- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi CatLover06
-
Kaç yaşındasınBeni gerçekten seven biri karşıma çıkana kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim. Çünkü karşıma çıkan erkekler kötüydü. Şimdi başkalarını suçluyor diyenler olacak. Sevgilisi olduğu halde başkasına bakan, başka kızların adını sayiklayan, 4 5 kızla aynı anda çıkan erkek kötü değildir de nedir?
Asil soruma geleyim. Geceleri hep rüyamda sevildiğimi, aşık olduğumu, mutlu olduğumu görüyorum. Uyandığımda ise "Ruyaymis. Zaten anca rüyamda görüyorum" diye üzülüyorum. Bu gece de gördüm aynı rüyayı. Tum gün berbat bir şekilde dolandım evde. Regl dönemindeyim zaten. Bu iğrenç rüyalardan kurtulus yok mu?
Kaç yaşındasın
:) daha çok küçüksün bunlar için dua okuyabilirsin. Aşk içinde bence rahat ol. İyi birileri var bekle yeter herkese kolay kanma hep bir soru işaretin olsun
Canım. Herkes mi kötü be? Yoksa sen mi hep böyle algılıyorsun? Erkek arkadaşların, ailen herkes mi kötü? Hangi şehirdesin. Virüs için önlemler bazı yerlerde esnetilmeye başladı eğer o şehirlerden birindeysen acilen destek al lütfen
Niye iğrenç rüya diyosun? Belki rüyaların sana umudunu yitirmemen gerektiğini anlatmaya çalışıyor. Çok duyduk rüyasında ki adamla tanışıp evlendiğini.
Böyle güzel rüyalara iğrenç diyende ilk seni duydum.
Ayrıca daha 20 yaşındasın, bi kaç yıla daha doğru kararlar verirsin her şey daha güzel olur.
Rüyaları çok görmenin sebebi de kafana fazla takıyor olmandır büyük ihtimalle.
Ama o kişi ünlüydü rüyamdaki
Her konu açtığında buradaki herkes sana abla tavrı ile etrafını suçlama ve hayatına odaklan diyor. 2 günde bir söyle kötü durumdayım böyle kötü durumdayım diye başlık açıyorsun. Depresif bir haldesin, olabilir. Etrafında gelişen olaylar seni bunalmısta olabilir. Ama oturup bütün gün şunlar hatalı bunlar hatalı benim hayatim kötü çok kötü berbat diyip düşünürsen bu girdaptan çıkamazsın. Sevgilisi olduğunu bile bile 50 kızla flortlesen çocukla flortlesiyorsan evet malesef yine sen suçlusunYahu yukarı yazdım. Evet beni aldatan 50 tane kızla cikan erkek kötü değil ama ben sorunluyum ben deliyim. Yeter ya yeter.
14 yaşımda ki yeğenim de her şeye böyle tepki veriyoYeter ya yeter.
Ya o tür rüyalar görürdüm uyanınca hayata küserdimBeni gerçekten seven biri karşıma çıkana kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim. Çünkü karşıma çıkan erkekler kötüydü. Şimdi başkalarını suçluyor diyenler olacak. Sevgilisi olduğu halde başkasına bakan, başka kızların adını sayiklayan, 4 5 kızla aynı anda çıkan erkek kötü değildir de nedir?
Asil soruma geleyim. Geceleri hep rüyamda sevildiğimi, aşık olduğumu, mutlu olduğumu görüyorum. Uyandığımda ise "Ruyaymis. Zaten anca rüyamda görüyorum" diye üzülüyorum. Bu gece de gördüm aynı rüyayı. Tum gün berbat bir şekilde dolandım evde. Regl dönemindeyim zaten. Bu iğrenç rüyalardan kurtulus yok mu?
Sevilme ihtiyacın çok fazla. İstiyorsun ki bir sevgilim olsun sarıp sarmalasın mutlu etsin beni. İnşallah istediğin gibi biri çıkar karşına bacımBeni gerçekten seven biri karşıma çıkana kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim. Çünkü karşıma çıkan erkekler kötüydü. Şimdi başkalarını suçluyor diyenler olacak. Sevgilisi olduğu halde başkasına bakan, başka kızların adını sayiklayan, 4 5 kızla aynı anda çıkan erkek kötü değildir de nedir?
Ben de zamanında ünlü birine aşık oldum. Komedi dizilerinden birinde oynuyordu. 2012de o dizi final oldu. Sonra onunla bir şekilde iletişime geçtim. Numarasını aldım. Sevgilisi varmış meğer onunla kavga etmiştimHey gidi gunler. Şimdi olsa asla onun için enerji harcamazdim. Ünlü birini sevmek zor ve yorucu.
Sakin ol şampiyonYahu yukarı yazdım. Evet beni aldatan 50 tane kızla cikan erkek kötü değil ama ben sorunluyum ben deliyim. Yeter ya yeter.
Beni gerçekten seven biri karşıma çıkana kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim. Çünkü karşıma çıkan erkekler kötüydü. Şimdi başkalarını suçluyor diyenler olacak. Sevgilisi olduğu halde başkasına bakan, başka kızların adını sayiklayan, 4 5 kızla aynı anda çıkan erkek kötü değildir de nedir?
piskolojik öyle olmasını isteyip umut ettiğin için öyle oluyorsun boşverince herşey geçecek emin ol..Beni gerçekten seven biri karşıma çıkana kadar kimseyi hayatıma almamaya karar verdim. Çünkü karşıma çıkan erkekler kötüydü. Şimdi başkalarını suçluyor diyenler olacak. Sevgilisi olduğu halde başkasına bakan, başka kızların adını sayiklayan, 4 5 kızla aynı anda çıkan erkek kötü değildir de nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?