Sürüş kursuna yazıldım araba alacağım vücudum iyi ama spor olabilir aslında stres atmak içinBence depresyon. Ama ilaçlık vs durum olduğunu sanmıyorum.
Sıkıcı rutin bir hayat, hayal kırıklığını büyütmüş. Bir hobi lazım. Vücut şeklinden memnun değilsen ya da spor yapmaktan zevk alıyorsan yoga, zumba gibi hangisi ilgini çekiyorsa birine başlayabilirsin. Müziğe eğilimin varsa o alanda bir eğitime başlayabilirsin. Ya da başka başka aktiviteler. En kötü haftanın 3-4 günü yapabileceğin şart gibi..
Sürüş kursuna yazıldım araba alacağım vücudum iyi ama spor olabilir aslında stres atmak için
Aynen öyle yapacağımkesinlikle spor yap ve kendini yor, hem rahat uyursun hem de pozitif biri olursun kimseyle kavga etmezsin
Bişe yapmıyorum millete yorum yapıyorum artık :) konuları tutup tutmama amacım yok. Sonuçta insanların içini döktüğü bir platform. Napsam sizceeeee ?
Öyle yapıyorum ama teşekkür ederim..Kullanmıs olduğun bütün olumsuz cümleleri hayatından cıkar. Bolca şükret gecer.
Size mi kaldı benim konum ? Buradaki yöneticilere bildirdim bana yaptığımız tacizi bakalım neler olacak.
Sanane benim gündemimden kimsin sen ? Merak etme bildirdim yöneticilere zamanla görürsün.heh buldun kendine bir uğraş afferim , neyini taciz etmişim pardon ? gündem yaratma işine bak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?