• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçecek bu günler de geçecek,ne olur sabret!

Ben şimdi anlamadım. Oha dicem 20 haftalik hamilesin. Ailen bişey demiyor. Adam biliyor mu hamile olduğunu?
Bence adam seni kekliyor boşanmış kadın niye geri dönmesin zaten nikah kalmamış ortada. Bence boşanma yok sana bosandim diyor. Sen 1 bardak su iç üstüne

var zaten film.
su ve ateş :işsiz:
Benimde ilk konuyu okuduğumda aklima gelen bu film olmuştu.

20 aylık hamilelik var yurtdışındasın sanırım kendine ve bebeğe bakabilicegin bir gelirin de var. en iyisi adamdan uzaklaşmak. belki en kötü senaryo gibi olacak ama bebeği elinden alıp kendileri buyutebilir size de hiç göstermeyebilirler. bazen şaşıp kalıyorum nereden buluyorsunuz böyle adamları.

su ve ateşi izleyip buraya geldin heralde dırım dırımmm

Konu fake mi yani.. bencede fake olsun cok kötü bir durum

Bu hikayenin sonu adam karisiyla hayatina devam eder cocuk mocuk umrunda olmaz kendi evlatlari vardir cunku.kiz ise cocuguyla tek basina hayat mucadelesine girer.ilerde birgun belki cocuk tv lerde babasini arar.bilindik sonucu belli hikayeler.uzgunum

Bebek olayini fazla konuşmak istemiyorum aslında. Kader. Oldu.
Bebeğim herşeyim. Evlenemesem bile..
Ya kınamak istemiyorum kınadığımdanda değil zaten ama dikkatsizlik yüzünden hamile kalıp kader diyen insanlara gerçekten tahammül edemiyorum.Allah kendiliğinden koymadı ki o bebeği karnına sizin dikkatsizliğinizden oldu kaderle ne alakası var?

Tatlım o adam dediğin kişi adam olsaydı sana nikahı basardı anladın sen onu???? Emin ol bir sure sonra o adam dediğin kişinin sana sevgisi bitecek ve asla ulaşamayacaksın.Senin gibi örnekleri tv ler bile veriyor :(

Evlilik dışı hamile kalma olaylarına karşıyım. Yazık o bebeğe ya. Neden bunu ona yasatiyorsunuz. O bebek mutlu bir yuva da yaşamayı hak etmiyor mu? Bebeğim her şeyim diyorsun da. Eğer her şeyim diyecek kadar bebek sevgisi olsa idi. Bu bebek aile ortamında büyümeyecek bunu ona yapamam derdin.

Adam boşanmış da olsa kadın kaynana kayinbabanin yanında. Arada bitmemiş bir bağ var. Sen nasıl o aile ile goruseceksin ki ilerde zaten. Bekar adamlarla gorusseydin daha sağlıklı olurdu senin için. Olan olmuş. İnşallah bundan sonra hakkında hayırlısı olsun.

Back
X