İyiyim ben de canım, bugün kuaföre ggittim söyle bir bakım yaptım benden mutlusu yok
süslü seniii
Dershane başlıycak yakında derslerden saçımı taramaya fırsat kalmıyor bütün hevesimi alıyımda şimcik sonra içime dert oluyor zamanım kalmıyor
hahaaa
üniversiteye başla o zaman göreceksin taramayı asıl
ben finallerden sonra fırçayı görünce kaşık zannediyordum
Bende 1 senedir kestirmiyordum Kezban olmuştum iyice saçlar belde biçimsiz şekilsiz uçlarından aldırdım azcık ( fazla olunca depresyona giriyorum) kat attırdım önlere mis gibi oldu
Kızlar size bir şey soracağım bana mı tek böyle oluyor merak ediyorum, içimde belli belirsiz bir sıkıntı var bir türlü geçmek bilmiyor, havalardan diyorum ama bir tek bana mı vuruyor bu hava değişimi yahuu, ne yapsamda geçmiyor :26:
valla canım bende kronik bir sıkıntı var
bugünlerde de biraz daha fazla ama sebepsiz değil benim ki.
ama oluyor arada inanın duygusal dengesizlikler yaşadığı zamanlar.
:))
Bir an önce geçse ya ağlamak istiyorum ağlayamıyorum, gülmek istiyorum o da yok sap gibi geziyorum ortalıkta.. Kedi sahiblenecektim, sahibinden de haber yok bir an önce kedim olsun istiyorum. :44:
sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :))))))))))))))))
bende de var o genelde moralim bozukken oluyor ALLAHIM iyiye çıkar içimde ki sıkıntıyı diyorumBende 1 senedir kestirmiyordum Kezban olmuştum iyice saçlar belde biçimsiz şekilsiz uçlarından aldırdım azcık ( fazla olunca depresyona giriyorum) kat attırdım önlere mis gibi oldu
Kızlar size bir şey soracağım bana mı tek böyle oluyor merak ediyorum, içimde belli belirsiz bir sıkıntı var bir türlü geçmek bilmiyor, havalardan diyorum ama bir tek bana mı vuruyor bu hava değişimi yahuu, ne yapsamda geçmiyor :26:
yaw neredesin sen ha
sürprizmiş
nasıl eziklendim kendi içimde nassıll
yine o geldi diye
Hoşgeldin canımmm :)sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :))))))))))))))))
sokak kedisi al
yavru kolay alışır...
ne kadar evcil bir kedi de olsa alacağın kedi,mutlaka bir süre depresyon halinde olacaktır.
Yemek yemeye bilir,tuvaletini odalara yapabilir,hırçınlaşa bilir,içine kapana bilir
bunlar hep olası risklerdir.
aklında bulunsun...
bende de var o genelde moralim bozukken oluyor ALLAHIM iyiye çıkar içimde ki sıkıntıyı diyorum
Hoşgeldin canımmm :)
hoşbuldum tatlım :)
benden bahset ona
gözüne uyku girmez
yatağa bile gitmedi benim uykum yok diye koltukta uyuyo kıyamam ona söyleyip mutsuz edemem
Selamlar. Hem uykusuzluk hem de gece gece gelen sebepsiz depresiflik. Ne olacak bu halimiz? :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?