Gece örtünmeyen bebek...

Benim kızımda öyle maalesef bi çözüm bulamadım uyku tulumu bazen giyiyor şu ayaklı olacak şekilde olanlarda çuval tipi asla giymez kalkar çıngar çıkarır biliyorum

Ben kalın almıştım bir kere ortalığı yıkıyo uykusunda. evimiz çok soğuk değil ama sıcakta değil gece baktığımda ayaklar burun ucu buz gibi oluyor ama gene yok örttürmez memnun olduğunuz tulumların markaları neler aklımda olsun alıp deneyeyim. Böyle bende perişan oldum sırf dün o açık diye bende kendimi örtünmemişim

Mothercare'ın tulumları ayaklı ve çok kalın değil içi dışı pamuk, pamuk ve çok kalın olmadığı içinde terletmiyorda benim kızımda 23 aylık hiç üstünü örttürmez örttüğüm an çığlık çığlığa tekmeleyip illa ayaklarını dışarıya çıkarır benim evimde çok soğuk oluyor daha bir aylıkken torba tulum kullanmaya başlamıştım tulum çok büyük rahatlık

aynennnn ustunde yorgan vs istemiyor. yalniz uyku tulumlari cok terletiyo ve haliyle zararli diye biliyorum ve hic denemedim. evin sicakligini yukseltiyorum pes etmeden kalkip ortuyorum. boyle boyle idare ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…