ışık açık uyumayi deneyin. Bir de eğer uyuyabilirseniz tv de açık kalsın . Yatmadan önce de bir papatya çayı için ya da melisa. Denemekten zarar gelmezKızlar benim geceleri nedense istemsiz dışı korkularım oluyor. Eşim vardiyalı çalışıyor her zaman yalnız değilim ama akşamları karanlık çökmeye başlayınca benim içimede sanki o karanlıkla birlikte korku çöküyor. Her ufak tıkırtıda irrite oluyorum acaba o neydi biri mi var evde diye. Yatağa girip gözümü kapadığım an sanki biri beni gozetliyormus gibime geliyor. Tabikide öyle bir şey yok bu bana beynimin bir oyunu ama evde yalnız kalmaya çok korkuyorum ya varmi böyle bir durumda olan. Bu korkularımı nasıl yenebilirim
Ilk zamanlar oluyor öyle zamanla alisacaksin canım duayi bırakma bizim buralarda korkuluk keserler su ve gugumle oluyor biliyomusun dua falan okunur sonra o suyla elini yüzünü göğsünü yikarain 3 kere bide içerisin bata iyi gelmiştiSanırım senelerdir ailemle yaşadığım için hiç evde yalnız kalmadığım için bu kadar korkuyorum... Dualarla giriyorum yatağa uyuyana kadar da dua ederim hep ama işte aklıma girdi mi de bir şey çıkmıyor. Sesin geldiği yere gidip bakmaya kalksam bütün gece evde dolanırım herhaldealışamadım bir türlü evde yalnız kalmaya 6 ay oldu evleneli...
6 aydır evliyim... İnşallah zamanla geçerNe kadarlık evlisin ilk zamanlarda olur öyle zamanla geçer
Cocukken bnde cok oluyordu yaklasik 13yaşina kadar sürdu korku filmi filan izliosaniz izlemeyin ışik acik durdurun tum işiklari açin gerekirse birseylerle oyalanin bn öyle yendim eşim şuan iş seyhatinde tek basima bebegimleyim arada bi sesten korktugum oluyo besmele cekiyorum telefonumla oyalniyorum sonrada uykuya daliyorumKızlar benim geceleri nedense istemsiz dışı korkularım oluyor. Eşim vardiyalı çalışıyor her zaman yalnız değilim ama akşamları karanlık çökmeye başlayınca benim içimede sanki o karanlıkla birlikte korku çöküyor. Her ufak tıkırtıda irrite oluyorum acaba o neydi biri mi var evde diye. Yatağa girip gözümü kapadığım an sanki biri beni gozetliyormus gibime geliyor. Tabikide öyle bir şey yok bu bana beynimin bir oyunu ama evde yalnız kalmaya çok korkuyorum ya varmi böyle bir durumda olan. Bu korkularımı nasıl yenebilirim
Bende 7 aydır evliyim eşim işinden dolayı göreve gidiyor bu gece olduğu gibi yalnız kaldığım günler hatta aylar oluyor. Ben yalnızlıktan korkmadığım için sorun yaşamadım. TV açıp izliyorum, kitap okuyorum hatta yatarken ışığı kapatıp yatıyorum. Bence bir şeyi ne kadar gözünde büyütürsen o kadar korkarsın. Neyden korktuğunu keşfet ve onun üzerine git. Kapını pencereni iyice kapat, yatak odasına gece lambası koy, meditasyon videosu dinle, duanı et uyu yavaş yavaş bu durumu aşacaksın kendine güven6 aydır evliyim... İnşallah zamanla geçer
Benim de işim nöbet üsülü calişıyor inanin her şey insanin beyninde bitiyor inanincinizi tam tutun ve sürekli ayatelkursi okuyun İnanin hiç bir şey yok ben de öyle yapıyorum ve hep evde yalnız kalıyorumKızlar benim geceleri nedense istemsiz dışı korkularım oluyor. Eşim vardiyalı çalışıyor her zaman yalnız değilim ama akşamları karanlık çökmeye başlayınca benim içimede sanki o karanlıkla birlikte korku çöküyor. Her ufak tıkırtıda irrite oluyorum acaba o neydi biri mi var evde diye. Yatağa girip gözümü kapadığım an sanki biri beni gozetliyormus gibime geliyor. Tabikide öyle bir şey yok bu bana beynimin bir oyunu ama evde yalnız kalmaya çok korkuyorum ya varmi böyle bir durumda olan. Bu korkularımı nasıl yenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?