• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece yarisi koltukta yatiyorum :-(

Bence tepkiniz abartı. Hormonlardan olabilir, ya da normalde de böyle olabilirsiniz bilemem ama aynı yatakta eşim bana kapat şu ışığı dese sinirlenirim. 10da uyusa, sıkılırım bu ne böyle tavuk gibi niye erken yattın derim (iş yorgunluğu ya da moral bozukluğu yoksa).

Adam kötü bir şey yapmamış, sizinle film izlemek istemiş. Yatak ayırmak? Fazla bir tepki.

Esiniz bence gayet normal, hatta fazla bile ilgili. Birlikte yemek yiyor, film izliyorsunuz daha ne? Cok abartmissiniz.

Biraz fazla duygusalsin hamilelikten dolayi.aslinda sikayet ettigin seylerde haklisin ama cok da buyutulecek seyler degil.cunku esin yine de seni kirmamis sevgisini gostermis ama aliskanliklarini da birakmamis.aslinda bir tek cinsellik konusuna takildim .2 hafta fazla bence.hamilelikte bazi erkekler uzaklasiyor yazmislar belki olabilir ama mesela benim esimde olmamisti.tabi herkes bir degil belki normaldir bu da.

haklısn gebeşcim ama bırazcıkda abartmışsın brazcıkda duygusal dusunmussun :) bunlarda gecer evlılıgını hemen srgulama hayat bazen sallaya sallaya bazen yaşaya yaşaya gever eşın bu aralar sallıyor sanırım sonsuza dek byle devam etmez oyunada doyar bırgun

bende de var bir tane. yemeğini yer, tv izler, yatana kadar cep telefonuyla oynar. bir cümle konuşmaz, ben konuşmazsam. artık bende bıktım. umursamıyorum. ceple tabletle oynuyorum, aynı onun yaptığı gibi

Bu Modeller böyle
Hep böyle gidecek kuzum

Bebeğin doğsun yalnız yatmak için can atıcan yalvarıcan hatta :KK53:
Tatlım hormonların oyunu üzmek kendini ve bebeğini
Eşim dizi izliyordu ben sevmem o diziyi. Aldım telimi kk ya bakıyorum yatağımda. Yattım sanmış geldi dizisini bırakıp ahanda oyun oynuyor tablette yanımda:KK53:
Bırak rahat etsin evinde adam. Ne erkekler var baksana burda anlatılan

Esime cok sinirlenip yatak odasindan cikip salona geldim uyumak icin.
Uyu uyuyabilirsen tabi. Aslinda amac ta uyumak degildi dogrusi, ona karsi öfkemi göstermekti. Anlayana.

Isten geliyoruz, sofraya oturuyoruz, dogru dürüst sohbet etmeden film izliyoruz. Hadi buraya kadar eyvallah. Film bitiyor bizimki yeni film aecmeye basliyor. Bendededim gel sohbetbedelim diye. Yeni hamile oldugumu ögrendik. Iş güç ev,..ne yapalim konusmamiz lazim dedim. Gecistirdi ve fil aramaya dev etti.

Bende saat 10 olmadan gittim yattim. Arkamdan geldi,yanima uzandi 5-10 dk konustuk. Tatmin olmadim. Mutsuz oldugumu söyledim hatta, eskisi gibi degil iliskimiz dedim. Sacmalama dedi.
Öptü ve "benim daha uykum yok, sen uyu hadi madem" deyip kalkti. Hep yanliz uyuyorum dediysemde gitti. "Birazdan gelirim, hem gelince hep sariliyorum sana" dedi ve cikti. Bende hüngür hungür agladim. Duymadi.

Anca gece 12 bucuk da geldi yataga. Uyandim seye. Uyumadin mi diyor bi de.
Öptü ve yine ipad'ine sarildi oyun oynamak ici !!!! O kadar sinir oldum ki!!!

Ya yetmedi mi dedim, uykum gelmedi hala dedi. (Tabi gözlerini sürekli bilgisayar isigina tutarsa tabi uyku gelmez)
5-10 dk gayrettim sustum bisey demedim. Sonra yine döndüm ona ya kapat artik dedim. Tamam oyun bitsin dedi.
Bende kalktim gittim salona. Cok üzulüyorum. Hic degismeyecek gibi. Ben hep yanliz hissedicem evliligimizde.
Iki haftadir bana dokunmadi bile. Es olmayi unuttuk sanki.

Bebek gelince de hersey daha kötü olacak eminim.
Böyle evlilik olurmu?

Benim kocam bana bir kere dese "ben seniz uyuyamiyorum" dibinden ayrilmazdim.

Cok mutsuzum.

Ne yapayim? Bu admla ömür gecer.i ve böyle bir yuvanin icine cocuk dogurmak ne kadar dogru olur?
uyurken niye sarılmıyorlar acaba benim eşim uyanmamam için sarılmıyormuş bak bak bak

Eşim geçen yaz başı playstation aldi ve sadece 3 kere oynadi. Telefonumuzda hic oyun yok, yemekte asla elimize almayiz, sadece wc de ve yatakta kısa bir süre bakarız. 6 yıldır bu böyle. İkimizinde laptopu var müzik dinleyeceksek birlikte açar bakarız. Asla ayrı girmeyiz yatağa. Iki küçük bebeğimiz var ona rağmen 3 lere kadar oturur ya sohbet ya film izleriz. Çoğu zaman eşimin dizinde uyuyakalirim yine yatağa ayri yatmam. Genellemeye bakıldığında çok büyük bir kesim teknoloji hastalığına yakalanmış malesef. Birde evimize gelen misafirlerin çoğu sohbetten cok telefona odaklaniyorsa kızıyoruz onlara. Sizde Esinizle oturup güzelce konuşun ve hamilelikte ona daha çok ihtiyaç duyduğunuzu söyleyin. Ayrica yatağınızı ayırmayın.

Eşim geçen yaz başı playstation aldi ve sadece 3 kere oynadi. Telefonumuzda hic oyun yok, yemekte asla elimize almayiz, sadece wc de ve yatakta kısa bir süre bakarız. 6 yıldır bu böyle. İkimizinde laptopu var müzik dinleyeceksek birlikte açar bakarız. Asla ayrı girmeyiz yatağa. Iki küçük bebeğimiz var ona rağmen 3 lere kadar oturur ya sohbet ya film izleriz. Çoğu zaman eşimin dizinde uyuyakalirim yine yatağa ayri yatmam. Genellemeye bakıldığında çok büyük bir kesim teknoloji hastalığına yakalanmış malesef. Birde evimize gelen misafirlerin çoğu sohbetten cok telefona odaklaniyorsa kızıyoruz onlara. Sizde Esinizle oturup güzelce konuşun ve hamilelikte ona daha çok ihtiyaç duyduğunuzu söyleyin. Ayrica yatağınızı ayırmayın.
Vay bee ne evlilikler varmış be müdürüm!

Geçici olabilir belki ya evlenmedim tecrübem yok ama sevgilim çok fazla bir oyuna takılmıştı bir ara, bir dönem de bir diziye taktı. Onu çözdüm ben bir süre bekliyorum bunalıyor demek ki işten güçten stres atıyor, bir süre sonra ilgisini kaybediyor zaten. Hormonlardan ötürü biraz fazla hassas olabilirsiniz, size daha fazla anlayışla yaklaşmalıydı bu süreçte yanlış yapmış ama sakince konuşun bence bu sebepten evliliğinizi sorgulamayın başka bir problem yoksa.

Ben konu sahibine hak verdim, adam 2 film izlemiş üzerine de oyun açmış.
Eşler arasında Sohbet muhabbet olmadan nasıl oluyor ki, normal diyenlere şaşırdım açıkçası.
Yatak ayırmal abartılı bir tepki mi, bilemedim, hamilelil hormonlarının şanındandır diyelim en iyisi, yine haklı bence :) koca haksız, tez zamanda yola getirile.

Hamileliğin hangi dönemi bilemicem ama 2 hafta da uzun süre, doktor önerisi değilse karşılıklı bu konuyu da konuşmanız yerinde olur.

Esime cok sinirlenip yatak odasindan cikip salona geldim uyumak icin.
Uyu uyuyabilirsen tabi. Aslinda amac ta uyumak degildi dogrusi, ona karsi öfkemi göstermekti. Anlayana.

Isten geliyoruz, sofraya oturuyoruz, dogru dürüst sohbet etmeden film izliyoruz. Hadi buraya kadar eyvallah. Film bitiyor bizimki yeni film aecmeye basliyor. Bendededim gel sohbetbedelim diye. Yeni hamile oldugumu ögrendik. Iş güç ev,..ne yapalim konusmamiz lazim dedim. Gecistirdi ve fil aramaya dev etti.

Bende saat 10 olmadan gittim yattim. Arkamdan geldi,yanima uzandi 5-10 dk konustuk. Tatmin olmadim. Mutsuz oldugumu söyledim hatta, eskisi gibi degil iliskimiz dedim. Sacmalama dedi.
Öptü ve "benim daha uykum yok, sen uyu hadi madem" deyip kalkti. Hep yanliz uyuyorum dediysemde gitti. "Birazdan gelirim, hem gelince hep sariliyorum sana" dedi ve cikti. Bende hüngür hungür agladim. Duymadi.

Anca gece 12 bucuk da geldi yataga. Uyandim seye. Uyumadin mi diyor bi de.
Öptü ve yine ipad'ine sarildi oyun oynamak ici !!!! O kadar sinir oldum ki!!!

Ya yetmedi mi dedim, uykum gelmedi hala dedi. (Tabi gözlerini sürekli bilgisayar isigina tutarsa tabi uyku gelmez)
5-10 dk gayrettim sustum bisey demedim. Sonra yine döndüm ona ya kapat artik dedim. Tamam oyun bitsin dedi.
Bende kalktim gittim salona. Cok üzulüyorum. Hic degismeyecek gibi. Ben hep yanliz hissedicem evliligimizde.
Iki haftadir bana dokunmadi bile. Es olmayi unuttuk sanki.

Bebek gelince de hersey daha kötü olacak eminim.
Böyle evlilik olurmu?

Benim kocam bana bir kere dese "ben seniz uyuyamiyorum" dibinden ayrilmazdim.

Cok mutsuzum.

Ne yapayim? Bu admla ömür gecer.i ve böyle bir yuvanin icine cocuk dogurmak ne kadar dogru olur?
Hamile olduğunuz için hassas döneminiz ve herşey batıyor size.hepsi zamanla geçicek ins.rahat olun hamileliğin tadını cikarin:anneadayı:

Ben abarttığınızı düşünüyorum. Saat 10 olmadan yatmak nedir? Gün içinde çook yorulmayan kimse o saatte yatmaz herhalde, çok çok erken bir saat. O kadar erken yatarsanız adamın tabi uykusu gelmez. 12:30 da geç değil. Kusura bakmayın da bana çok saçma geldi. Evet tablete, oyuna düşkün olması hoş değil ama saat 10'da yattım, adamın uykusu gelmedi diye trip yapa yapa kendinize ve evliliğinize zarar verirsiniz, kendiniz bilirsiniz.

Erkeklerin bu odunluklari hamilelikte daha bir batiyor insana. Anlayabiliyorum sizi.
Ama aglayip bebeginizi de olumsuz etkilemeyin lutfen.

Canım aynı bu anlattığın olay bizde de oluyor başlarda bende ağlayıp tavır yapıyordum ama eşin seni seviyor merak etme bebiin olsun çok daha mutlu olacaksınız. erkeklere hadi gel muhabbet edelim dediğinde en fazla 10 dk konuşuyorlar sonra yine aynı bizimki de işte yoruluyorum bu şekilde kafamı dağıtıyorum diyor artık ben ona ayak uyduruyorum napim çok kafana takma :)

Hamilelik hormonunundan hep bu seyler..

Back
X