- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
Canim kolik ilk haftalarda basliyor sanirim sonradan olmuyor ayrica aglama krizinr giriyor mu senin ki hergun ayni saatte? Bqk burda daha tecrubeliDELIveCesur var ben herseyi ona soruyorum ama kolik oldugunu dusunmuyorum
Ya uyandiginda agliyor ama oyle kriz falan yok.
Gaz ilaci hic bi ise yaramiyor oyle dediğiniz gibi yapinca hakikaten rahatlıyor aaa acaba cidden kolik mi?Estağfurullah ne demek. Belli saatlerde oluyorsa kolik olabilir. Doktorunuza danışın gaz damlaları var çeşitli onlardan önerirse alabilirsiniz. Ama herkese çözüm olmuyor. Ben ne yaptıysam da üçbuçuk aya kadar sürdü. Çok rahatsız hissettiğinde kucağına al göğsünde tut başını göğsüne yasla kollarını bacaklarını topla sar onu kollarınla cenin pozisyonuna getir kendini karnında hisseder kalbini de dinleyerek sakinleşir.
Su an yanimda uyuyor bir ic cekiyor bi guluyor ama gece inleme ikinma bi hale geliyor ama her gece olmuyor bu bazı geceler oluyor. Kolikli anneler arabalara b8nip gece gezerlermiş şu an oda yok.
Off cok değişik seyler ya bitsin artık uyuyayim birde sut derd8m var vallaha boynum artik tutmuyor