Gece yaşadığım garip durum, fikri olan var mı?

Sağ kasık ağrısından bahsetmişsiniz evden bir şey de alınmamış Allah korusun tecavüz gibi bir olay olmuş olabilir mi ya ? Birisi kafanıza vurmuş gibi bu anlattıklarınız yatakta yatarken kendi kendine olacak şeyler değil ki. Ne bilim ağızdan burundan kan gelmemiş baya yanakta çizik ve kan var dışardan müdahale olmadan olabilecek bir şey değil. Eviniz kaçıncı katta ? Kapı ne durumdaydı camlar vs ?

toscanatoscana toscanatoscana Öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum. Umarım sağlığın gayet iyidir- ki iyi okudum. Hafta içi de umarim sağlıklı çıkar. 🤗

Okurken ürperdigimi saklamayacağım. Bu sizin anlatım gücünüzden kaynaklaniyor. Duygularinizi ifade ediş biçiminizin güzelliği, okuyan kişide o anı yaşattığı için, -sağlığınızı merak ettiğimden- on sayfayı bir çırpıda okudum. 🤗

Sizin soğuk kanlı yapınız ve kimseye eyvallah demeyecek tavrınız, sizi o kana rağmen yatağa, uykuya göndermiş. Yine de bu hususun -sağlığın - cok önemli bir hazine olduğunu, herseyi kendiniz yapabilirsiniz evet, güçlü bir yapınız da olabilir, ama sağlık asla ve kat'a ertelenecek bir şey değil.

Kontrollerinizin sonucunu paylaşırsanız sevinirim. Merak ettim. Tekrar geçmiş olsun.

Sağ kasık ağrısından bahsetmişsiniz evden bir şey de alınmamış Allah korusun tecavüz gibi bir olay olmuş olabilir mi ya ? Birisi kafanıza vurmuş gibi bu anlattıklarınız yatakta yatarken kendi kendine olacak şeyler değil ki. Ne bilim ağızdan burundan kan gelmemiş baya yanakta çizik ve kan var dışardan müdahale olmadan olabilecek bir şey değil. Eviniz kaçıncı katta ? Kapı ne durumdaydı camlar vs ?
okuduğum en olası durumlardan biri. evet mantıklı. kasık ağrısıyla uyanmak vc de bayılmak. belkide çok direnme sonucu bilinç kaybı oldu. keşke konu sahibi önce polis çağırsaydı. her şey olur bu devirde Allah muhafaza

Back
X