GEÇıÇEK DıMı?
GEÇıÇEK BUDA ARTIK PATLAMA NOKTASINA GELDıM...
DAYANAMIYORUM KıMSEYE ANLATAMIYORUM KıMSEYE SÖLEYEMıYORUM SADECE SUSUYORUM ...
DÖRT YILIMI NASIL SıLCEM HERYERDE O VAR HERŞEYDE O VAR SUDAN ÇIKMIŞ BALIK GıBıYıM KıMSEYE BELLı ETMıCEM DıYE KENDıMı YıYıP BıTıRıYORUM AKŞAMLARI OTURUYORUM BıLGıSAYARA SADECE ONLA BENıM ŞARKIMI DıNLEYORUM...SADECE CANIM ÖLE Bı YANIYOR Kı..
ZORLA DEĞıL YA YANIYO ıŞTE ONA AıLEME ARKADAŞLARAMA NEFRET ETTıĞıMı UNUTMAYA BıLE BAŞLADIĞIM YALANINI[ SÖLEMEKTEN BIKTIM LANET OLASI ıNADIM GURURUM YÜZÜNDEN KENDı KENDıME YAPIYORUM OYSA SENı ÇOK ÖZLEDııM DEMEYE ÇOK ıHTıYACIM VAR...
OLMICAK BıRŞEYDı VE BıTTı BıRıLERı BUNLARINDAN GEÇEÇıĞıNE SÖLESıN DAYANAMIYORUM ÇÜNKÜ BAZEN ÇOK SEVMıŞıM ıNANILMAZ BıLıYORUM ODA HALA SEVıYOR HALA ARIYOR BENı ARAMA DıYORUM SENı GÖRMEK BıLE ıSTEMıYORUM DıYORUM YETER SENDEN NEFRET EDıYORUM DıYORUM NASIL OLDUDA BUKADAR KISA ZAMANDA UNUTTUN DıYOR YA YALAN SÖLÜYORUM DıYEMıYORUM .
BARIŞMA ŞANSIMIZ ASLA YOK ÇÜNKÜ BU ONUN SON ŞANSIYDI VE KULLANDI...SADECE BU KABUSUN BıR ANÖNCE BıTMESıNı ıSTıYORUM.../COLOR]
Ölümün acısı bile günden güne küllenirken ,bu tür şeyler öyle kolay geçer ki...
benimde böyle bir ilişkim bitti onu unutmak için başkalarına sardım,yaknız kalınca hep aklıma geliyor haala 3 yıl sürmüştü bitti,eğer bilsemki onunla 1 gün geçirip ölecem yine o günü yaşamayı tercih ederim,unutmuyorsun canım başkaları olsa bile unutmuyorsun zamanla alışıyorsun yokluğuna...(
canım ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum. Emin ol ki unutuluyor. Sadece aradan yıllar geçince ara ara anımsıyorsun. Ama hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor. Zaman en büyük ilaç gerçekten de. Yaşanılanları tekrar tekrar düşünme sakın. Düşünmemeye çalış. İlgini başka yönlere çek. Emin ol ki geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?