Gece yatarken ne giyiyorsunuz?

gece yatarken ne giyorsunuz???

• Ankete Katılan
    550
öyle ipek saten gecelikleri sevmiyorum.benim gece kıyafetlerimin hepsi tül ve mini şort tarzındadır.gece kıyafetine meraklıyım.bu yüzden 4 büyük çekmecemin hepsi bu tür takımlarla doludur.aslında ben bunları gece değil akşam bulaşığımı yıkadıktan sonra giyip oturrum.bu yüzden eşim akşamları hiç bir yere gidemez hep yanımda dizimin dibindedir.

Abooooow sırnaşık şey

pardonya teşekkürlerimi yanlışmı okudum orda 10 Mesaj için 4,294,967,295 Teşekkür edilmiş mi yazıyo ?????
vay be ben neymişim be :)) hepisi için mersi :):)

bnm bütün iç çamaşırlarım sexy dir kendimi hoş hissetmeyi seviyorum çorabımdan donuma kadar :sm_cool::sm_cool: hele vicut hatlarımı bellirgin ededecek kıyafetler tercihimdir.... bide bnm iç çamaşırı hobim var nerde ne görürsem alırım çok renkli gelir bana çoookkk hoooşş ya :sm_cool::sm_cool::1rolleyes::1rolleyes:

pardonya teşekkürlerimi yanlışmı okudum orda 10 Mesaj için 4,294,967,295 Teşekkür edilmiş mi yazıyo ?????
vay be ben neymişim be :)) hepisi için mersi :):)

tebrikler şekerim....
çok şanslısın...
bu arada gece uyurken pijama,eşofman falan giyerim...alışkanlık kızlar,çok üşüyen biriyim,hemen hasta oluyorum bu yüzden kendimi korumam gerekiyor...

eee seksi geceliklerimi iymeden hayatta yatmam
ama eşim için değil yani onun için fark etmiyo üşüyeceksin giy bişeler diyo
ben süslenir püslenirim parfümümü sıkarım her gün değişik geceliklerimden giyer yatırm oh oh
kocayla işim yok malesef her zaman yaniiii

öyle ipek saten gecelikleri sevmiyorum.benim gece kıyafetlerimin hepsi tül ve mini şort tarzındadır.gece kıyafetine meraklıyım.bu yüzden 4 büyük çekmecemin hepsi bu tür takımlarla doludur.aslında ben bunları gece değil akşam bulaşığımı yıkadıktan sonra giyip oturrum.bu yüzden eşim akşamları hiç bir yere gidemez hep yanımda dizimin dibindedir.

bende çok seviyorum gecelikle gezmeyi ama malesef annem var bebeğime bakıyo sadece yatarken
aslında bir tv alcaz yatak odaıza o zaman giysem ama bu seferde anneme ayıp olur neyse düzene otrucaz inşallah :utangac:

kız nickin gibi bombasın herhalde:roflol:

nesin sen bööle bacım:)

Benim de bir sürü şortlu takımlarım, babydollarım, saten pijamalarım vardır...Ben de genelde eve gelir gelmez kıyafetimi çıkarır onlardan elime geçeni giyip mutfağa geçerim.
Seksü seksü yemek yaparımşakkıdı:jeyyar: sonra da tekrardan başka bi takımla değişip yatağa girerim malum kocama yatakta tereyağında pembeleştirilmiş soğan kokmiim di mi amakaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile4

ya aynı kocadan bendede var ya bende kendimi tek zannerdim valla ya...ii mi sanki yaaaaa diil mi kız valla diil...ufff ya ufffffff

genelde pijama giyerım. sıcak olursa zaten cıkarıyorum yatakta.

ben şimdik iç çamaşırımla yatıyorum ama öle seksi falan deil
evlenince allah kerim çıplak yatarım ben kaydirigubbakcemile3
çünkü en degerli giysimiz cildimiz-tatlicadiarzu-

:lepi:

benimki bayılıyor satenlilere ama yakıyor diye yazın giyemiyorum kısında üsüyorumm:D nese kocişimm beni sararak ısıtıyo:)))

evimiz kaloriferli olsa kışın çok güzzel şeyler giyilir fakat soğukolunca gözümpolardan başka bişey görmüyor yazında malum adana sıcağında sere serpe..

Back
X