Gece uykusundan aniden kalkıp ışığı açıp anlamsizca saga sola bana bakan koca Delirmek üzereyim :(

allah yardımcınız olsun okurken bile korktum 2 yıl iyi sabretmişsiniz.Doktora gidin biran evvel çok sakıncalı bir durum bu ..Yani içimden bu adam düzelene kadar anne evinde kalın derim yarın birgün sizde birşey yapabilir ne bilim

niye doktora götürmüyorsunuz diye konu sahibine çemkirenler var ama sanki el kadar bebeden bahsediliyor elinden tutup doktora götürülecek. koca adam bu ay. kabul etmezse nereye götürüyosun?

konu sahibi pek cevap da vermiyor aslında önce bi neden boşanmadığını açıklarsa daha iyi olur? zira ha bugün öldüm ha yarın ölecem korkusuyla 2 yıl nasıl geçmiş çok merak ettim.

Ayy sana bisey yapar kendinde değil cunku.ben senin yerinde olsam uyku uyumam.sen hala uyuyamadım diosun :) acaba 3 harflilermi musallat oldu

Anlattiklarinizdan yola cikarak,bu hareketleri bi tek size karsi yapiyor,bu adamin size ne garezi varki?sizde sogukkanliymissiniz yanliz brawo!size zarar vermesinden korkmuyormusunuz?uyu gezerlik degil psikolojik rahatsizligi var esinizin bence

seni korkutmak istemem ama bir tanıdığımızın eşi geceleri olur olmadık şeyler görüyorduk şizofreni hastasıydı kendisi.ilaç almadığı bir gün karısı silahla delik deşik etti başka gibi görmüş kendine gelince anlamış karısı olduğunu.dikkat et mutlaka psikiyatriye götür kocanı

Bana hic garip gelmedi cunku bende de var ne zaman bi arkadasimla uyusam sabah saskinlikla anlatiyolar ama hic bisey hatirlamiyorum ben. Kuzenim de falan da var genetik galiba

Geceleri kalkip tirnakmi kesiyorsunuz ? garip degil hic degil..

Töbe töbeee. Normal değil tabi ki profesyonel destek alması lazım ama sizde yardımcı olun eşinize ters tepmesin sonra. allah yardımcınız olsun

Neden sacma olsun ? bu tür birsey musallat olmusa anca o sifasi olur hemde kimseye doktora götürme dememiski arkadas o tür birseyden süphelenip demisdir sacmada degil.
sacma cunku ilk gidecegi yer hoca degil doktor olmali. duasini okur, gerekeni yapar ancak direk hocaya git demek saçma

Kendinide esinide bol bol oku.. psikolojikde olabilir hocalık durumda olabilir. Ben olsam o adamla ayni evde yasayamazdim

Uyku apnesi belirtileri, şikayetleri ve tanısyıla, konu sahibinin şikayetleri arasında zerre alaka yok.
Uyku apnesi de zor, az bilinen, sanıldığından fazla insanda olan bir hastalık ama o kişi bu kişi değil :):)

Tıppa güvenin
Bilime emanet olun. ♡

Tıbba ve bilime güvenmek şart elbette; ama yanlış ve eksik bilgiye değil.

İyi niyetinizden şüphem yok, yalnız hayattaki herşeyi bilemeyebiliriz.
Özgüven iyidir, bir de bilgiyle bezenirse tadından yenmez... Aksi sükutu hayal.

Ama bilimin temeli "şüphe etmek", gelişmenin temeli "emin olmamaktır".

Hepsinin varmaya çalıştığı Nirvana noktası da şudur: "Hiçbir şey bilmediğini farketmek"...

Bu farklı ve realist bir yaklaşım, bence de mümkün.

2 ihtimal görünüyor, şizofren ya da çok kişilikli bir eş.

Ama eşlerden hangisi?

Psikiyatre başvurmak elzem olmuş, hatta gecikmişsiniz.
Bu sabır, sevgi, sadakat, zamana bırakmakla açıklanamaz; yakın bir hayatı tehlike mevcut.
Mümkünse her ikiniz de gidin.
Teşhisi doktor koysun, ayrılmayı gelişen duruma göre yeniden değerlendirirsiniz.

Ama doktora her ikiniz de gidin.

Hamiş:
Anlattığınız gibi ise ve siz sadece "27 yaşında dul kadın kalmak" tereddüdü ile ayrılmıyor ve boşanmamak için tek sebebiniz bu ise; şizofren kocayı ziyadesiyle hakediyorsunuz.

Hocaya gitme dusuncemde yok değil oda bir secenek oda denenmesi gereken birsey belkide.herkes kendince hakli tabi olumlu olumsuz tüm yorum yapan arkadslara teşekkür ederim...tetikte uyuyorum zaten en ufak bir tikirtida kafami kaldirip bakıyorum. Zor durumlar tabi.2 yil nasil dayandim diye soranlara bende bilmiyorum 1 hafta küs 2 gun iyi derken zaman gecti.annemin herseyden haberi var ama onunda soyledikleri hic iyi seyler degil ee ickisi yok kari kizi yok küfüru yok dengesiz haraketleri var oda duzelir sabret kızım sabret bundan ayrilsan bi daha bulcaginda ayyas çıkarsa ne bileyim hovarda bir adam olursa diye diye beni engelledi ama artik dayancak gücüm kalmadı. ...

Suan bir evlilik terapistinden bir psilologtan seans almaya başladık ilk seansimiz pazar günü idi.konustuk konuştuk rahatsizliklarimi dile getirdim sonradinda eve geldikten sonra tekrardan elimde kalcak, gostercem gününü gibi kelimeler soylemeye başladı. Dedim senin detdin ne daha yarim saat once ebliligimizi kurtarcaz die seansa girdik geldik gene basladin.aslinda sorun psikologluk görünmüyor. Ya psikiyatrik yada hocalık.

Evlilik terapistine baslama olayimiz ise tamamen tesadüf bir aile dostumizun evinde onlarinda dostlari o aksam bizde ordayken ve geldi kisa br gorusmenin sonrasinda adam evlilik terapisti cikti yetde ararken gokte bulduk gobi birsey oldu ve o dakika hemen ben konya girdim ve seanslara baslamaya karar vetdik.

Bunum dayısı askere gitmis orda bir kac arkadasi sehit olunca buda orda kafayi usutmus gelmis menenjitmi ne dediler ama tirlatmis tanidigim kadariyla en yakininda gördüğüm bu dayisi var ruh hastası olan.

Canim bu adam küçükken korkutulmus olmasin iyi bir hoca bul kendin git adama soyleme anlat durumunu sana mutlaka yardim,eder yoksa Bigun sana bisey yapar adi cinnet gecirdi olur Allah korusun

Ayy canim ya sen hocaya git baska bisey bu ugramislar ona seni kötü gösteriyor olabilirler ki zaten hatirlamamasi buna işaret eltimde hep kocasi ona bisey yaparmış geceleri oyle gorurmus ama aslindda bisey yok adam uyuyor eltim kalkar bakar aglayarak hocaya gitti çözüldü cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…