Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

merhabalar ben 28 yaşında 4 aylık evliyim ...evliliğimizin 1. ayında hamile kaldım ve eşim istemedi stresten düşük yaptım
eşim annesinden çok etkileniyo ..kadın erken sakın bebek yapmaın diyo bizimkide istemiyo hali ile erken diyo sürekli ....
şuan geri çekme yöntemi ile korunuyoruz sizce bu şekilde hamilekalabilir miyim ?

o çatal bıçağı görünce aklıma
alf işe şanlı geldii

malesef getiremem canım
bu annemin bebeği

ben kızımı yarın çekicem sana
benim ki çok çirkinnn ne gözleri belli ne ağzı
simsiyah
annem diyor bari gözlerinin akı görünseydi bana mı bakıyor nereye bakıyor anlamıyorum

geri çekme yöntemiyle ancak kazara hamile kalabilirsiniz pek mümkün değil yani

çirkin değildir yaa onuda yerim

yok canım neden öldürsünn
elini kana bulamaz
ben kendim atlarım aşağı D:D::d

çok büyük bi tesadüf olması lazım canım işkillenme bu kadar :)) faceten falanmı ekleşsek napsak ama o zamanda büyüsü bozulur böyle çok konuşmayız bence yada bana mı öyle geliyo :))

çok büyük bi tesadüf olması lazım canım işkillenme bu kadar :)) faceten falanmı ekleşsek napsak ama o zamanda büyüsü bozulur böyle çok konuşmayız bence yada bana mı öyle geliyo :))

hahahahha çatladım kız gülmekten

büyüsü bozulur diyince D:

ama öyle değilmi ne biliim burda sözleşiyoruz başka şekilde birbirimize ulaşamıyoruz falan heyecanlı oluyo kocam yokya seninle fantazi yapmaya başladım galiba

ayyyyyy öldüm ya fıtık olursam refakatçım olacaksın
başımda bekleyeceksinn

bence de çok heyecanlı
heyecanı birbirimizde bulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…