunu kesinlikle giymez biliyorum.

Cocuklar genel de boyle.kac kere orturuyorum ustunu ama ben her orttugum de bide ayagini kaldirip yorgani oyle iter firlatir ustunden:)
Uyku tulumu en iyisi ama bu seferde terliyor.

Küçükken bende örttürmezdim
Şimdi de oğlum aynısı
Bekliyorum uyuyor üzerini örtüyorum ayaklarını kaldırıp bağırıyor
Uyku tulumu içinde rahat edemez
Ama şu boydan giyilen ayaklılar var sanırım onlar daha kullanışlı bizim için

Benimde kizim oyleydi bebekken bile nasil oluyosa ustunu hop aci veriyordu.
Suan 27 aylik 6 aylik oldugundan beri uyku tulumu giydiriyorum.
Kafam rahat oluyo en azindan
Sizede tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…