• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece vardiyasında çalışmak

Oxaman ev almak zor deyim.Çalışıp ucuz bir kira ve bakıcı. Ev arkadaşı alabilirsin o da çok rahat olmayabilir arksdaşın kişiliğine göre değişir..Ailen daha rahat olur gibi.Ailenle ne sıkıntın var?
Ailemin kendi içinde zaten problemleri var yani çocuklar açısından çok zor olur.6 ay kadar ailemle yaşadım ama çok zordu her açıdan.o yüzden kimseye yük olmadan boşanmaya zemin hazırlamalıyım.

Hayallerim ve umudum olmazsa intihar edecek durumdayım artık.Allah'tan korkuyorum ve çocuklarım için yaşamak zorundayım.ve bu adamdan kurtulmaya mecburum çocuklarım için...ama aileme dönmem...
İntihar falan yakismiyor sana.hadi ettin cocuklarin gozu yasli nerde annemiz diycekler.babada ilgilenmez..
Dedigin gibi kendine is bul para biriktir.
Bu arada kendi iyiligin icin esinin huyuna git hee hee de.gecinmeye calis..sana zarar vermesin daha da..

Allah kolaylık versin çok üzüldüm. En üzüldüğüm durumlardan biri şu yaşadığınız. Kocanızın geliri ne durumda? Babanne anneanne bakmaya yanaşmaz mı? Şu an kirada mısınız? Eşinizin suyuna gidip bi psikiyatr ile görüştürüp daha sakin olmasını sağlayacak bi ilaç aldırtmayı deneseniz en azından şiddet uygulamaması için? Evde çocuk baksanız? Of çok üzüldüm ya şu adamların elleri kırılsın.
Eşimin aylık geliri 3 bin,evi var.aileler başka şehirde.

İntihar falan yakismiyor sana.hadi ettin cocuklarin gozu yasli nerde annemiz diycekler.babada ilgilenmez..
Dedigin gibi kendine is bul para biriktir.
Bu arada kendi iyiligin icin esinin huyuna git hee hee de.gecinmeye calis..sana zarar vermesin daha da..
Ben herşeye he desem de demesem de aynı.sonuç değişmiyor tam bir ruh hastası.olmaz onunla.

Çocukları okula gönderip işe gitsem,akşamda yanı 3 gibi komşulardan biri servisten alıp,yemeklerini verir.bende 3-4 saat sonra gelirim,çocukları alırım.bakıcıya 400 yeter mi?

Tek çocuk için demiştim. Bir tanesi de ufakmış. Ama kabul eden çıkar belki.

Eşinizin evi evlendikten sonra alındıysa, boşanırken hakim evi size çocuklarla oturun diye verebilir. Çocuklar için nafaka da alırsınız.

Şiddet görüyorum yazmışsınız. Darp raporu alırsanız şiddet uyguladığı için tazminat da alırsınız sanırım. Bir avukata danışın lütfen.

Tek çocuk için demiştim. Bir tanesi de ufakmış. Ama kabul eden çıkar belki.

Eşinizin evi evlendikten sonra alındıysa, boşanırken hakim evi size çocuklarla oturun diye verebilir. Çocuklar için nafaka da alırsınız.

Şiddet görüyorum yazmışsınız. Darp raporu alırsanız şiddet uyguladığı için tazminat da alırsınız sanırım. Bir avukata danışın lütfen.
Küçüğü de okula başladığında çalışacağım şimdi olmaz.ev eskiden alınmıştı zaten vermez,nafakayı da ödemez.kısaca boşanınca zırnık vermez.

E peki gunduz olunca kim bakicak cocuklara egerki esinizin ise gittigini dusunursek? Bana saat 6 da isten cikarim, 7 de eve gelirim, bi yarim saat uyurum snra 7.30 da kalkan cocuguma bakarim kocam yine isten dondugunde, veee bende saat 10 da tekrar ise baslarim deme. Lutfen.

Belki çok katkı sağlamaz ama evden iş yap ornegin calissan, bakıcıya da versen eline kaç para kalacak.

Bir arkadaşım evde yapılan işlerden alıyordu boncuk dizme ve tükenmez kalem sanırım aylik 600 u buluyordu geliri baya baya iyiydi

Küçük okula başlayana kadar çalışmayı düşünmüyorum demissin ya, evdeyken en azından bu tur bisey olabilir hiç yoktan iyidir

Çok üzüldüm , ailen konusunda bende gitmen taraftari\ydim ama madem gittin denedin , olmadı ..yapacak bisey yok

Sen güçlü bir kadinsin evlatların için ayakta durmayı isteyen fedakar bir annesin elbette Rabbim sana hayırlı bir kapı açar

Allah yardımcın olsun

Yazık edersin kendine hayatından birşey anlamazsın :KK14:

Küçüğü de okula başladığında çalışacağım şimdi olmaz.ev eskiden alınmıştı zaten vermez,nafakayı da ödemez.kısaca boşanınca zırnık vermez.

Vermezse evine haciz gider hatta hapis cezası bile olabiliyor diye biliyorum. Avukat arkadaşlar daha iyi bilgi verir.

Bu arada, devlet memuruysa nafaka direkt maaşından kesilir.

E peki gunduz olunca kim bakicak cocuklara egerki esinizin ise gittigini dusunursek? Bana saat 6 da isten cikarim, 7 de eve gelirim, bi yarim saat uyurum snra 7.30 da kalkan cocuguma bakarim kocam yine isten dondugunde, veee bende saat 10 da tekrar ise baslarim deme. Lutfen.
Belki çok katkı sağlamaz ama evden iş yap ornegin calissan, bakıcıya da versen eline kaç para kalacak.

Bir arkadaşım evde yapılan işlerden alıyordu boncuk dizme ve tükenmez kalem sanırım aylik 600 u buluyordu geliri baya baya iyiydi

Küçük okula başlayana kadar çalışmayı düşünmüyorum demissin ya, evdeyken en azından bu tur bisey olabilir hiç yoktan iyidir

Çok üzüldüm , ailen konusunda bende gitmen taraftari\ydim ama madem gittin denedin , olmadı ..yapacak bisey yok

Sen güçlü bir kadinsin evlatların için ayakta durmayı isteyen fedakar bir annesin elbette Rabbim sana hayırlı bir kapı açar

Allah yardımcın olsun
Sağolun,ama evde iş bulamıyorum yani böyle aracı tanıdıklarım yok.çok isterdim.çocuklar okula başladığında bir komşuyla anlaşıp gündüz çalışmak daha iyi olur yani ben gece çalışmayı bakıcı ücretinden dolayı düşünüyorum.

arkadaşım iki çocuk büyüttü

ama o ATT idi yani hastanede teknisyen

eşi de aynı işi yapıyordu

kadın gece adam gündüz çalıştı

çocuklara da kendileri baktılar masraf yapmadılar

gece kadın işe gider adam çocukları uyuturdu

sonra sabah nasıl yapıyorlardı ulaşımı bilmiyorum ama biri gelip biri giderdi işte

ya da bir yakınımızın yaşlı hastasına bakıyor kadın gece gündüz de torununa bakıyor

ama onun hastası yaşlı da olsa gece yatıp uyuyorlar işte evde bir kişi, hasta da uyuyor bakıcı da

Ailemin yaninda bir dönem 6 ay kadar yaşadım ama olmuyor.o yüzden kendime küçük de olsa bir ev alıp boşanabilirim.
Evliyken aldığın evde boşanma zamanı eşin de hak iddia edecek ama %50 si eşinin olur tapusu senin üstünede olsa dikkatli ol yani evdeki hesap çarşıya uymaz derler.

Sağolun,ama evde iş bulamıyorum yani böyle aracı tanıdıklarım yok.çok isterdim.çocuklar okula başladığında bir komşuyla anlaşıp gündüz çalışmak daha iyi olur yani ben gece çalışmayı bakıcı ücretinden dolayı düşünüyorum.
eşin ne düşünüyor gece çalışmanla ilgili?
bir de nasıl para biriktireceksin ki?
mmaşını sormayacak mı eşin?
eve harcamayacakmısın hiç?
açıkcası sürekli yapamazsın.
çok zorlanırsın.
gece uykusuz gündüz çocuklarla uykusuz kaç gün gider ki

Yazilmis mi bilmiyorum ama cagri merkezlerinin sabit gece vardiyalari var. Onlarda calisabilirsiniz.

bakın öyle vasıfsız işlerde çalışılıp ev falan alınmaz

hayatınızı bir an önce düzene koymanız lazım

unutun ev almayı

iki kişi çalışıp hem de adı olan mesleklerde ev alamıyor insanlar

o ağızdan bir çırpıda çıkan yüzbin vs çok para

neyse size pratik çözüm ne bulabiliriz

bu yıl evde çocuk bakın

araştırın muhtara sağlık ocağına eczaneye fırı8na haber bırakın

zorda olan birisi baktırır belki kendi evinizde çocuğuna az para verir ama olsun

evde pişirir hepsine yedirirsiniz vs vs

elinizde az da olsa para olur

seneye küçük çocuk için 3 yaş grubu olan anaokulu araştırın şimdi,den kayıtlar daha başlamadan gidin durumunuzu anlatın ancak onlar da yarım gün

kendinize eğer o şehirde varsa anaokulu kreş gibi yerlerde yemek temizlik işi arayın

oğlumun kreşinin mama yapan teyzesinin oğlu da onlar ile aynı sınıfta idi

kadın çalışır çocuğu da başkalarının 1000 Tl verdiği eğitimi alırdı

bence çok karlı idi

böyle bir iş bulursanız da küçücük bir oda bir salon ev size yeter de artar onun da kirası nispeten düşük olur

boşanırsınız

dava sonunda nafaka da bir şekilde tahsil edilir

Kızlar ben bu adama tedavi ol diyorum, kabul etmiyor.doktora gidip ilaç alıp, sakinleştirici versem kahvesine katıp.en azından ben ve çocuklar rahat ederiz.ben şiddet göreceğime o ilaçla sakinleşsin.

kuzenim gece gündüz vardiyali olarak çalışıyor. evli bi kadın için zor olur sanırım. gece siz evde yoksunuz gündüz eşiniz evde yok. nasıl görüşeceksiniz?

kuzenim gece gündüz vardiyali olarak çalışıyor. evli bi kadın için zor olur sanırım. gece siz evde yoksunuz gündüz eşiniz evde yok. nasıl görüşeceksiniz?
Anladım fakat şiddet görüyorum ve çareler arıyorum.

Back
X