Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarrr siz kac kiloydunuz yani kacla basladiniz ve gece yemeyerek kac oldunuz
Bugünkü menümm
sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
1tane domates
2tane biber
ara 3tane kuru incir
birtanede cennet elmasi yedim
öglenn
2tane firinda balik
Aksam
bilmiyorumm daha :)
Ara olarak 3tane incir
cook mu olmus sizcee
Ben 11/01/2012 77,20 Kg.İdim. Bugün 19. günüm gece yemeyerek gündüzde yediklerime dikkat ediyorum 72,90 kg oldum canım. hedefim ayda 6 kg
bence çok değil. Akşam önemli ben olsam bu menüye akşam bir çorba ve salata ile kaparım. Başkada birşey yemem. Balık ne balığı ve nasıl pişmiş oda önemli şeker
Balik firinda olcak canim
ayy corba yersemm ölürümm ben gece:)
Hafif biseyler yerimm
1saat da hizli tempoda yürücem aksam
2litrede su icecem
Tamam canım benim. Bence herkes kendini iyi tanır sana en uygunu yine sen bilirsin :) bak ama söz ver 8 bilemedin 9 dan sonra yemek yok. olurmu tatlım ?
ben kendimi iyi hissetmiyorum. 2 kuru incir 2 kuru kayısı yedim.Hala kabızım bugün 4.günüm
Eve gidip lahana çorbası yapayım diyorum ama hiç yemedim tavsiye edermisiniz? Ne yapayım ben ya bol su içiyorum herşeyi yiyorum bitki çayı içiyorum. Azmı yiyorum nedir anlamadım. Normal mi benm halim?
ben kendimi iyi hissetmiyorum. 2 kuru incir 2 kuru kayısı yedim.Hala kabızım bugün 4.günüm
Eve gidip lahana çorbası yapayım diyorum ama hiç yemedim tavsiye edermisiniz? Ne yapayım ben ya bol su içiyorum herşeyi yiyorum bitki çayı içiyorum. Azmı yiyorum nedir anlamadım. Normal mi benm halim?
Canlar eve geldim lahana çorbası pisiyor. Ilginize teşekkür ederim. Size ise yarıyor mu söylerim. Sevgiler
Corbami yedim. Ben begendim tadını. Ama ben annemden lahana dolması ve kapuskaya alışmış bir bünyeye sahibim. Ise yarar umarım.
Senin bu corba yag yakan lahana corbasi demi canimm
Kereviz yokicinde maydonoz biber domates llahana