öyle ipek saten gecelikleri sevmiyorum.benim gece kıyafetlerimin hepsi tül ve mini şort tarzındadır.gece kıyafetine meraklıyım.bu yüzden 4 büyük çekmecemin hepsi bu tür takımlarla doludur.aslında ben bunları gece değil akşam bulaşığımı yıkadıktan sonra giyip oturrum.bu yüzden eşim akşamları hiç bir yere gidemez hep yanımda dizimin dibindedir.
pardonya teşekkürlerimi yanlışmı okudum orda 10 Mesaj için 4,294,967,295 Teşekkür edilmiş mi yazıyo ?????
vay be ben neymişim be :)) hepisi için mersi :):)
öyle ipek saten gecelikleri sevmiyorum.benim gece kıyafetlerimin hepsi tül ve mini şort tarzındadır.gece kıyafetine meraklıyım.bu yüzden 4 büyük çekmecemin hepsi bu tür takımlarla doludur.aslında ben bunları gece değil akşam bulaşığımı yıkadıktan sonra giyip oturrum.bu yüzden eşim akşamları hiç bir yere gidemez hep yanımda dizimin dibindedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?