D
deren23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deren23
-
ah be canım:çok üzgünüm:
özel değilse naptı bu çocukda bukadar severken vazgeçtin bak kimse seni tanımıyor hiçbirimiz bize anlatırsan belki birazcık rahatlarsın olmazmı??:çok üzgünüm:[/QUOTE
onun bir çok problemleri vardı.bunları birlikte aşabiliriz sandık bir çoğunuda aşmıştık..ama o ben ona destek oldukça o bana köstek oldu..bana bikere defol git dedi ama daha küfürvari şeklinde bende birdaha aynı lafı edersen çekip giderim ve dönmem dedim..aradan yıllar geçti ve en son iki ay önce yine tekrarladı ve bende çekip gittim...çok basit geldi dimi ama aslında bunun birikmişlik olduğunu oda bende ve bizi tanıyanlarda biliyor...[/B][/COLOR]
canım seni eski konularından hatırlıyorum. şimdi yine baktım diğer konularına. sana söyleyebileceğim tek şey : lütfen bir uzmandan yardım al! kendine değer ver! şu arabesk ruh halinden çık !!
canım eski konularına baktım biraz göz gezdirdim açıkcası
çok sorunlu bir ilşkiniz varmış gerçkten ve çıkmaz sokaklara girmişsiniz saygıyı yitrmeye çoktan başlamışsınız eğer durumun varsa yanlış anlama seni skinleştircek bir öneridir bu çalışıyorsan en fazla 3 günlüğüne bir izin alıp ailene durumunun ciddiyetini anlatıp bi yerlere kaç telefonunuda alma yanına biraz kendinle hesaplaş ne dersin...bu bir süreçtir ve atlatıcağına inanıyorum sadece iradeni kaybetmemen gerekiyor:1hug:
Kendime değer verdiğim ve gururuma çok düşkün olduğum için ayrıyız zaten..arabasksıfatınıda anlayamadım.hiç canın yanmadı sanırım hiç birikip birikip patlamadın anlaşılan umarım olmaz ama eğer birgün yaşarsan ki tekrar sölüyorum inşallah yaşamazsın..tekrar konuşalım ...
canım ya yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki... bende 5 buçuk yıl çıktım ve 5 ay önce ayrıldık. Bu hissettiğin acının tarifi yok bilirim. Ama inanki geçmicek acı yok. Çok üzülüyosun çok ağlıyosun ama bi yerde bi bakıyosun sen farketmeden acın hafiflemeye başlamış. Allah yardımcın olsun. Sen onu unutmaya hazır olduğunda herşey güzel olucak
tatlım kendimi itiraf etti başkası ile birlikte olduğunu
canım ya yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki... bende 5 buçuk yıl çıktım ve 5 ay önce ayrıldık. Bu hissettiğin acının tarifi yok bilirim. Ama inanki geçmicek acı yok. Çok üzülüyosun çok ağlıyosun ama bi yerde bi bakıyosun sen farketmeden acın hafiflemeye başlamış. Allah yardımcın olsun. Sen onu unutmaya hazır olduğunda herşey güzel olucak
canım benim okadar üzüldüm ki inan şuan gözümden yaşlar akıyo,çünkü biliyorum hissettiklerini,yaşadıklarını herşeyi biliyorum.ben de yaşadım bu duyguları,biz tekrar başladık orda bitirmedik ama baya bi ayrı kaldık.hayatımın en zor dönemleriydi.ben güçlü olamamıştım,bırakmıştım kendimi ama sen eğer onunla olmaz birdaha diyosan güçlü ol,sabret.bol bol dua et hayırlısını iste herzaman.kolay olmaz elbet atlatmak,ama kararlıysan yapabilirsin.nolur salma kendini,toparlan...unutma HEPSİ GEÇECEK...
şu şarkı sana gelsin, unut her şeyi dünyada yaşanan dünyada kalır hepsi geçer biter zaman her şeyin ilacıdır..
Geri döndüren gördünmü geçmişi
Boşa soldurdun o nazlı gençliği
Bir avuç toprak için yor kendini
Dünyada ölümden başkası yalan
Yalan başkası yalan
Zaman kendine benzetmez herşeyi
Hesapsız açar baharlar pembeyi
Açmadığın dalda sözün geçermi
Yalan başkası yalan
Sitem etme haberi yok dağların
Gözlerini ellerinle bağladın
Faydası yok geç kalınmış figanın
Yalan başkası yalan
Söyleyen : Candan Erçetin
Allah insanlara çekebiliceği kadar dert verirmiş ya arkadaşım demmeki sende çok güçlüsün..
ağla canım ağla içii dök içinde tutma sıkıntını aşkını sevgini nasıl hissediyorum bir bilsen
ah canım ah bu bir sınav senin için her yürekten aldığımız her yara bir yaş daha büyütüyor bizleri
hattını değiştirmekten başla işe ne dersin sana ulaşamasın olmazmı hem onun söyledikleriyle acın taze kalmaz olmazmı??[/QUOTE
değiştirdim ama buldu nerden buldu nasıl buldu anlamadım..hem hattımı değiştirsem iş yerime geliyo evimin önüne geliyor daha çok celalleniyor..deliye dönüyor onun deli halleri daha çok üzüyor beni daha çok acıtıyor...
Canim istedigi kadar celallensin, onu aldatmadan once dusunecekti. kafasi yok muydu? beyinsiz miydi? hayir. sadece ogrenmeyecegini, ogrense de bu celallenmeleri ile bir sekilde! affettirecegini, senin tepkinin bu kadar aci olacagini dusunmemisti.
en dogru seyi yapmissin. tebrikler arkadasim. burada cogu kimse senin kadar cesur degil. bekarken aldatan evli iken, sorunlar ustuste binince, coluk cocuk karisinca, cirkinlesince, iliski yipraninca hayli hayli aldatir. icinde olan aldatir. yapmadan dusunecekti. gecmis olsun.
Simdi bu sekildesin ya diyelim ki affettin, her an bu beynini yiyecek. acaba yeniden yapar mi? kopek gibi pisman olsa da bu yeniden yapmayacagi anlamina gelmiyor cunku haram tatlidir.
4 seneyi dusunmemis mi aldatirken?
canim senin yapman gereken su. sen kendine bile bile aci cektiriyorsun. aksam eve gidip sarkinii dinlemek zorunda misin mesela? el gun icine karismak hic canin istemese de hayatinin tekrar normale girmesi acisindan sart. ayni acilari hepimiz cektik, zaman gecmeden unutulmuyor hele aldatilmis olmanin acisi en kotusu.
ona ait ne varsa cikaracaksin hayatindan. o parcayi sil. sana aldigi hediyeleri kaldirma! dagit ver baskalarina. kiyamam ve deme. kiy. artik bitti, gecti, sunger cekmen icin onu hatirlatacak herseyi yoket. zor olacak, seve seve cok zor ama inan ilk ask acisi ceken sen degilsin. en dogru karari verdigini bil ve onun geregi gibi davran.
burada ayrildigi icin erkek arkadasi intihar edenleri kaza gecirenleri de gorduk. sonra ne oldu biliyor musun? yeniden aldattilar.
daha gecenler gamzeley diye bir arkadas nisanlisini yakaladi ama affetti mi bilmiyorum. cocuk kapisinda yatti gunlerce. yalvardi ama sonra ne oldu biliyor musun? msn sinde gene yakaladi. yani canim sen bu celallenmelerine vs vs bakma, hepsi kuyrugu kistirmis olmanin verdigi can acisi.
bunlar sana teselli olsun. ilk yapman gereken de resimlerinizi hatiralarinizi yoketmek ya da baskasina vermek olsun. gozunun onunden kaldir. sarkinizi da sil.
simdi canim teselli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?