bekara karı boşamak kolay tebüü benneyaptımki bekarlar sallamışlar boyuna yok seksi yok dantelli benneyaptımki
bişi demiyom giyersiniz de bide bebe beliğe karışınca göreyim sizi şakkıdı..
bi kere bebelerin yanında tüllerle şifonlarla dolaşmak sıkar biraz:icecream:. ööölee seksi iç çamaşırlarıylan felan yatamazsınız , her an kapı açılıp bebelerden biri yatağa balıklama dalabilir sonra nerenizi örteceğinizi bilemezsiniz:1closedeyes:
..benim pazen üzeri dallı güllü ayak bilekleri ,kol ağızları ve yakası fırfırlı , lastikli pijamalarım , diz kapaklarıma kadar uzun yine uçları fırfırlı penye paçalı donum sağ olsun ohh ne rahat açıldı kapandı korkusu yok bi yerlerimi devire devire yatıyom vallananiknanik:1rolleyes:..
bi kerem ruhunuz seksi olsun beaa, geceliklen olmuyo o işlersırnaşık şey
bekara karı boşamak kolay tebüü benneyaptımki bekarlar sallamışlar boyuna yok seksi yok dantelli benneyaptımki
bi kere bebelerin yanında tüllerle şifonlarla dolaşmak sıkar biraz. ööölee seksi iç çamaşırlarıylan felan yatamazsınız , her an kapı açılıp bebelerden biri yatağa balıklama dalabilir sonra nerenizi örteceğinizi bilemezsiniz
..benim pazen üzeri dallı güllü ayak bilekleri ,kol ağızları ve yakası fırfırlı , lastikli pijamalarım , diz kapaklarıma kadar uzun yine uçları fırfırlı penye paçalı donum sağ olsu ohh ne rahat açıldı kapandı korkusu yok bi yerlerimi devire devire yatıyom vallananiknanik:1rolleyes:..
bi kerem ruhunuz seksi olsun beaa, geceliklen olmuyo o işler:
bi kere bebelerin yanında tüllerle şifonlarla dolaşmak sıkar biraz:icecream:. ööölee seksi iç çamaşırlarıylan felan yatamazsınız , her an kapı açılıp bebelerden biri yatağa balıklama dalabilir sonra nerenizi örteceğinizi bilemezsiniz
..benim pazen üzeri dallı güllü ayak bilekleri ,kol ağızları ve yakası fırfırlı , lastikli pijamalarım , diz kapaklarıma kadar uzun yine uçları fırfırlı penye paçalı donum sağ olsun :1closedeyes: ohh ne rahat açıldı kapandı korkusu yok bi yerlerimi devire devire yatıyom vallananiknanik
bi kerem ruhunuz seksi olsun beaa, geceliklen olmuyo o işler:1closedeyes:sırnaşık şey
yeni evlendim doğal halimle sexy buluyomus beni ben daha çok sexy olunda doyum olmuyo doyum olmayıncada uzun sürüyo:asigim:
tecrübe konuşuyo anacım :roflol:
kız hoppik kıskandırıyonmu sen bizi lem :mymeka: şunun şurasında ne kalmış nisana bak görürsün bende çarşaf çarşaf yazacam şöyle sexy buluyo böyle sexy buluyo diye :roflol::roflol:
hee bu arada allah doyurmasın :icecream:
bi kere bebelerin yanında tüllerle şifonlarla dolaşmak sıkar biraz:icecream:. ööölee seksi iç çamaşırlarıylan felan yatamazsınız , her an kapı açılıp bebelerden biri yatağa balıklama dalabilir sonra nerenizi örteceğinizi bilemezsiniz:1closedeyes:
arkadaşlar peki erkekler seksi olmak için ne yapıyo kasmayın bu kadar kendinizi.neden hep kadınlar özen göstermek zorunda böyle şeyler yaCADIARZU
Merhaba Arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum sizlere biişi sormak istiyorum benim kocam cinselliğe pek düşkün deil sizce onun düşkünlüğünü sağlamak için ne yapmalıyım? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için tşk ederim...... Hepinizi öptmmmmmm :)))
Merhaba Arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum sizlere biişi sormak istiyorum benim kocam cinselliğe pek düşkün deil sizce onun düşkünlüğünü sağlamak için ne yapmalıyım? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için tşk ederim...... Hepinizi öptmmmmmm :)))
Valla eldeki verilere göre soyun gir yatağa yetertatlicadiarzu
ya bazen çok seksi birşeyler giyiyorum bir dakika bile durdurmuyor üzerimde kızıyorum böyle yapıncaklava:
Arkadaşlar gece yatağa nasıl girilir eşlerimiz veya partnerlerimiz bizlerden ne bekler?Paylaşalım?
Benim eşim hep güzel seksi alımlı olmamı ister bu yüzden de 3aylık evli olmama rağmen yaklaşık 15-20 tane geceliğim var,elbetteki hepsini kullanmadım,ama şunu da sylemeliyim ki yaklaşık 20 gündür ayağım alçıda,ama yatağa girerken ilk bir kaç gün dışında yine de şık girmeye çalışıyorum,bunu ne kadar alışkanlık haline getirrirsek o kadar lehimize olur.Renkli çamaşırlar,seksi pijamalar (hani şu sade tül den olanlar)onlarda çok iç gıcıklayıcı ama ayılı mayılı çiçekli böcekli pijamalara bi müddet son.Bi deneyelim bakalım neler olacak inanın yatak taki ışığınız değişicek bunu bizzat bir arkadaşıma zorla denettirdim (çok rutinlikten can yakınıyordu)ve şimdi çok memlun hatta bazen kocasından kaçıyor ARKADAŞLAR PAYLAŞALIM HERKESİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?