Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

kızlar nasılsınız?kimseyle denk gelemedim kaç gündür :37: aranızda histeroskopi olan varmı?tekrarlayan tüp bebek denemelerinde faydası oluyormuş ama ben bi türlü Recai hocayı ikna edemiyorum :17: tekrar konuşup şansımı denesem ısrarcı olsam mı acaba...son umudum dondurulmuşlarım :14:

kızlar nasılsınız?kimseyle denk gelemedim kaç gündür :37: aranızda histeroskopi olan varmı?tekrarlayan tüp bebek denemelerinde faydası oluyormuş ama ben bi türlü Recai hocayı ikna edemiyorum :17: tekrar konuşup şansımı denesem ısrarcı olsam mı acaba...son umudum dondurulmuşlarım :14:
Canim Recai hocayi tv de cok izledim isinin ehli birisine benziyor.Eger sende gerekli olduguna inansaydi yapardi bence.yada sirf parani almak istese hemen yapardi.
Doktoruna guven sakin ol...

Canim Recai hocayi tv de cok izledim isinin ehli birisine benziyor.Eger sende gerekli olduguna inansaydi yapardi bence.yada sirf parani almak istese hemen yapardi.
Doktoruna guven sakin ol...

canım öyle ewet hoca çok iyi bende bi yönden öyle düşünüyorum parasını alır yapar diye ama umut işte okudukça şansı artırdığını söylüyorlar.
demetim evet cnm ya gece kuşları hafta sonu yoğunluğuyla denk gelemiyor...:9::16:

Allah yardimcin olsun canim benim ilk denemem olacak ama diger topiclerde okuyorum gebelik asisi yaptiranlar var sanirim bi kac denemeden sonra yapiyolarmis bi de rahime cizik atilmasimi ne oyle bisey okuyorum tam ne oldugunu bilmiyorum bildiklerimi yazayim dedim :) insallah bu sefer olur

Ben o rahime çizik attiranlardanim:) histereskopi sırasında yapılıyor. Gevelik aşısını da deniycem bu sefer bakalim kismet. Allah hepimize yardimci olsun. Umarim ilk sefer de tutunur bebisin.

Back
X