Geçecek deyin ne olur!

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deren23

Ziyaretçi
GEÇİÇEK DİMİ?
GEÇİÇEK BUDA ARTIK PATLAMA NOKTASINA GELDİM...
DAYANAMIYORUM KİMSEYE ANLATAMIYORUM KİMSEYE SÖLEYEMİYORUM SADECE SUSUYORUM ...
DÖRT YILIMI NASIL SİLCEM HERYERDE O VAR HERŞEYDE O VAR SUDAN ÇIKMIŞ BALIK GİBİYİM KİMSEYE BELLİ ETMİCEM DİYE KENDİMİ YİYİP BİTİRİYORUM AKŞAMLARI OTURUYORUM BİLGİSAYARA SADECE ONLA BENİM ŞARKIMI DİNLEYORUM...SADECE CANIM ÖLE Bİ YANIYOR Kİ..
ZORLA DEĞİL YA YANIYO İŞTE ONA AİLEME ARKADAŞLARAMA NEFRET ETTİĞİMİ UNUTMAYA BİLE BAŞLADIĞIM YALANINI[ SÖLEMEKTEN BIKTIM LANET OLASI İNADIM GURURUM YÜZÜNDEN KENDİ KENDİME YAPIYORUM OYSA SENİ ÇOK ÖZLEDİİM DEMEYE ÇOK İHTİYACIM VAR...
OLMICAK BİRŞEYDİ VE BİTTİ BİRİLERİ BUNLARINDAN GEÇEÇİĞİNE SÖLESİN DAYANAMIYORUM ÇÜNKÜ BAZEN ÇOK SEVMİŞİM İNANILMAZ BİLİYORUM ODA HALA SEVİYOR HALA ARIYOR BENİ ARAMA DİYORUM SENİ GÖRMEK BİLE İSTEMİYORUM DİYORUM YETER SENDEN NEFRET EDİYORUM DİYORUM NASIL OLDUDA BUKADAR KISA ZAMANDA UNUTTUN DİYOR YA YALAN SÖLÜYORUM DİYEMİYORUM .
BARIŞMA ŞANSIMIZ ASLA YOK ÇÜNKÜ BU ONUN SON ŞANSIYDI VE KULLANDI...SADECE BU KABUSUN BİR ANÖNCE BİTMESİNİ İSTİYORUM.../COLOR]

geçecek
şimdiye kadar neler atlattın kim bilir? bunları ben bilemem ama sen biliyorsun değil mi? ne zorluklar aştın bu gunlere geldin.
bu da gececek
sıkıntıları iyi ağırlarsan elemi gider lezzeti kalır
başaracaksın yerimseniben

canım ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum. Emin ol ki unutuluyor. Sadece aradan yıllar geçince ara ara anımsıyorsun. Ama hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor. Zaman en büyük ilaç gerçekten de. Yaşanılanları tekrar tekrar düşünme sakın. Düşünmemeye çalış. İlgini başka yönlere çek. Emin ol ki geçecek.

hayatımdan çok kişiyi gönderdim hayatımin demirlerini ama bukadar yanmadı sevgilim nişanlım değildi o birtek şimdi onunla beraber ailemide uğurladım ben onu tanıdığımda 19 yaşındaydım şimdi 24 onunla büyüdüm ama offff bilmiyorum ....

ah benim arkadasim canin nede cok yaniyor allah yardimcin olsun, sevdiginden neden ayrildin aldattimi seni? sana neler dmeek isterdim ama kelimeler dügümlendi yazamiyorum cok üzüldüm bunlar gececek allahin izniyle allaha saril dua et karsina insallah seni herseyden cok seven biri cikar, yada sunu diyeceim sana madem bu kadar cok seviyorsun niye olmaz diyorsun oda seni seviyor, gercekden olamazmi???

dört yıllık beraberliğimde ayrı kaldığım bir dönem birisyle 1 hafta bile sürmeyen birşey yaşamış ama başka bi türden ama pişman olmuşştu...ama değil sebepler bunlar değil aslında ama çok şeylerde yaşattı..olmıcağını biliyorum sadece teselliye ihtiyacım varr...

geçer canım geçer bu da geçer..bu da gelir bu da geçer..alışırsınn..zaman insana herşeyi alıştırıo bi o kadarda unutturuo..dikkat et kalbineee..üzme onu..sağlığna bi şey olmasın..allah yardımcın olsun

diğer konularını da şimdi okudum. kararlıymışsın demek çok yıpratmış seni tum yalvarmalarına rağmen dönmemişsin.
kolay değil anlıyorumkafamçokkarıştı

Allah sabır versn :çok üzgünüm:

Unutmak kolay mı deme
Unutursun Mihribanım
Oğlun kızın olsun hele
Unutursun Mihribanım

Hayat böyle bu gemide
Eskiler yiter yenide
Beni değil kendini de
Unutursun Mihribanım

Yıllar sineme yaslanır
Hatıraların paslanır
Bu deli gönül uslanır
Unutursun Mihribanım

Zaman erir kelep kelep
Meyve dalda durmuyor hep
Unutturur bir çok sebep
Unutursun Mihribanım

Gün geçer azalır sevgi
Değişir herşeyin rengi
Bugün değil, yarın belki
Unutursun Mihribanım

Süt emerdin gündüz gece
Unuttun ya büyüyünce
Bu işte tıpkı öylece
Unutursun Mihribanım

Son düzenleyen: Moderatör:
ewet zamanla geÇıÇek ama o zaman nasıl geÇıcek ben gÜÇlÜydÜm Çok hemde bunu oda bılıyor herkes Öle sanıyor ama Şuanda en yakınıma bıle sÖlemekten utanıcak kadar zayıfım...

çok geldi yalvardı daha bugün seni çok özledim kokunu sesini sen benim vazgeçemyeceğim tek kadınsın dedi..pişmanım ama biliyorum geri dönülmez bir hata yaptım dedi ...ve ben bunları ondan duyduğum zaman buz gibiydim ama bide bana sorun..

ona karşı gösterdiğin "buz gibi" tavrı korumaya çalış.."Şuanda en yakınıma bıle sÖlemekten utanıcak kadar zayıfım..."güçlü olmaya çalış..utanılacak bi durumda yok bencee...içine atmaktansa en yakınınla paylaş daha iyi..bak içine atma kadar illet bi hastalık yok bunuda unutmaa..insandan bir çok şeyi alıp götürüyoo sen güçlü bi insansın atlatacaksın bunu da!!

ewet zamanla geÇİÇek ama o zaman nasıl geÇİcek ben gÜÇlÜydÜm Çok hemde bunu oda bİlİyor herkes Öle sanıyor ama Şuanda en yakınıma bİle sÖlemekten utanıcak kadar zayıfım...

şu an bu erkeklerin hepsini öldüresim varkötükedihüso ne bu ya hep üzüyorlar bayanlarıklava:

en iyisi ne biliyor musun ? bence ağlaman. bağıra çağıra boşalt içindekileri yoksa çok yakar canının yanması kolay geçmez gibi

işte buna çok ihtiyacım var..bağıra bağıra ağlamaya ama şuan bile sessiz sessiz ağlıyorum aman kimse duymasın diye..

işte buna çok ihtiyacım var..bağıra bağıra ağlamaya ama şuan bile sessiz sessiz ağlıyorum aman kimse duymasın diye..

canım ailen biliyor. arkadaşların yok mu yanlarında biraz rahatlsan. sessiz içten içten ağlamak çok berbat birşey bilirim:çok üzgünüm:

canım ailen biliyor. arkadaşların yok mu yanlarında biraz rahatlsan. sessiz içten içten ağlamak çok berbat birşey bilirim:çok üzgünüm:

Var.ama yapamıyorum onlara anlatamıyorum..normalde çok dıa dönük biriyimdir ama bu konuda bana ne oldu bilmiyorum konuşmak istesem bile resmen boğazıma taş oturuyor susuyorum kalıyorum öle yapamıyorum ...

Allah insanlara çekebiliceği kadar dert verirmiş ya arkadaşım demmeki sende çok güçlüsün..
ağla canım ağla içii dök içinde tutma sıkıntını aşkını sevgini nasıl hissediyorum bir bilsen
ah canım ah bu bir sınav senin için her yürekten aldığımız her yara bir yaş daha büyütüyor bizleri
hattını değiştirmekten başla işe ne dersin sana ulaşamasın olmazmı hem onun söyledikleriyle acın taze kalmaz olmazmı??

boşver duyan duysun ne mutlu sana ki için sevgi dolu ve böylesine bağlanabilmişsin.inan bana ne kadar tutkuyla bağlı olursan ol bir gün gelip senin için o insan hiç bir şey ifade etmeyecek tabi gerçekten anlamsızlaştırmak istiyorsan..her şey senin elinde canım beynine ne komut gönderdiğine bağlı...

ah be canım:çok üzgünüm:
özel değilse naptı bu çocukda bukadar severken vazgeçtin bak kimse seni tanımıyor hiçbirimiz bize anlatırsan belki birazcık rahatlarsın olmazmı??:çok üzgünüm:

canım seni eski konularından hatırlıyorum. şimdi yine baktım diğer konularına. sana söyleyebileceğim tek şey : lütfen bir uzmandan yardım al! kendine değer ver! şu arabesk ruh halinden çık !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…