Gece uykusunda çığlık çığlığa

yenianne07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
60
6
1
25
sevgili anneler kızım 6 aylık
İki akşamdır gece uykusundan çığlık çığlığa bir ağlama ile uyanıyor gözleri kapalı ama inanılmaz şiddetli bir ağlama kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum susar gibi oluyor sonra tekrardan en sonunda sallaya sallaya iç çeke çeke uyuya kalıyor ve sürekli dönüyor uyanmıyor ama mızmızlanıyor bazen hafif ağlamalar ama sürekli dönüyor sebebi ne olabilir aranızda yaşayan varmı lütfen 🙏

İki akşamdır gece uykusundan çığlık çığlığa bir ağlama ile uyanıyor gözleri kapalı ama inanılmaz şiddetli bir ağlama kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum susar gibi oluyor sonra tekrardan en sonunda sallaya sallaya iç çeke çeke uyuya kalıyor ve sürekli dönüyor uyanmıyor ama mızmızlanıyor bazen hafif ağlamalar ama sürekli dönüyor sebebi ne olabilir aranızda yaşayan varmı lütfen 🙏
Diş yada enfeksiyon siz yinede doktora gösterin benim diş sanıp enfeksiyonla karşılaştığım defalarca oldu

Bana da diş gibi geldi ama bazı beklerde gazda fazla oluyor. Ek gıdaya yeni geçtiyse belki yediği bir şey onu rahatsız etmiş olabilir. Tekrar uykuya nasıl dalıyor peki gaz çıkarıyor uyuyorsa yediği bir şey dokunmuştur diğer türlü diş olma ihtimali yüksek biraz kabarma varsa damaklarda rahatsız eder patlayana kadar

Bana da diş gibi geldi ama bazı beklerde gazda fazla oluyor. Ek gıdaya yeni geçtiyse belki yediği bir şey onu rahatsız etmiş olabilir. Tekrar uykuya nasıl dalıyor peki gaz çıkarıyor uyuyorsa yediği bir şey dokunmuştur diğer türlü diş olma ihtimali yüksek biraz kabarma varsa damaklarda rahatsız eder patlayana kadar
Alt dişleri çıkmıştı üstte de daha birşey yok
Ek gıdaya geçtik ama üç gün oldu onda de havuç verdim azda zeytinyağı gaz çıkarmasıda iyi tüm ihtimalleri değerlendirdim 2 gecedir inanılmaz dönüyor sürekli ama ve döndüğü için rahatsız olup ağlıyor kucakta uyutuyorum genelde acaba onu arıyor olabilir mi büyüdükçe belki

Benim kızımda öyleydi aman allahım öyle çığlıklar atmıştıki sadece biz değil eminim bütün apartman uyanmıştır. Bir süre sonra kendiliğinden geçti.

bi ağrısı olabilir. Diş büyük bi ihtimal. Ama evde sivri sinek gibi rahatsız eden dış etmenler varsa onu da bi değerlendirin derim. Tabi benim oğlum büyük 2 buçuk yaşında ama sebepsiz öyle ağlamaya başladı yaz gelince sonra sivri yüzünden ağladığını döndüğünü keşfettim cibinlikle çözüldü.

Enfeksiyon derken nasıl yani
Dişten dolayı ağlıyor sanıyorum çünkü diş çıkardığı dönemle hasta olduğu dönem aynı davranışları sergiliyor . Hastaneye götürdüğümde solunum yolu enfeksiyonu çıkıyor antibiyotik veriyorum . Bebek huysuzsa her zamankiniden farklıysa içim rahat etmiyor direkt hastaneye götürüyorum 4 kez solunum yolu enfeksiyonu çıktı Buda diş çıkarma dönemine denk geldi ben dişten ağlıyor sanıp götürmesem enfeksiyon ilerlerdi

Diş olabilir bizde aynı şeyi yaşadık tecrübesizdim ben ilk bebeğim sonradan anladım diş olduğunu rahat ettik birde emiyorsa emdirin isterseniz uyanınca biraz daha sakinler ve ben baş ucuna Kur'an-ı Kerim koymuyorum size de tavsiye ederim

Uyku konusunda çok sıkıntı çekip araştırma yapmış biri olarak şunu söyleyeyim, uyku uzmanları 3 günden uzun süren ağlayarak uyanmaların dişten bağımsız olduğunu söylüyor. Yani dişin çıkması max 3 gün zorluyor diyorlar. 16 aylık kızım geçen aylarda köpek dişlerini ve ön-yan dişlerini çıkardı arka arkaya (bazıları aynı anda) ve o dönemde bile -çoğunlukla- uyuyabiliyordu. Bence altta yatan başka sebepler olabilir

Uyku konusunda çok sıkıntı çekip araştırma yapmış biri olarak şunu söyleyeyim, uyku uzmanları 3 günden uzun süren ağlayarak uyanmaların dişten bağımsız olduğunu söylüyor. Yani dişin çıkması max 3 gün zorluyor diyorlar. 16 aylık kızım geçen aylarda köpek dişlerini ve ön-yan dişlerini çıkardı arka arkaya (bazıları aynı anda) ve o dönemde bile -çoğunlukla- uyuyabiliyordu. Bence altta yatan başka sebepler olabilir
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim

Back
X