• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece yeme sendromumu yeniyorum zayıflıyorum.

Bence fazla olmamis canimm zaten sabah yemissin erir onlar aksama kadar:):)
Afferimmm aksam yememissinn
ben gece cikolata yedimmm regelim geldi de :(:(
Ama bugün yemicemmm
canim tartida regl günleri fazlami cikinir

:) Teşekkürler Aferin bana yemedim akşam :)

evet Canım fazla çıkıyor insan. Ama önemli değil diyeti bırakmazsan bittikten sonra hopp 2 kg aşağı bile inebiliyor. Kilo vermek için ideal dönem yani. Benimde yaklaştı sayılır daha çok dikkat edeceğim o dönemde. Gidecek kilolarımmmmmm Gidecekkkkkkkkkk yada Gidecekkkkkkkkkkkkkkk

Cankız güzelim bu arada gece çikolatası için kendine ceza vermelisin. Gece derken yatmadan ne kadar önce tatlım

:) Teşekkürler Aferin bana yemedim akşam :)

evet Canım fazla çıkıyor insan. Ama önemli değil diyeti bırakmazsan bittikten sonra hopp 2 kg aşağı bile inebiliyor. Kilo vermek için ideal dönem yani. Benimde yaklaştı sayılır daha çok dikkat edeceğim o dönemde. Gidecek kilolarımmmmmm Gidecekkkkkkkkkk yada Gidecekkkkkkkkkkkkkkk

Evettttt gidecekkkkkkkk bu kilolarrrrr
birdaha yemicemmm cikolata :(

Tatlım Darla bunu hiç mi hiç beğemmedi. Bu dönemde sana özel izin diyetini bozmadıkça bir parça çikolata yada tatlı yemen serbest :) Ama gece olmazzzzzzzzzzzzzzzz

Biliyorummm olmamaliydiii ama olduuu :(:(
Karnim agridigi icin spor yapmicaktim walla simdi bindim kosu bandima yürüyorummm nasil cezaa ama iyimi

Günaydın :)) Mutlu güzelliklerle dolu bol kilo vermeli bir gün diliyorum.

Dün akşam 19.00 dan sonra bir şey yemedim. gece 02.00 yatmış olmama rağmen. çok acıktım gece... Erken yatmalıydım hakettim:))

Sabah

2 dilim çavdar ekmeği 150 kl.
1 yumurta 80 kl.
15 gr. çilek reçeli 45 kl. :(( 1 tatlı kaşığı
15 gr. kayısı reçeli 40 kl. :(( 1 tatlı kaşığı
dil peyniri 150 kl.
4 zeytin 40 kl.
Toplam 505 kl.

Sabah kahvaltıya davetli idim. Biraz fazlamı oldu ? Bilemedim. Ceza olarak Ara ve Öğle yok. 15 :00 gibi meyve yerim...

Öğle yok deim ama 2 gibi bir kepçeden az mercimek çorbası içtim 200 kl

Şimdi Yarım elma yarım portakal yiyorum 75 kl

Öğle yok deim ama 2 gibi bir kepçeden az mercimek çorbası içtim 200 kl

Şimdi Yarım elma yarım portakal yiyorum 75 kl

akşam Yemeği

200 gr haşlanmış tavuk 300 kl.
3 minik domates 30 kl.
1 biber 30 kl..

leslie 1 mil yaptım çok sevdim bir kez daha yaptım :)))

makeup nerdesinnnn

geldım canım bankada fırsat bulamadım bugun nbrsınız bakalım oglen bonfıle yıdım ayranla aksam da haslanmıs yumurta bıraz ekmek peynır kahvaltı yanı artık uslu uslu oturma vaktı nasılsınız bakalım

geldım canım bankada fırsat bulamadım bugun nbrsınız bakalım oglen bonfıle yıdım ayranla aksam da haslanmıs yumurta bıraz ekmek peynır kahvaltı yanı artık uslu uslu oturma vaktı nasılsınız bakalım

Hosgeldin canim
Iyi ben spora da başladım çok mutluyum. Göremeyince korktum kaybolma

Günaydın
Sabah leslie 1 mil yaptım. 2 bardak .
Ilık su ve 1 bardak tarcinli ballı su

sabah menü
1 yumurta 80 kl
1 dilim çavdar ekmeği 70 kl.
1 zeytin 10 kl.
Bir parça peynir 60 kl

Back
X