Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

Aheyyy aheyyy
ben çok sıkılmaktayım yavrulaaa
böyle geceleri uyku gelmek bilmeeez ben gündüzleri uyanmak bilmeeez nolcam hiç bilmiyorum, yapcak işimde yok böyle divane gibi geziyorum nette

Aheyyy aheyyy
böyle geceleri uyku gelmek bilmeeez ben gündüzleri uyanmak bilmeeez nolcam hiç bilmiyorum, yapcak işimde yok böyle divane gibi geziyorum nette

hoşgeldin risuscum :)) burdaki herkes aynı durumda ama ben bu gece erken kaçıcam sevgilim evde :))koltukta ikibüklüm yatıyo benim uykum yok diye :)) sen nasılsın evlilik hazırlıkları falan yokmu daha :)

Aheyyy aheyyy

sen yine iyisin ben gündüzleri uyanıyorum hatta sabahın köründe beterin beteri var

hoşgeldin risuscum :)) burdaki herkes aynı durumda ama ben bu gece erken kaçıcam sevgilim evde :))koltukta ikibüklüm yatıyo benim uykum yok diye :)) sen nasılsın evlilik hazırlıkları falan yokmu daha :)

biz 2014 yaz a erteledik düğünü :) yani ben erteledim desem daha dürüstçe olur, henüz 21 yaşındaysan ve ana baba evi rahatsa evlilik hiçte kolay gözükmez insanın gözüne.

anaaam cedric gibi konuştum

işte öyle :)
ama bana attığın mailin duruyor düğün zamanı rahatsız edeceğim seni

oh ne güzel yaa evlenmiş kocişi yanında, ben napayımmmmmmmm nerelere gideyimmmmmmmmmmm bi sevgilim var oda uzak diyarlarda görev peşindeee

aa yaşını daha büyük hatırlıyodum ben iyi yapmışsın 25 ten önce evlenme :))

o zamana kadar gelinlik sağlam durur umarım

kocişim evde ama 1 haftadır yoktu son zamanlarda 5 gün yok 1 gün var takılıyoruz zaten pek özenme bence :))hem bende 7 yıl bekledim sabrın sonu selamet merak etme

bende öyle düşünüyorum işte en erken 24 oluyo benim için şuan , senin zormuş ya, evleniyosun ama kociş 5 gün yok dönüşü muhteşem oluyodur muhtemelen
ama onsuz kalmak zor, kendime kışın uğraş bulmam lazım, danstır spordur yoksa zor geçicek bu kış..

zor tabi canım ya dışarda gezen çiftleri kıskanır oldum :)) biyandanda iyi atraksiyonlu oluyo sıradan değil idare ediyoruz işte :)) ama bu akşam ekim için yurt dışı planı yaptık 1 haftalık o yüzden çoook mutluyum

evet bişeyler bulsan iyi olur insan durdukça kuruyo bide adama daha çok takıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…