Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aylık bir oğlum var ve geceleri 2' den önce kesinlikle uyumuyor. Uyusa da 15- 20 dk. uyuyup kalkıyor, ya da kucağımda uyuyor yatağına yatırır yatırmaz uyanıyor. Bu konuda çözümleriniz varsa bekliyorum.
slm,
bebeğin gündüz çok uyuyorsa gece ondan uyumuyo olabilir:26:
Yok cnm nerdeeee, gündüz uyusa gece 2 de uyumasına razıyım ama malesef gündüzleride çok az uyuyan bir bebek. Hatta geçen gün sabah 7.5 ta uyandı, bütün gün boyunca hiç uyumadı ve o gece de 12.5 ta gece uykusuna yattı. Ben dayanamadım o dayandı, uykuyu sevmiyo, babasına çekmiş :)
Nobility teşekkürler, önerdiğin forumları okuyacağım. İnşallah çözüm olur. Benim bebeğim gündüzleride çok az uyuyan bir bebek. Bugünlerde ii geceler çayına başladık. İki gündür 11,5 ta uyuyor. Arkadaşlarımın bebkleri 9.5 - 10 da uyuyorlar, bende onlara çok özeniyorum valla. O günleri görebilecek miyim acaba?
o kadar durabiliyosa uyumadan helal olsun ona,, ama senin için zor olur.
iyigeceler çayının faydası oldumu peki??
ben de aynı durumdaydım valla, milletin bebekleri o saatte yatınca sonradan onların da iki saat oturup çene çalabilmelerine gıpta ederdim çünkü ben hala o saatte bebekle uğraşır olurdum. valla aylardan sonra ilk defa oturup eşimle çekirdek çitleyebildim :)
benimde 5 ayı doldurmak uzere bir oglum var akşam 7 sekiz gibi uyuyor sonra saat 12 olunca basıyo yaygarayı..ve sonra sabaha kadar salla salla gezdir gözleri kapalı aglıyor.bende istiyorum ki 11 veya 12 gibi uyusunda bende onunla birlikte uyuyayım..ama nerde o uyuyoo benım uykum olmadıgı için uyuyamıyorum..sonra kafayı yiyorum ölü gibi dolaşıyorum..cok gerginim kahve içmekten daha da arttı bu durum...gece durup durup aglıyo gözükapalı bir şekilde sıcrıyooo anlamadım diş mi çıkarıyo eli hep agzında kasıyo hemde hatır hatır sesler cıkarana kadar kasıyoo..cok bitkin hissediyorum kendimi heryerim agrıyooo..siz nasıl dayanıyorsunuz yoksa bende mı problem var...
Yok ben emzirmiyorum.üçüncü aya kadar emzirdim sadece.o konuda problemim yok.gündüzleri formül buldum TRT cocuk kanalı var onu acıyorum 1 saatte olsa oyalaniyo.,sonra oyun halısına koyuyorum ordada zaman geciriyoo.ama gel gelelim gece hersey degisiyo.dış etleri sert ama kabarma yok ama sürekli kasiyo.ve az mama yemeye başladık ne yapcam bilmiyorum.![]()
kızlar selam,
benim kızım 3 aylık
gündüz uykuları kısa kısa 15-20 dk. geceleri 2 den önce uyumuyor, aralıklarla uyanarak ertesi gün 13'e kadar uyuduğu oluyor. gündüz uykusuna uyutmamaya çalşıyorum gece erken uyusun diye ama o zaman da çok huysuz oluyor ve sürekli ağlıyor, en ufak fırsat bulduğunda da uyuyuveriyor. zamanla değişir mi nr dersiniz, ne yapmalıyım, akşam keyifli bir oturmaya hasret kaldım ben de,