gece telefonunun meşgul olması.....

cherryjam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
248
58
73
kızlar bundan 3 hafta önce biriyle tanıştım. istanbuldan ankaraya benimle görüşmek için geliyor cumartesi pazar 6şar saat görüşüyoruz, evlilik niyetiyle tanıştık herşey yolunda ama dün facebooktan yazışırken bi iletişimsizlik oldu sanırım benim internette sorun vardı,dondu. msj gönderdim ama cevap gelmedi en sonunda aradım bir de baktım ki meşgul!!!! o an başımdan kaynar sular döküldü ve gecenin saat 1i . bikaç kez üst üste aradım rahatsız etmek için. hemen sonra aradı geri. çok özür dilerim dayımla konuşuyordum filan dedi. gecenin 1inde insan dayısıyla mı konşuur ya . çok güzel fikirlerim vardı bu kişi hakkında, ama tüm iyi niyetli duygularımı baltadalı... çok üzgünüm :((((

Bence hemen kötü düşünme,gerçekten dayısıyla konuşuyor,önemli birşey olmuş olabilir,biraz bekle,arada kontrol et,eğer tekrarlanırsa sık sık o zaman geçer karşısına sorarsın..

yok artık tlf meşkul dıye adamdanmı soğdun .)) daha neler duyucam ben yarabbııı

yok artık tlf meşkul dıye adamdanmı soğdun .)) daha neler duyucam ben yarabbııı

ama tatlım gecenin 1i . ve karşımdaki adam 36 yaşında kariyerli bekar bir adam... kim yerimde olsa aynı şeyi düşünür... ama biraz daha gözlemliycem bakalım....

ama tatlım gecenin 1i . ve karşımdaki adam 36 yaşında kariyerli bekar bir adam... kim yerimde olsa aynı şeyi düşünür... ama biraz daha gözlemliycem bakalım....

iyide sürekli fix mi gece konuşmaları ? arada olabilir anası,danası,dayısı,akranları gözlemlemeye devam et bakalım ama çaktırma

valla canım ilk defa o kadar geç aradım. o da mesajlara cevap gelmeyin ce merak ettiğimden.... zaten telefonda çok rahat konuşamıyorum facebookta konuşalım demesi bi garibime gitti, acaba facede benle telde başkasıyla mı konuşuyor. bilemedim :(

bu kadar cabuk soguyacaksaniz zaten evlilik mevlilik, siz onlari unutun, bence adami da, kendinizi de bu sacmaliga bulastirmayip yollari ayirin. cunku her harekette aman aldatiyor mu diyecekseniz omur gecmez, guven duyabileceginiz biriyle evlenme dogrultusunda iliski yasamaniz cok daha saglikli olur...

aklıma takıldı diye diyorum evlenmeyi düşünen bi adam neden tel de konuşamıyorum deyip face de konuşmak ister anlam veremedim sonuçta farklı şehirlerdesiniz konuşarak tanıyacaksınız birbirinizi valla bende olsam senin gibi düşünürdüm rahatsız olurdum sana telde rahat konuşamıyorum diyo ama konuşuyomuş demekki bir süre dene istersen olmadı zaten farklı şehirlerdesiniz ayrılırsınız .

Canım benimde benden 5 yaş küçük problemli bir kız kuzenim vardı gece 10 a kadar çalışıyordu sonra beni arıyordu 1-2 haftada 1 kez... Ama eve gelmesi beni araması 00: 30 oluyordu ve bende onun dertlerini yaklaşık 1 saat dinliyordum acıyordum çünkü... o ara bende nişanlıydım cidden nişanlıma izah etmem zor oluyordu yani heran her şey oabilir... Hayat çok garip cidden...

Canım benimde benden 5 yaş küçük problemli bir kız kuzenim vardı gece 10 a kadar çalışıyordu sonra beni arıyordu 1-2 haftada 1 kez... Ama eve gelmesi beni araması 00: 30 oluyordu ve bende onun dertlerini yaklaşık 1 saat dinliyordum acıyordum çünkü... o ara bende nişanlıydım cidden nişanlıma izah etmem zor oluyordu yani heran her şey oabilir... Hayat çok garip cidden...

tşkler tatlım, konuştuk hallettik sayılır ama insanın ilk başta aklına böyle şeyler gelmesi çok normal inan :(

Back
X