Gece saat 2...

Hic aklimdan cikmiyor ki zaten ihaneti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden evlenmeyı dusunmuyrmus bn onu merak ettim..

Evlilik kurumuna saygisi yoktu zaten bana sen oldugun icin yapicam yoksa beni kimse o masaya oturtamaz diyordu.ama bir gun benim icinde oturamicagini anladi.yasamak istediklerim var evlenmeden once dedi.bu sekilde evlenirsem seni aldatirim bosaniriz dedi.halbuki butun sartlarimiz uygundu ailem onu onun ailesde beni cok seviyordu.biz ayrildik anneler gunlerce agladi gunlerce.ama olmadi iste.

birilerinin zoruyla yada diğerini unutmak için kimseyle konuşma unutma ki o da insan onun da duyguları var. sen bu kadar acı çekiyorsun onun çekmeyeceğini mi sanıyosun yazık değil mi şimdiki konuştuğun kişiye

Ben ona en basinda soyledim zaten.benden birsey beklememesini o bana destek olmak istedi biz sadece konusuyoruz yoksa hani bir iliski veya bir bag kurmadik.onada dedim bundan sonra benim icin mantik on planda birini sevemicegimi soyledim bu kadar uzulmusken birine asla ayni seyi yapamam ki zaten ben canim.vicdanim izin vermez buna.eskiye donmek asla niyetim degil Allaha hep bunun icin dua ediyorum icimdeki aski al Allahim diye ölsemde dönmem,ozlesemde donmem artik ona.

Psikolojik sorunları olabilir.

Öz güven eksikliği olabilir.

Seni üzmekten zevk alan bir psikopat olabilir, olabilir de olabilir.

Normal bir insanın yapacağı türden bir şey değil bu.

Canım, aklıma gelmişken bunlara ek olarak çeşitli cinsel problemleri de olabilir.

Örneğin; biseksüel olan ama bunu gizleyen erkeklerin, kadınlarla olan ilişkilerinde, ortada sebep yokken birdenbire sevgililerini bırakma, onların canını yakmaya çalışma gibi durumlar yaşadığını okumuştum araştırmaların birinde.

Bence çok doğru...

Son düzenleme:
Asagi inmeyerek ne kadar onurlu davranmissin. Takdir ettim. Basini dik tut. Seninle evlenmeyecegini soyleyen adamin yuzune bile bakman onun icin bir lutuftur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben onda bir bu konudan eminim oyle bir durumu yoktur kesinlikle.ondaki tek sey evlilik korkusuydu ve aslinda o ciddi iliski adami degildi.banada bunu soyluyordu sen varsin diye boyle sen degil bir baskasi olsa degil 4 yil 4 gun gorusmezdim.gun oldu benide sildi atti iste.suan yasamak istedigi hayati yasiyor ozgur bir orda bir burda duzeni yok.kendini mahfediyor.

Asagi inmeyerek ne kadar onurlu davranmissin. Takdir ettim. Basini dik tut. Seninle evlenmeyecegini soyleyen adamin yuzune bile bakman onun icin bir lutuftur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cok zordu benim icin asagi inmeyip odaya geri donmek ama insem yine ozlemini giderip yine gidicekti biliyordum.

Anladım canım.
.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…