Bana hic garip gelmedi cunku bende de varne zaman bi arkadasimla uyusam sabah saskinlikla anlatiyolar ama hic bisey hatirlamiyorum ben. Kuzenim de falan da var genetik galiba
ben sana yorum yaptim zaten. saçma yani hocaya gidin demek.
sacma cunku ilk gidecegi yer hoca degil doktor olmali. duasini okur, gerekeni yapar ancak direk hocaya git demek saçmaNeden sacma olsun ? bu tür birsey musallat olmusa anca o sifasi olur hemde kimseye doktora götürme dememiski arkadas o tür birseyden süphelenip demisdir sacmada degil.
Sadece uyku apnesi geçiriyor.
Dr gidecek. Bir gece onu uyku odasında vücuduna bir kaç alet takip izleyecekler.
Yemek yiyip yatmayacak. Özellikle karbonhidrat. Protein olabilir. Uyumadan once yogurt ve sut. Ayran da olur.
Bu da karabasan denilen ama tiptaki adı uyku felci olan durumun önüne geçecek.
Tıppa güvenin
Bilime emanet olun. ♡
Belki siz halüsinasyon görüyorsunuzdur.Ciddi söylüyorum.
Değilse, 2 yıl o evde nasıl yaşayabildiniz? Uyku dışında ilişkiniz, iletişiminiz nasıl merak ettim doğrusu. Her ikinizin de uzman desteği almanız gerekiyor.
Canim bu adam küçükken korkutulmus olmasin iyi bir hoca bul kendin git adama soyleme anlat durumunu sana mutlaka yardim,eder yoksa Bigun sana bisey yapar adi cinnet gecirdi olur Allah korusunSorunlarimiz cook eski bir konum var genel hatlariyla Orada yaziyor ama yinede herseye rağmen baska yerde yatmiyim sabir et die die artik canima tak etmis bir noktadayim.
Bu Gece 12 gibi yattik.saat suan 2 civari.ve bu 2 saatlik sure icinde kocam olacak paldir kuldur tam 5 sefer kalkti.boyle yuregine incek gibi olurda kalp atislari hizlanirya insanin bu duyguyu 5 sefer yasadiktan sonra suan salonda kanepede kivrilip ve ağlayarak şunları yazıyorum. Icimde tuhaf bir korku uyuyamadim zaten ben ama o horuldarken bianda paldir küldür
.kalkti ışığı açtı saga sola baktı yatti.
.kalkti isigi acti paniklemis bir sekilde noluya ya nolu yaaa dedi yatti.
.kalkti isigi acti durdu bana bakio beni uyuyo sanio gozlerim kisik izliyorum napcak diye bende hani boyle bir kafa haraketi olur ya gostercem sana gununu gibi haraket kafayi asagi yukarı haraket ettirerek yüzüme bakiyor hemen açtım gozumu sabir sabir dedi yatti.
.Kalkti ışığı açtı köpek dedi ardindan turnak makasini aldi yataga oturdu egildi bir tirnak kesti sanirsam isigi kapatti yatti.
.kalkti isigi acti saga sola bana bakti yatti.
Veee benn yeter artik dedim ve salona geldim.korkuyorum bu adamin nesi var.delimi baska birseymi var.2 yildir hemen hemen her gece boyleyiz daha enterasan haraketler yapmisligida var.
Yattigi odanin kapisini kapattim kapi acilirsa filan ses yapsin diye ki cikarsa yanima gelirse sessizce korkarim cok.
Boyle iste yarin ise gidicem saat kac olmus hala uyuyamadim nasil uyunurki paranoyak olmaya basladim bu adam bunlari yaparken uyurgezer gibi ya bana kötü birsey yaparsa.....
Ayy canim ya sen hocaya git baska bisey bu ugramislar ona seni kötü gösteriyor olabilirler ki zaten hatirlamamasi buna işaret eltimde hep kocasi ona bisey yaparmış geceleri oyle gorurmus ama aslindda bisey yok adam uyuyor eltim kalkar bakar aglayarak hocaya gitti çözüldü cok şükürHocaya gitme dusuncemde yok değil oda bir secenek oda denenmesi gereken birsey belkide.herkes kendince hakli tabi olumlu olumsuz tüm yorum yapan arkadslara teşekkür ederim...tetikte uyuyorum zaten en ufak bir tikirtida kafami kaldirip bakıyorum. Zor durumlar tabi.2 yil nasil dayandim diye soranlara bende bilmiyorum 1 hafta küs 2 gun iyi derken zaman gecti.annemin herseyden haberi var ama onunda soyledikleri hic iyi seyler degil ee ickisi yok kari kizi yok küfüru yok dengesiz haraketleri var oda duzelir sabret kızım sabret bundan ayrilsan bi daha bulcaginda ayyas çıkarsa ne bileyim hovarda bir adam olursa diye diye beni engelledi ama artik dayancak gücüm kalmadı. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?