Gece uykudayken ailecek kınalandık!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gulumsekaderine1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
290
55
48
28
Kızlar eşimle ailemin yanına geldik gece uyuduk sabah kalktığımızda annem 2 kardeşim ve benim ellerimiz ayaklarımızda kına gibi lekeler var.Bildiğin büyük büyük koyu kına renginde tırnaklara kadar.Bunun sebebi ne olabilir ki ya biraz gizemli geldi.Üstüne birde o gün öğlen anlamsız bir şekilde arabayla kaza yaptık bunlar üst üste gelince aklımı kurcaladı garip bir şekilde.Aranızda böyle şeyler yaşayan var mı

O renk değişikliğine bi mantar sebep oluyor diye duymuştum fotoğraf var mı

Mantar hastalığı gibi duruyor zaten bulaşıcıdır el ayak tırnak avuç içi olur genelde muz tarzı meyvelerin kabuğunda bulunur.Çokta anlam yüklemeyin normalde çok uzun sürmez eğer geçmezse doktora gidin....

Ne demek üç harfli beş heceli sekiz cümleli muhabbetler dönmeyecek şu konunun altında!?

Hevesimizi kursağımızda bıraktınız enteller, bilimi batasıcalar
Tüm latince karşılıklarını yazmış bi de kronolojik!
Tıpta ki adı Melanize Mantar Enfeksiyonu (Fayohipomikoz) ve Tinea Nigra.

Bu teknoloji çağında biraz araştırma yapsanız keşke. Bulaşıcıdır cildiyeye gitmelisiniz.

Cin düğünü o yanınızda takı götürmediyseniz normal bunu yaşamanız

Aynen yazmışlar bir mantar sebep oluyor benimde başıma gelmişti küçükken, melekler kına yakmış Kuran kursuna gidiyorsun diye demişlerdi

insanlar kendilerini ne kadar özel hissetmek istiyor değil mi ? kınalandık arabamız kaza yaptı, çünkü biri bize bişey yaptı, büyü yaptı, çünkü kıskanılanız ,özeliz, insanların gündemindeyiz. cilt problemi çıktı, hayatta inanmazlar. çünkü diğer seçenek çok kıymetli.

bu çağda artık bu kadar cahillik fazla değil mi
tamam doktor olmasın herkes ama bunun cilt hastalığı olduğunu TAHMİN edebilsin en azından
bir fikir yürütebilsin
bir doktora gitmeyi düşünebilsin
ve evet mantar hastalığı
belki sizin mağara yakınlarında bir hastane vardır
bir doktora görünürsünüz

Cinler:
Yüksek yüükseeeğkk tepeeeleeree ev kurmaaağsıııılaaağr…
Kınaaayıııı geeetiiiir aaaaneeeyy

Kızlar biri beni sustursunnn
Geldikçe geliyo senaryolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…