• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece saat 2...

anladım,boşver sen bu insanı aklı estikçe senin yanında geliyor
sanki can sıkıntısını senin yanında geçiriyor gibi
seni sevse seni bırakmazdı
inşaallah sevebileceğin biri çıkar karşına.

Ozluyor belkide geliyor ozlemini gideriyor ve gidiyor bu bana en buyuk hakaret zaten.gittikten sonra ne ses ne seda.hasta oldugumu duyuyor agliyor ama yine hic birsey yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim sana tavsiyem şu ki sen son kez adamakıılı otur konuş bu çocukla. Gururu falan bi kenara bırak o aramıyosa sen ara.
Şu an bi belirsizlik içinde olduğundan böyle acı çekiyosun acaba şöyle mi böyle mi diyip duruyosun.
4 sene az değil evlat acısı gibi koyar insana valla.
Yapılacak her şeyi yaptıktan sonra hala olmuyosa Allah sabrını verir inşallah.
Güzel günler senin olsun.

Canım benim sana tavsiyem şu ki sen son kez adamakıılı otur konuş bu çocukla. Gururu falan bi kenara bırak o aramıyosa sen ara.
Şu an bi belirsizlik içinde olduğundan böyle acı çekiyosun acaba şöyle mi böyle mi diyip duruyosun.
4 sene az değil evlat acısı gibi koyar insana valla.
Yapılacak her şeyi yaptıktan sonra hala olmuyosa Allah sabrını verir inşallah.
Güzel günler senin olsun.

6 ayda az degil be canim neler yaptim cektim bir bilsen.ben kimseye karsi gurur yapmadim bugune kadar ona hele hic...elimden ne geliyorsa yaptim geldi hic engel koymadim elimide tuttu,sarildida,optude.zaman istedi tamam dedim ne kadar dersen,evlenmek istemiyorum dedi tamam o zaman evlenmeyelim ben seni 10 senede beklerim 20 senede dedim.ama o ne yapti alkol ortami,kadin ortami.beni herseyinden sildi onlari ekledi en cokta acikcasi bunu yediremedim.neden sildin dedigimde arkadaslari laf etmis hala sen vazgecemedin mi diye erkeklik gururu zedelenmis pasamin.utanmis askindan.ben naptim babamin karsisima gecip aci cekiyorum baba cok sevdim diye agladim,sizlandim.o donucek ve hic biriniz ona tek kelime etmiceksiniz yuzune vurmucaksiniz diye sozler aldim.en son artik o kiz mevzularini gorunce aradim agladim neden yaptin dedim sende zamaninda aldatildin bu aciyi sen niye bana yasattin dedim,ah ettim,helal etmedim onu soz hakki ona gecincede ne bir inkar ne bir soz sadece iyi geceler diledi bana.

Aşağı inseydim ne olurdu filan diye düşünme başka kızlarla birlikte oldugunu ögrendiysen bitmiş demektir bence. Ne kadar seviyorsan sev en hayırlısı uzak durmak gibi görünüyor.

AA ben bu ayrıntıları bilmiyodum bakk. Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsınn zaten güzelim daha ne yapıcaksın. Uzak dur artık ondan. Ondan bi talep gelirse ne ala belki değerlendirirsin ama sen artık bi şey yapma

Bi de söylemeden geçemicem sen çok çantada keklik imajı çizmişsin
10 yıl beklerim gerekirse demişsin ne fedekarlıklar yapmışsın.
O da erkeklerin %90 ı gibi seni cepte bilmiş ve kaçmış.

6 ayda az degil be canim neler yaptim cektim bir bilsen.ben kimseye karsi gurur yapmadim bugune kadar ona hele hic...elimden ne geliyorsa yaptim geldi hic engel koymadim elimide tuttu,sarildida,optude.zaman istedi tamam dedim ne kadar dersen,evlenmek istemiyorum dedi tamam o zaman evlenmeyelim ben seni 10 senede beklerim 20 senede dedim.ama o ne yapti alkol ortami,kadin ortami.beni herseyinden sildi onlari ekledi en cokta acikcasi bunu yediremedim.neden sildin dedigimde arkadaslari laf etmis hala sen vazgecemedin mi diye erkeklik gururu zedelenmis pasamin.utanmis askindan.ben naptim babamin karsisima gecip aci cekiyorum baba cok sevdim diye agladim,sizlandim.o donucek ve hic biriniz ona tek kelime etmiceksiniz yuzune vurmucaksiniz diye sozler aldim.en son artik o kiz mevzularini gorunce aradim agladim neden yaptin dedim sende zamaninda aldatildin bu aciyi sen niye bana yasattin dedim,ah ettim,helal etmedim onu soz hakki ona gecincede ne bir inkar ne bir soz sadece iyi geceler diledi bana.

offf diyorum sabır sabır sabır . zor da olsa geçecek

Aşağı inseydim ne olurdu filan diye düşünme başka kızlarla birlikte oldugunu ögrendiysen bitmiş demektir bence. Ne kadar seviyorsan sev en hayırlısı uzak durmak gibi görünüyor.

Yani bir resim olayi olmustu arkasindan o resimde oldugunu dusundugum kizla arkadas olunmalar gorusmeler .bide herkez ayni seyi soyledi bir anda nisana hazirlanirken boyle bitmesinin baska bir anlami yok gibi.zaten en son demistim yani bir daha gelirse ve inersem ayaklarim kirilsin yinede inmek nasip olmasin diye.

AA ben bu ayrıntıları bilmiyodum bakk. Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsınn zaten güzelim daha ne yapıcaksın. Uzak dur artık ondan. Ondan bi talep gelirse ne ala belki değerlendirirsin ama sen artık bi şey yapma

Bi de söylemeden geçemicem sen çok çantada keklik imajı çizmişsin
10 yıl beklerim gerekirse demişsin ne fedekarlıklar yapmışsın.
O da erkeklerin %90 ı gibi seni cepte bilmiş ve kaçmış.

Ben sirf korkmasin diye beni evlilik meraklisi bilmesin diye oyle soyledim aslinda.evlilik sart degil ne zaman hazir hissedersek dedim ona.

senı aldatmıs cigerini yakmıs.. cok dogru yapmıssın cnm.. hayırlısı böleymıs.. ınseydın gene senı uzucekti belkide.. zamanla alısıcaksn.. tek ıhtıyacın olan sey: zaman..

İnsem hataydi cunku beni aldatti,yari yolda birakti,ben esyalarimizi tek tek attim icim parcalandi.sana donsemde 5,6 sene evlenmeyi dusunmuyorum diyede defalarca soylemisti ayrildiktan sonra.o an bunlar gecti aklimdan ve inemedim iste.

değersizler için üzülmeye değmez ..:ssz:
önüne bak hayatına ..
:51:

Dun gece hayatimin en zor anini yasadim belkide.biliyorsunuz benim 4 senelik iliskim bundan 6 ay once bitti o bana benimle evlenemicegini soyledi hemde bir anda,hic bir sorun,tartisma yokken.sonra baska kizlarla birlikte oldugunu ogrendim.ogrenmeden once ayriyken geldi gitti gorustuk ayriydik ama gene birdik hic koparmadik baglarimizi kizlar.taa ki hayatinda biri olduguna emin olana kadar hala daha bir resim bir yazi yok ama ben o kizla birlikte olduguna bazi seylerden dolayi eminim ve hislerim...
Ogrendigim gun acip ona merhamet ve vicdan dilemistim.hakkimi helal etmedigimi soyleyip ah ettim.dilimden cikti ama yuregimi deldi gecti cunku tirnagi tasa degse canimdan can gidicek kadar sevdim.biz ayri sehirlerdeydik kizlar.ailsiyle ayni sehirdeyiz hatta ayni semtte.duydum ki buraya gelmis 10 gundur filan buradaydi ne zormus bir yerden cikicak mi,acaba gorur muyum diye beklemek.benimle ilgilenen biri vardi herkezin baskisiyla konustugum aslinda kafamada yatan ama kac gundur ona msj atmaya bile elim varmadi.dun gece oldu ne olduysa gece uyuyordum birden kalbime bir agri girdi nefes alamadim firladim yataktan attim kendimi balkona basladim aglamaya kafami sag yana bir cevirdim o..gelmis bana bakiyordu filmlerde olur ya ayni oyleydi o an bir karar vermem gerekiyordu ya asagi inicektim yanina yada iceri giricektim kizlar ben iceri girdim,cok canim yaniyor ama bu artik sondu ben onu son kez beni bekledigi yerde gordum,kalbim aciyor,dugum dugum dilim aslinda tek kelime cikmadi dunden beri agzimdan bir size yazmak geldi icimden.birini herseyine razi gelicek kadar sevip asagiya inememek var ya onun acisini anlatamam sizlere.onu nasil sevdigimi bir ben bir Allah bilir benim icin cok zordu.keske oda beni azicik sevebilseydi...sizinle paylasmak istedim ben sadece :(

Canım hatırlıyorum seni hatta yorum yapmıştım sana.Sakın arkana bakma bırak gitsin yeter yaşattıkları.Daha fazla seni üzmesine izin verme lütfen.Zaman her şeyin ilacı ve hayatına bir şans tanı.Gün gelecek umurunda bile olmayacak inan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senı aldatmıs cigerini yakmıs.. cok dogru yapmıssın cnm.. hayırlısı böleymıs.. ınseydın gene senı uzucekti belkide.. zamanla alısıcaksn.. tek ıhtıyacın olan sey: zaman..

Canim ben onu zaten asla affedemicem ki gurur degil bu kalp kirikligi canindan cok seviyorsun,emek veriyorsun,ask,huzur veriyorsun karsiligi hayatini ve hayallerini mahfeden bir adam.insem ne o saatten sonra inmesem ne.

Canım hatırlıyorum seni hatta yorum yapmıştım sana.Sakın arkana bakma bırak gitsin yeter yaşattıkları.Daha fazla seni üzmesine izin verme lütfen.Zaman her şeyin ilacı ve hayatına bir şans tanı.Gün gelecek umurunda bile olmayacak inan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O belkide sadece dusunmek icin geldi bilemiyorumki canim yani belki oda istemedi inmemi.o an hersey gozumun onunden gecti sanki inemezdim eger o gece inseydim biliyorum hayatim boyunca pisman olucaktim bir kere yaptim o hatayi gonlunu hos ettim dondu ddim herkeze duyurdum duyurdugumla kaldim elde var sifir.bir kere olursa hata ikinciye olursa aptalliktir hep derim kendime soz gecirdim bu sefer ama cok cok zormus inan kosarak inerdim yanina col zoruma gitti ne yalan soyluyeyim.

O senin canını yaktığı için unutman zor ama tek yapman gerekende unutmak .
O sadece sana acı çektirir .
Garip bir tevafuk yaşamışsın ama üzerinde durma .
Yeni kişiye şans ver .

çok seviyorum böyle kararlı insanları ..her zaman kararının arkasında dur bu adam senı haketmıyo ..

O senin canını yaktığı için unutman zor ama tek yapman gerekende unutmak .
O sadece sana acı çektirir .
Garip bir tevafuk yaşamışsın ama üzerinde durma .
Yeni kişiye şans ver .

Aslinda sey bile dedim kendi kendime Allah gormemi istiyor insemiydim acaba diye yani oyle karisigim ki suan ama inmemek en dogru karardi o gece insem ben gene ayni seyleri yasicaktim bak herseye ragmen cok ozlemistim ama bir daha ayni acilari yasamaya cesaretim yok benim.

çok seviyorum böyle kararlı insanları ..her zaman kararının arkasında dur bu adam senı haketmıyo ..

Ah o kararliligi orda nasil korudum bir bilsen canim cikti sanki.

Back
X