Geceleri çok bunalıyorum kızlar..:(

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Hep uyumak istiyorum işe bazen gitmek istiyorum bazen istemiyorum canım sıkıldıkça yemek yiyesim oluyor artık eskisi gibi gülemiyorum.. Tatlı şirinlik halim gitti.
Boşluğum ağrıyor, alışveriş yapıyorum sürekli hediyeler alıyorum arkadaşlarıma..
Yıldızım mı düşük Ne bilmiyorum insanların yüzüne bakasım gelmiyor.
Diyalog kurasım gelmiyor.
Başım ağrıyor sürekli.
Sebebi "ayrılık" mı ? HAYIR.
Nasıl kurtulmalıyım bu durumdan ? Psikolojim bozuk değil biliyorum.
Namaza mı başlasam ? Nazara mı geldim. Hep Yorgun'um yıldızım düşüyor sanki.. ne yapmalıyım ?
Yüzüm gülmüyor hiç eski ben değilim..
Evlilik hayalleri filan artık öğğğğ geliyor tiskimdim sanki içimden hiç bir şeye dahi heves kalmadı. 26 yaşındayım ama çöktüm ruhen .
Ailemle de aram iyi değil sürekli kavga ediyoruz. Yalnız kalmak istiyorum aslında kimseyi görmek istemiyorum. Şarka mı gitsem ipkamı kaldırıp ?

Son düzenleme:
Ben kullanmıştım iştahım açılmadı sabahları kalkamıyordum yorgun luk hali vardı geçti çok şükür

Hayatinda farkli seylee yap
Rutinlesmissin seni sikmis
Spor olsbilir
Muzik olabilir
Kitap ya da filmarsivi olusturmak
El becerisi bisiler yapmak
Blog kurmak
Vs vs

Depresyona girdiğinizi düşünüyorum sebebi de sanırım evlenmek isteyip uygun bir aday bulamamak..

(Yıldız düşüklüğü olayını bırakın, kendi enerjiniz o düşen)

Depresyona girdiğinizi düşünüyorum sebebi de sanırım evlenmek isteyip uygun bir aday bulamamak..

(Yıldız düşüklüğü olayını bırakın, kendi enerjiniz o düşen)
Olay evlenmek değil hayallerim gitti ya ona takıyorum kafayı.. mesaj atmış dün gece cevap bile vermedim

hemen depresyondayım diye düşünmeyin.
sonuçta sarsıcı bir olay sonucu insanın modunun düşmesi, hayata küsmesi son derece normal bir durum.
aman lütfen sonra ben depresyona girdim gidip ilaç alayım falan demeyin.
bazı tipler öyle triplere giriyor ama kendinizi ayağa kaldırmak varken salmayın sakın. ilaç uyuşturur. ama aklımız beynimiz ruhumuz her şeyi çözer. gücüzünüzü yitirmeyin.
biraz acınızı yaşayın. izin verin kendinize. mutsuzluk da hayatın bir parçası. ama abartmayın.
yürüyüş yapın, güzel filmler izleyin, kitap okuyun, bilgilenin, kendinizi donatın, youtube dan motivasyon artırıcı videolar izleyin.
namaz da ferahlatır. meditasyon gibi, yoga gibi. ruhsal yolculuk bir nevi. hayatta çok büyük dertler var. küçük durumlar sizi yıldırmasın. her şey kısmet.
bir şeyler çabalara karşın olmuyorsa bunu kabul etmek lazım. ve enerjimizi düşüren insanlardan uzak durmamız lazım. bir süre yalnız kalmak isteyebilirsiniz ama insanlarla sohbet etmek size iyi gelecektir böyle bir süreçte unutmayın.

Anladım çok teşekkür ederimmm

Bence depresyon. Ama ilaçlık vs durum olduğunu sanmıyorum.

Sıkıcı rutin bir hayat, hayal kırıklığını büyütmüş. Bir hobi lazım. Vücut şeklinden memnun değilsen ya da spor yapmaktan zevk alıyorsan yoga, zumba gibi hangisi ilgini çekiyorsa birine başlayabilirsin. Müziğe eğilimin varsa o alanda bir eğitime başlayabilirsin. Ya da başka başka aktiviteler. En kötü haftanın 3-4 günü yapabileceğin şart gibi..

bahar carpmis.. haziranda gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…