- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
Puanlar okuldan okula değişiyor canım 300 puanada olabiliyorsun 500 puanada mühim olan okul yani
e biliyorum herhalde okuldan okula değiştiğini yahu :)) ben itü mimarlıkla itü bilg.mühendisliğini kıyaslamıştım okula taktığını düşünerek :)) yani itü mimarlık olmazsa bil.mühendisliğini nerde okuduğun önemli değil..neyseee umarım olur ilk tercihin :))
bisey sormustum :))
e biliyorum herhalde okuldan okula değiştiğini yahu :)) ben itü mimarlıkla itü bilg.mühendisliğini kıyaslamıştım okula taktığını düşünerek :)) yani itü mimarlık olmazsa bil.mühendisliğini nerde okuduğun önemli değil..neyseee umarım olur ilk tercihin :))
Yok canım okula takmadım daha çok mimarlığa taktım ama ilk tercihim İtü alternatif meslekte bilgisayar müh. :)) bakalım kısmet canım hayırlısı olsun artık :)) Sen evliydin sanırım çocuğun var mı :)
çocuğum yok düşünmüyorumda :) 1 yıllık evliyim öncesindede 7 yıl birliktelik
vuuuu 7 yıl mı okul zamanından tanışıyorsunuz heralde :)
18 den beri ama okuldan değil 8 yaş büyük benden
En iyisi canım bence aranızda bu kadar yaş olması erkekler çok geç olgunlaşıyor
Aynen canım benimde makuz talihim bir düzelse keşke nedir bu erkeklerden çektiğim yahuuu
ne çekiyosun ya bu kadar :))
Öncelikle canım 2 senelik bir ilişkim olmuştu sonunda en yakın arkadaşımla boynuzlandım.. Sonra bir sevgilim daha oldu bu da yapmadığını bırakmadı bana ayrıldı en sonunda öğrendimki beyfendi zaten başka şehri tercih etmiş benden gizli tutunca da ayrılmak için bahane aramış yalanlar benim üstüme atmalar felan çok karışık yani nefret ettim erkeklerden
Ama YIKILMADIM AYAKTAYIM !
ne muhabbetler dönmüş ben yokkkennn
ya neler neler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?