gece yatağa nasıl girilir? PAYLAŞALIM

hahahaha ay yaşa hemi :roflol:

e bizde ilk zamanlar tadını çıkartırıs çoluk çocuk olunca bazen pijamanında tadı başka oluyordur tabi :icecream:

yeni evlendim doğal halimle sexy buluyomus beni ben daha çok sexy olunda doyum olmuyo doyum olmayıncada uzun sürüyo:asigim:

al benden de o kadar:roflol::roflol:ayıcıklı,tavaşancıklı kalın polar pijamalarım dururken hiç işim olmaz vallahi:roflol:önemli olan icraat değilmi yani....seven adam karısı çuvalda olsa arzular...jeyyarsengözlerimebaksanab

şahsen evlendiğim zaman aldığım saten geceliklerimin son kullanma tarihi geçene kadar her gece giydim:1rolleyes:
sonra onları atınca pijamalarımla yatmaya başladım :1rolleyes:
demem o ki ikisinin arasında pek bir fark yok önemli olan icraat:icecream:

al bendende o kadar hic isim olmaz giyerim pijamami birde t-Shirt oldu bitti ugrasamam satenle matenle zaten benim iki zilliyi yatirdiktan sonra yorgunluktan koltukta uyukluyorum ahanda böyle oluyorum istetatlicadiarzu
hal mi kaliyor kocana hazirlanmaya nerdee bizden gecti artik

Yeni evliler coluk cocuk yokken giyin gizz bol danteli donlari gecelikleri sonra hic icinden gelmiyor insanin

yeni evlendim doğal halimle sexy buluyomus beni ben daha çok sexy olunda doyum olmuyo doyum olmayıncada uzun sürüyo:asigim:

tecrübe konuşuyo anacım :roflol:

kız hoppik kıskandırıyonmu sen bizi lem :mymeka: şunun şurasında ne kalmış nisana bak görürsün bende çarşaf çarşaf yazacam şöyle sexy buluyo böyle sexy buluyo diye :roflol::roflol:

hee bu arada allah doyurmasın :icecream:

hihihihi ama öyle yaa sexy olmak için büyük bi çaba sarfetmiyom pek ve sarfettirmiyo :asigim:

hemm ne tecrübesi kız içgüdüü içgüdüüünaniknanik:asigim:

hadi senide görecez hayırlısışakkıdı

aaaa sanırım sırf bu yüzden benimki hemen çocuk istemiyo yaa fisfisfis çocukları çok seviyo ama biz bi 5 sene yapmıcaz dimi aşkım sadece aşkım ve ben olcaz diyo kafamçokkarıştı bak hınzır yaaa kesin bu yüzden aklına geliyodur tabi klava: lülülülülülü bende paçalı donla bitarafımı dönüp uyumasam görür o :roflol:

arkadaşlar peki erkekler seksi olmak için ne yapıyo kasmayın bu kadar kendinizi.neden hep kadınlar özen göstermek zorunda böyle şeyler yaCADIARZU

Merhaba Arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum sizlere biişi sormak istiyorum benim kocam cinselliğe pek düşkün deil sizce onun düşkünlüğünü sağlamak için ne yapmalıyım? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için tşk ederim...... Hepinizi öptmmmmmm :)))

Valla eldeki verilere göre soyun gir yatağa yetertatlicadiarzu

VALA BU KONU HAKKINDA TECRÜBEM YOK YANİ HENÜZ EVLİ DEĞİLİM SADECE OKUMAKLA BİLGİ EDİNMEKLE YETİNİYORUMMM AMA EMİNİMKİİ BURDAKİ EVLİ ARKADAŞLARIMIZ SANA YARDIMCI OLURLAR TATLIM yerimseniben

ya bazen çok seksi birşeyler giyiyorum bir dakika bile durdurmuyor üzerimde kızıyorum böyle yapınca klava:

acaba eşiniz sizin için yataga gelirken nasıl giyiniyor? :uhm: her gece etkileyici olacaksınız diye çabalayacak zamanınızın olması gıpta ile baktığım birşey açıkcası.

bencede erkeklerin bizden sürekli seksi görünmemizi beklemeleri çok büyük haksızlık!ama orta yollu bulmak gerek ... yani çok çocuksu pijamalar gecelikler seçmemeli! klasik gecelik yerine güzel t-shirt gecelikler az kısa olanından alınabilir ...
normal pijamanın altına en azından seksi bir tanga sütyen seçilirse bence gayet çekici olunabilir ... eh ara sırada da gelsin jartiyerler gelsin danteller .... naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…