Gece yatarken ne giyiyorsunuz?

gece yatarken ne giyorsunuz???

• Ankete Katılan
    550
Arkadaşın cinsiyeti belli:)De topikte ne arıyo??Onu çözemedim.Adet sancısı falanmı cekiyo acaba

bak canım benim ben bu kızla yüzyüze görüştüm. nur topu gibide bir bebeği var. bu onun rahatı bokser giyer yada silip :icecream: bunun yüzünden kalkıp burda böyle itamlarda bulunmayın lütfen! ne demek adet sancısımı çekiyor yakışmıyor sizlere

Son düzenleyen: Moderatör:
zaman zaman değişiyo o anki ruh halime bağlı bazen normal bi pijama bazende adamı delirtçek sexsi iç çamaşırları...sırnaşık şey

zaten yemek işlerini falan hallettikten sonra rahat olmam gerek valla askılı kısacık gecelikleri çokseviyorum yada bazen sıcaklarda o bile fazla geliyo:)

walla bende yumuşacık pijamamı giyorum her zaman seksi olmanın bi anlmı yok.her zaman görünen bişey dikkat çekmez:)

canım walla havanın durumuna gore degışıyoo. walla ınsan gece tabıkı ıster kocasına seksı gorunmek ama allah korusun bunun depremını de duşunucen dımı.ama ben herzaman eşimin göz zewkını bozmam ..benden buuu kızlar seksılık bızım kanımızda war zaten ..dımı canlarrrrr

valla bzen sıcaktan çıplakta yatar insan ama bu demek değildir ki o seksidir. ama seksi kadın pazen donda giyse seksidir.

ben odama kimse girmeyceğinden külotla yaıtoyrumm bekarım zaten ama ewlennce onuda cıkarırım herhalde bu gidişleeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

daha önce yazmış mıydım bilmem ama neye göre seksi...kadın pazen don giyer kendini seksi hisseder ya da seksi bir gecelik giyer ama kendini beğenmez....bilmem ki...

bende şort ve askılı giorum geceleri. kışın da kalın bi pijama takımı kaydirigubbakcemile2

evli olsam daha sexy takılırdım sanırım :jeyyar::dance:

Anam ne giyecem normal pijama yeni dogum yapmis sut veren cocuklu kari sexi ic camaisiri giycek degil ya :roflol:

sütten kesilene kadar sana sexilik yok zaten hangi biriyle uğraşcan adamlamı çocuklamı dimi ama işi olan adam zaten sexi kıyafeti pekde görmüyo zaten Şeniz

yatarken pijama,şort falan...ama kalktığımda çoğu zaman bişey olmuyo üstümde:)

yazın şortlu askılı takım giyiyorum. kışın da pijama takımı.
evlenince giyilmek için de seksü geceliklerim beni bekliyor :jeyyar:

iç çamasırlarımla yaz kıs çamasırla yatarım ben kızlar kimse çamasırla yatmıyor ben mi acayipimki valla bazen korkuyom yaaaaaa deprem falan olsa nasıl cıkıcam die ama sanki pijama ğiyince ayaklarıma dolasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…