• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece teroru mu?

evet olması muhtemel.

o sizi o anda tanımıyor.

ben de çocukken 1 kez yaşamıştım hatırlıyorum da. uyandığımda ailem herkes yabancı birileri gibi gelmişti ve aşırı korkmuştum o yüzden ağlamıştım.

belli bir yaştan sonra geçiyor diye biliyorum.

İki kizimda da yaşadım malesef.
İlk kiziminki 2 yaslarinda basladi ve kısa sürdü. 2 ay belki 3 hatirlamiyorum. Her gece aglamiyordu. Ama agladiginda sakinlestiremiyorduk. Dr aksam yatmadan tv izlemesine ve gun icerisinde yasadiklarina bagli oldugunu soylemisti. Ama ben her gun ayni davransamda bazen agliyor ,bazen aglamiyordu.
İkinci kizimda da ayni donemde basladi . Ama 1 sene civari rahat sürmüştür. Haftada 1 bazen 2 haftada bir agliyordu. Bazen daha sik . Ama susmuyor cocuk. Dediginiz gibi karsisinda biri var gibi bazen ellerini uzatiyordu. 10 15 dk surebiliyordu. Kendiliginden gecti simdi .
Yani iki kiziminki de oyle gecti. Cok kotu bir surecti.

İki kizimda da yaşadım malesef.
İlk kiziminki 2 yaslarinda basladi ve kısa sürdü. 2 ay belki 3 hatirlamiyorum. Her gece aglamiyordu. Ama agladiginda sakinlestiremiyorduk. Dr aksam yatmadan tv izlemesine ve gun icerisinde yasadiklarina bagli oldugunu soylemisti. Ama ben her gun ayni davransamda bazen agliyor ,bazen aglamiyordu.
İkinci kizimda da ayni donemde basladi . Ama 1 sene civari rahat sürmüştür. Haftada 1 bazen 2 haftada bir agliyordu. Bazen daha sik . Ama susmuyor cocuk. Dediginiz gibi karsisinda biri var gibi bazen ellerini uzatiyordu. 10 15 dk surebiliyordu. Kendiliginden gecti simdi .
Yani iki kiziminki de oyle gecti. Cok kotu bir surecti.
Her gece diken üstundeyiz artik. Dediginiz gibi zamanla gececek ama insanin psikolojisini bozuyor resmen

Back
X