• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece yorgun düşüyorum :(

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar cinsellikten konu acamadim buraya açmak zorunda kaldım. Başlık gibi işte. Ev işleri yemek bulaşık çocuk derken çok yorgun düşüyorum. Çok istekli olmama rağmen beraber olamiyoruz çoğu zaman. Ben daha erken yatağa gidip uyuyorum. Çözüm bulamadım epeydir. Varmı buna benzer sorunu olan ?

Dağıtmayın. Aldığınızı hemen yerine koyun. Liste yapın listenize uyun.

Bebek büyüdükce kolaylasiyor da ondan sordum. Hani ben artik daha düzenliyim kendkme göre planin var ona uyuyorum ve cocugumu emzirmedigimden beri daha enerji doluyum. Enerji dolu derken yatakda degil gün icinde islerimi hal etmekde cocugu uyutup yatirmakta

İlla gecenin bi yarısını beklemene gerek aksamda olur sabah ise gitmedende sana ne zaman uygunsa istiyorum dediğin için söylüyorum bide erkekler için önemli bi mevzu

Haftada bir kaç gün ev işlerini azalt ..Öğleden sonra dinlen .10 yaşında bir çocukla çok yorulunmaz diye düşünüyorum.

Ben de hep merak ederim aklı başında çocuk varken evde , eşler cinselliği yatma vakti gelip herkes odasına çekilmeden nasıl yaşayabilir nasıl fırsat bulabilirler çocuğa çaktırmadan ;)

Ay ben bebek sandım. Benimki 8.y aylık ben de aynı yorgun düşüyorum. On yaşında çocuk senin arkanı bile toplar. Ben bir de çalışıyorum

Ben de hep merak ederim aklı başında çocuk varken evde , eşler cinselliği yatma vakti gelip herkes odasına çekilmeden nasıl yaşayabilir nasıl fırsat bulabilirler çocuğa çaktırmadan :KK66:
Çocuk uyuyunca tek yol.

Ay ben bebek sandım. Benimki 8.y aylık ben de aynı yorgun düşüyorum. On yaşında çocuk senin arkanı bile toplar. Ben bir de çalışıyorum
Ben çalışırken daha az yoruluyordum valla. Ev daha zormuş

Ben de hep merak ederim aklı başında çocuk varken evde , eşler cinselliği yatma vakti gelip herkes odasına çekilmeden nasıl yaşayabilir nasıl fırsat bulabilirler çocuğa çaktırmadan :KK66:
Okula gidiyrdr o zamn olabilr küçkse çizgi flm açılıp önne yiyck verilr çock dalar sen işine bakrsn 30 saat srmz yani sanrım:KK53:

Kocan hep sanami uyuyo bu konuda o istedigi zaman olmuyomu????

Back
X