Cok ilginc bir durum...
Allahin isi iste..
Hakkinda herseyin hayirlisi olsun.
Anlasilan köpek gibi pisman. Sana cektirdigi aciyi kendiside cekiyor.
En azindan görmüs oldum onunda birsekilde aci cektigini... Umursamaz olsaydi, o saatde orada olmazdi...
çok zor olacak belki ama geçecek. Bu acı seni olgunlaştıracak. Olmuyorsa baştan hiç zorlama zaten. Ölüm acısı bile unutuluyor ki bu da geçecek. Sadece yalnız kalma diye tavsiye etmek istiyorum sana. Sanal değil gerçek arkadaşlarınla paylaş gezin dolaşın zamanla bitip gider inşallah. Allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah
Gercekten ilginç olmus acaba inseydiniz birseyler degisebilir miydi belliki oda sizin ivin geldi bir umut horebilirim diye
O vakit üzülmeyin bu kadar sizi istemeyen biri icin o üzülsün biliyorum zor olacak ama kaganizi dagitacak seyler yapin yalniz kalmamaya çalışın Tabbim yardimciniz olsunİnsem hataydi cunku beni aldatti,yari yolda birakti,ben esyalarimizi tek tek attim icim parcalandi.sana donsemde 5,6 sene evlenmeyi dusunmuyorum diyede defalarca soylemisti ayrildiktan sonra.o an bunlar gecti aklimdan ve inemedim iste.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O vakit üzülmeyin bu kadar sizi istemeyen biri icin o üzülsün biliyorum zor olacak ama kaganizi dagitacak seyler yapin yalniz kalmamaya çalışın Tabbim yardimciniz olsun
Ne kadar tanıdık bir konu.
Neyse, canım hiç kimse için kendini üzdüğüne değmez.
Bir süre sonra acın da diner.
Zaman her şeyin ilacı derler ya doğru.
Aldırma, aldırmamaya çalış.
kesinlikle muhatap olma bence,4 yıl beraber ol sonra evlenmek istemiyorum de
birde senle beraber olsam 3-4 yıl evlenmeyi düşünmüyorum demiş
ömrünü onu beklemeklemi geçireceksin,ilişkiniz devam etse bile aynı şeyleri tekrar yaşayabilirsin
ama inan zamanla unutacaksın,unutmaya çalış.
Ondan inmedim zaten sonu yok cunku oluru yok.insem gene uzulucem cunku en son geldiginde inmistim harika 4 gun gecirdik gitti ben ozledigimden geldim sadece suan olmaz devam edemeyiz demisti.insem gene aynisini yapar diye korktum yoksa insem bir sarilsam naptin bana mahfettin beni desem.amman ne biliyim iste.
6 ay gecti ama canim sanki gecmicek gibi geliyor.niye geldi sence ?
nasıl yani hem ilişkiniz yok hem 4 gün görüşüyorsunuz
birde adam seni özlemiş,o zaman niye senle beraber değil
arada sırada geliyor,hem çıkktığı kız var diyorsun.
Biz ayrilmistik bir gun geldi kapima in dedi duzelicek dedi ben herseyi unutturucam telafi edicem dedi o zaman bu kiz mevzusunu tam anlamiyla bilmiyordum indim ama bu sefer inmeye gonlum razi gelmedi.geldi resmen ozlemini giderdi ve gitti ondanda sindiremiyorum.
En dogrusunu yapmissiniz kararliliginizdan dolayi sizi tebrik ederim.
Cok uzuleceksiniz, iciniz aciyacak ama yillar sonra ne iyi yapmisim diyeceksiniz.
Bence size deger veren diger insana bir sans verin ve hayatiniza bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?