Gece uykusundan aniden kalkıp ışığı açıp anlamsizca saga sola bana bakan koca Delirmek üzereyim :(

Ayy ne güldüm siz cok yasayın emi :)

aynısı kendisinde ya da kocasında olan da doktora gitsin zaten.. sadece gece kalkmak bile olsa hiç normal bir durum değil..

Belki siz halüsinasyon görüyorsunuzdur. Ciddi söylüyorum.

Değilse, 2 yıl o evde nasıl yaşayabildiniz? Uyku dışında ilişkiniz, iletişiminiz nasıl merak ettim doğrusu. Her ikinizin de uzman desteği almanız gerekiyor.

Allahım bu erkekler niye bu kadar sorunlu anlamiyorum

Sizin Eşinizin stresten olabilir ama konu sahibinin eşi gündüz de öyle hareketler sergiliyormus arkasından bıçak sapları gibi hareketler yapıyormuş Ayrica doktor randevularindan jaciyormus
Ee bir gece uykusunda oldururse de aman nolacak canım hayat arkadaşı değil mi mi diyeceksiniz
Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım

Sen kesinlikle onu ikna et güzelce, bir şekilde doktora götür. Çok bariz birşeyi var belki rahatsız ediyorlardır belki üzerinde birşeyi vardır. Hani en azından bir hocaya rahat uyuması için duada yazdırabilirsin. Sana da yazık insan uyuyamaz böyle.

eşinizin destek alması lazım, gayet normal böyle şeyler. bilinenin aksine insanşarın çok büyük bir kısmı yapıyor bunları

Kendısıne anlatınca ne reaksyon verıyor sabah?bu cıddı bır olay uyku halınde sıze zarar da vere bılır.ya anlasın bır psıkologa gıdın yada bır dua falan okut.ben ınanmıyorum boyle seylere ama bırılerı sıze koruluk olsun dıye buyu falan da yaptıra bılır.son ıkı yılda boyle olduysa bır sorun var

Valla şizofren bir ablayla yaşayınca baya bilgi sahibi olunuyor
Evet ağır bir rahatsızlıktır ama böyle böyle başlar...
Valla şizofren bir ablayla yaşayınca baya bilgi sahibi olunuyor
Evet ağır bir rahatsızlıktır ama böyle böyle başlar...
Valla canım ailesinde bu sorunu yaşayan bir tek sen değilsin.Şizofrenin gece aniden uyanmalar haricinde çok daha baskın belirtileri olur.

Korktum resmen. Ay ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorum şuan korkudan. Mümkün değil oturamazdım ben o evde o adamla.. Deli bu adam resmen. Gibisi acabası falan fazla yani.
Psikiyatra falan götürün. Yada siz danışın. Ay çok tuhaf. Katlanılması mümkün olmayan bi durum

Ay korktum vallahi yanında uyuma kendini duzeltene kadar başka yerde kalsın her an birşey olacak diye kalinmaz

arada ne bir açıklama ne bir özür var karı kocalık ilişkisi kalmamış olmuyorsa boşan

Ben okurken korktum sen nasıl yatıyorsun birlikte vallahi bravo
Psikolojik bir rahatsızlığı olduğu kesin gibi ve sanırım ailede biliyor ama konduramıyorlar
Ama böyle hayat geçmez belkide bir gece Allah korusun sizde hayat bırakmaz

Aynı durum benim eşimde de var. Gece kalkar kaç defa konuşur bişeyler yapar. Ben de ilk başlarda korkuyordum. Gerçi şimdilerde azaldı. Bana gündüz tembihler hatta kalkarsam yatır kontrol et diye.

Bi keresinde benim Boğaz'ımı bi tuttu bişey çıkarmaya çalışıyor:) ölüyorum sandım. Ama o beni kurtarmaya çalışıyor rüyasında ne görüyorsa artık. Ama ben az kalsın ölüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…