Bu anlattiklariniz bana cok tanidik geldi, babamda böyleydi. Evdeki halini birilerine anlatinca 'seker gibi adam yapmaz öyle seyler abartiyosun' derlerdi anneme. Biz sahittik olana bitene. Hep bi tavri vardi anneme, arkasindan hareketler yapardi biz kizardik saka yapiyorum siz karismayin der bagirirdi, yillardir öyle devam etti. En sonki boyut, kanepede uzanirken annem yanindan gecicek olsa babam sicrayarak acardi gözleri 'benimi öldürcektin' derdi. Kendide bicakla dolanirdi bana bisey yapicaklar evde diye ve hakaret üstüne hakaret isitirdik. Sonradan iftirala bile basladi, annemin baska adamlarla görüstügüne inandirmis kendini (yasi 50 küsür annemin). Artik o son radde olunca ya doktora gidersin ya bosanirim dedi annem. Babamda bi süre sonra kabullendi halini 'hepinizi kesmek geliyor icimden,aklimdan olmadik seyler geciyor' diyerek, kalktik gittik psikologa. Ve paranoid sizofren tanisi kondu.Günlük hayatinda tam anlamoyla cift karakterli bir yapısı var.disarida normal davaraniyor herkes için ne kadar efendi ne kadar agirbasli vur ensrsine al lokmadini tarzinda tarzinda hataketler sergilerken eve girdigimiz andan itibaren surat ifadesiyle basloyor hersey. Sipastik haraketler agzini yuzunu oynatmalar ikide bir bana kopek ,elimde kalcak , arkam dönük diyelim vuruyor gibi haraketler yapma, mutfakta bur kac sefer birseyler hazirlarken bicakla sessiz guya ben görmüyorum gibi boyle saplican gibi arkamdan haraketler yapma gibi gibi birsürü anlamsiz haraketleri var.aglarim guler yapma derim soyleme derim ki dilimde tüy bitti laftan niye anlamaz insan bosanacagimida kac kere söyledim...
Bir de ben sorayım öyleyse : Neden ayrılmıyorsunuz?Günlük hayatinda tam anlamoyla cift karakterli bir yapısı var.disarida normal davaraniyor herkes için ne kadar efendi ne kadar agirbasli vur ensrsine al lokmadini tarzinda tarzinda hataketler sergilerken eve girdigimiz andan itibaren surat ifadesiyle basloyor hersey. Sipastik haraketler agzini yuzunu oynatmalar ikide bir bana kopek ,elimde kalcak , arkam dönük diyelim vuruyor gibi haraketler yapma, mutfakta bur kac sefer birseyler hazirlarken bicakla sessiz guya ben görmüyorum gibi boyle saplican gibi arkamdan haraketler yapma gibi gibi birsürü anlamsiz haraketleri var.aglarim guler yapma derim soyleme derim ki dilimde tüy bitti laftan niye anlamaz insan bosanacagimida kac kere söyledim...
Tıppa güvenin
Bilime emanet olun. ♡
Tamam bunlar işte gece dinlenememiş beyinin verdiği tepkiler.
Uyku apnesi yaşıyor.
Ve ya
Uyku felci yaşıyor(bunu da nasıl onleyecekler yazdim)
Şizofreni başlangıcı o halde. Ki bunda daha çok emin olmaya başladım.Uyku felci ve ya uyku apnesi gece olur
Gündüz olmaz (veya nadirdir)
Yani adam gündüz dışarıdayken normal ama eve girince eşine bıçak çekerek uyku apnesi yaşıyor öyle mi ?
Böylesini de duymamıştım
Bence annesi de kendisi de bir rahatsızlığı olduğunu biliyor ve alışmışlar da,sizden sakliyorlar gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?