• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GECE TERLEMESİ

OOS101220

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
22
0
1
26
Merhabalar yaklaşık 3 aydır devam eden sırt terlemelerim var sırtımın sadece üst kısmı terliyordu son 2 haftadır hem sırtım komple terliyor 1 haftadırda iki göğüs arasında terleme var dün gece bir uyandım şıp şıp su var ğöğüs aramda ben daha önce hiç kış ayında terlediğimi hatırlamıyorum kombiyi daha bu ay 3 4 kere açtık ve yün yorgandada yatmıyorum 26 yaşımdayım ilk defa başıma böyle bişey geliyo terlemelerim başladığından beri her gece mutlaka her gece uyanıyorum yani başına gelen var mı bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Merhabalar yaklaşık 3 aydır devam eden sırt terlemelerim var sırtımın sadece üst kısmı terliyordu son 2 haftadır hem sırtım komple terliyor 1 haftadırda iki göğüs arasında terleme var dün gece bir uyandım şıp şıp su var ğöğüs aramda ben daha önce hiç kış ayında terlediğimi hatırlamıyorum kombiyi daha bu ay 3 4 kere açtık ve yün yorgandada yatmıyorum 26 yaşımdayım ilk defa başıma böyle bişey geliyo terlemelerim başladığından beri her gece mutlaka her gece uyanıyorum yani başına gelen var mı bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Buna eşlik eden başka şikayetlerin varmi

Ateş vs var mı meme Usg çektirin

Ben 1.5 senedir memede kitle var onu takip ettiriyordum 1 ay önce ameliyat oldum kitle alındı memede devam eden 3 kitle daha var ama boyutları küçük ancak benim terlemelerim 3 4 aydır var yani ameliyattan sonra olmadı öncesinde başladı sırt ağrısıyla beraber şuan sırt ağrım yok ancak terlemelerim çok fazla her gece uyanıyoruö göğüs aramda terleme olmuyordu ordada olmaya başladı bu gece baldırlarımdada trrle kalktım yani bölge bölge dağılıyor gibi anlam veremiyorum evde kombi yanmıyor henüz yün yorgana bile geçmedim daha

Back
X