D
deren23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deren23
-
geçecek
şimdiye kadar neler atlattın kim bilir? Bunları ben bilemem ama sen biliyorsun değil mi? Ne zorluklar aştın bu gunlere geldin.
Bu da gececek
sıkıntıları iyi ağırlarsan elemi gider lezzeti kalır
başaracaksın yerimseniben
ah benim arkadasim canin nede cok yaniyor allah yardimcin olsun, sevdiginden neden ayrildin aldattimi seni? Sana neler dmeek isterdim ama kelimeler dügümlendi yazamiyorum cok üzüldüm bunlar gececek allahin izniyle allaha saril dua et karsina insallah seni herseyden cok seven biri cikar, yada sunu diyeceim sana madem bu kadar cok seviyorsun niye olmaz diyorsun oda seni seviyor, gercekden olamazmi???
hayatımdan çok kişiyi gönderdim hayatımin demirlerini ama bukadar yanmadı sevgilim nişanlım değildi o birtek şimdi onunla beraber ailemide uğurladım ben onu tanıdığımda 19 yaşındaydım şimdi 24 onunla büyüdüm ama offff bilmiyorum ....
diğer konularını da şimdi okudum. kararlıymışsın demek çok yıpratmış seni tum yalvarmalarına rağmen dönmemişsin.
kolay değil anlıyorumkafamçokkarıştı
Allah sabır versn :çok üzgünüm:
ewet zamanla geÇİÇek ama o zaman nasıl geÇİcek ben gÜÇlÜydÜm Çok hemde bunu oda bİlİyor herkes Öle sanıyor ama Şuanda en yakınıma bİle sÖlemekten utanıcak kadar zayıfım...
çok geldi yalvardı daha bugün seni çok özledim kokunu sesini sen benim vazgeçemyeceğim tek kadınsın dedi..pişmanım ama biliyorum geri dönülmez bir hata yaptım dedi ...ve ben bunları ondan duyduğum zaman buz gibiydim ama bide bana sorun..
şu an bu erkeklerin hepsini öldüresim varkötükedihüso ne bu ya hep üzüyorlar bayanlarıklava:
en iyisi ne biliyor musun ? bence ağlaman. bağıra çağıra boşalt içindekileri yoksa çok yakar canının yanması kolay geçmez gibi
işte buna çok ihtiyacım var..bağıra bağıra ağlamaya ama şuan bile sessiz sessiz ağlıyorum aman kimse duymasın diye..
canım ailen biliyor. arkadaşların yok mu yanlarında biraz rahatlsan. sessiz içten içten ağlamak çok berbat birşey bilirim:çok üzgünüm:
Allah insanlara çekebiliceği kadar dert verirmiş ya arkadaşım demmeki sende çok güçlüsün..
ağla canım ağla içii dök içinde tutma sıkıntını aşkını sevgini nasıl hissediyorum bir bilsen
ah canım ah bu bir sınav senin için her yürekten aldığımız her yara bir yaş daha büyütüyor bizleri
hattını değiştirmekten başla işe ne dersin sana ulaşamasın olmazmı hem onun söyledikleriyle acın taze kalmaz olmazmı??[/QUOTE
değiştirdim ama buldu nerden buldu nasıl buldu anlamadım..hem hattımı değiştirsem iş yerime geliyo evimin önüne geliyor daha çok celalleniyor..deliye dönüyor onun deli halleri daha çok üzüyor beni daha çok acıtıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?