Geceleri çok acıkınca ne yemeli kızlar tatlı krizi tutunca özellikle?

bir kasik bal. aninda gecirir tatli krizini hatta icini bayar ikinci kasigi yedirtmez bile o derece yani :)

walla eti formun limonlu bisküvisi varya ona sarıcam galiba dayanamıyorum :) en zor imtihanda geceleri zaten öldürüo benii

Muz dilimleri üzerine çok az bal ,yada tarçınlı süt ,yada az teflondo pişirilmiş tarçınlı elma .offf hepside çok güzel :)

çikolata kavanozuna el atarsam,1 kasıkla yetınmek ıstemem.o yüzden ona asla dokunmam 1 t.kasıgı bal yada reçel -yada ballı süt

balda hiç sevmem aslında normaldede tatlıyla aram yoktur pek ama sanırım regl donemınden kaynaklı kilo vermemde durdu bu donemdenmidir sizce

aha tam şu an da benim yaptığım
çok acıktım patates haşlamıştım akşam şimdi yedim 1 tane kesmedi:)
bide salata yiyorum..
yemeyeydim eyiydi

tarcınlı sütt iç diyetteysen tatlı krızıne ıyıdır bıde doyurur tabı yok dıyette degılsen ye ne bulursan

aha tam şu an da benim yaptığım
çok acıktım patates haşlamıştım akşam şimdi yedim 1 tane kesmedi:)
bide salata yiyorum..
yemeyeydim eyiydi

haşlanmış patatesin kalorisi çok düşük ye yani bende çok acıkınca nestle nesfit yiyorum 2 kaşık sütle napiyim diyet miyet tamamda ölimmi acımdan yanii amaaan

tarçın diyince aşure geldi aklıma ahh ah ne yerdım annem yapınca eskiden şimdi hak getire kestim herşei zayıflıcam die çok kilom yok ama ince olmak güzeldir :)

öncelikle konu sahibi arkadaşımı tebrikediyorumm çok güzell bi konuya değinmişsin arkadaşımmm.. ben aktardan kepek aldım yoğurt ile karıştırıp yiyorumm en az 3-4 saat tok tutuyorr tatlıya gelincede elmayı rendeliyorsun üzerine ceviz kırıp tarçın ekiyorsun buda tatlı krizin için hemde kilo almıyorsunn

ay çok güldüm diet yapan bütün kızların açlık başına vurmuş,biri çikolata,biri nesfit biri patates dio vah halimize :))))

Muz dilimleri üzerine çok az bal ,yada tarçınlı süt ,yada az teflondo pişirilmiş tarçınlı elma .offf hepside çok güzel :)

:))
demek avatarın,senın mahsulun hıı.. Truffle dımi onlar.. Sen getır ikimizin yerine ben yerim
kendını fazla sıkıntıya gırdırmeden yıne de tat canım,nefsın kalmasın.baska yemekten kesersın o kaloriyi
tatlıyla aram yok ama çıkolatalılara yok denmiyor

evet trufflar ,valla aynen kakaolu ve çikolata lı olsun yeterki

valla herkesın yarasına dokunmuşum demekki iyi bari tek olmadıma sevındım bu konuda elbirliğiyle yemıyoruz ama hafif geçiştiriyoruz bu durumu :) ayrıca elmalı tarifi denıcem çok hoş gözüküoooo öperim gözlerinden arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…