Geceleri çok bunalıyorum kızlar..:(

Sürüş kursuna yazıldım araba alacağım vücudum iyi ama spor olabilir aslında stres atmak için

Sürüş kursuna yazıldım araba alacağım vücudum iyi ama spor olabilir aslında stres atmak için

Güzel 1 2 gün ehliyet mevzuları ile geçer, 1,2 gün de spor oh mis hiçbir şey kalmaz.
Evdekilerle sorun varsa da tartışma süreçlerine hiç girmemek lazım.
Zaten insan kendi hayatını yola sokmaya başlayınca devamı çorap söküğü gibi geliyor.

kesinlikle spor yap ve kendini yor, hem rahat uyursun hem de pozitif biri olursun kimseyle kavga etmezsin

Bence spor yap. Haftanın 3 günü yeter. Namaz kıl tabi ki çok fark eder. Haftasonuda bir kurs bul... Resim dikiş müzik artık ne seviyorsan... Sürekli alışveriş yapma bence. Birikim yap. Hepsi geçer. Evlilik öyle bir şey ki dışardakiler içeri girmek ister içeridekiler dışarı çıkmak ister. Şu anda bulunduğun durumdan keyif almaya bak. Her şey nasip kısmet.

Bunalma ve daralma bende de var bu aralar.. Reglim yaklasti belki ondandir .. Resmen elimi icime sokup o neyse artik daralmayi icimden cekip atasim var.. karman karisik duygular.. Bıktım artik

bedenin diyor ki şu güzel havalarda güzel güzel uyumaya ve güzel bir tatile ihtiyacın var.

Spor yap çok iyi gelir , en azından 1 saat yürüyüş dışarda.
Birde namaza mı başlasam demişsin, başlasan iyi olur, huzur verir.
yani sadece bu durum için değil , aslında bende dahil çoğu kişi ihmal ediyoruz ama farz hepimize

Ben de depresyona girdiginizi dusunuyorum,bunun yaninda kan degerlerinize de baktirin.
Biraz da havanizi.degistirin,bir kursa gidin,yeni insanlar taniyin. (Ben de yapmistim yeni insanlar tanimak cok iyi.geliyor )
Namaz konusunda da dogru dusunuyorsunuz,manevi açliginiza iyi gelecegi suphesiz.

YİNE gittim alışverişin dibine vurdum. Bu halim ne olacak benim

Size mi kaldı benim konum ? Buradaki yöneticilere bildirdim bana yaptığımız tacizi bakalım neler olacak.

heh buldun kendine bir uğraş afferim , neyini taciz etmişim pardon ? gündem yaratma işine bak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…