çekim yasası diyelim
hala koltukta mı adam :)))
zor tabi canım ya dışarda gezen çiftleri kıskanır oldum :)) biyandanda iyi atraksiyonlu oluyo sıradan değil idare ediyoruz işte :)) ama bu akşam ekim için yurt dışı planı yaptık 1 haftalık o yüzden çoook mutluyum
evet bişeyler bulsan iyi olur insan durdukça kuruyo bide adama daha çok takıyo :))
heee yaaa garibim kaldırıcam birazddan yatarım bende :))
bende geliyor muyum ona göre hazırlık yapıyım
zor tabi canım ya dışarda gezen çiftleri kıskanır oldum :)) biyandanda iyi atraksiyonlu oluyo sıradan değil idare ediyoruz işte :)) ama bu akşam ekim için yurt dışı planı yaptık 1 haftalık o yüzden çoook mutluyum
evet bişeyler bulsan iyi olur insan durdukça kuruyo bide adama daha çok takıyo :))
teşekkürler
2 gündür perişan oldum
budapeşte viyana prag al seninkinide gel pragta aşk başkadır ilgilenemeyebilirim seninle alternatifin olsun her ihtimae karşılık :)))))))
ouuww çok güzell aşk dolu 1 hafta demek
hasret giderirsiniz, değişiklik iyidir ya valla çok sevindim senin adına, dilediğin gibi bi tatil olur umarım.. :))
silah atış poligonuna kayıt yaptırmak istiyorum aslında niyetimde o var ama bakalım silahım yok bi yerde sadece silah sahiplerinin atış yaptığını okumuştum ama insanların silah sahibi olmadan önce eğitimini alması gerekir ne saçma silahın yoksa hiç öğrenemeyeceksin gibi bişe,
hıhhh ben italy e gidicem o zaman kısımmm
spagetti yicem pizza yicem yicem de yicem
yemişim aşkı
çok zor ya kuzenimden biliyorum çocuk ne kadar küçükse hastalık sorunu okadar zor geçiyor
yemeyle bozdun bugün sen yeter bırak elinde ne varsa
benim çocuğun daha bir çok problemi var
mesela vücudunun her yeri kıllı doğdu
sonra kedi maması yiyor kendi mamasını yemiyor :)))
inş.canım sağol darısı başınailginç bişeye merak sarmışsın hadi hayırlısı :))))
kızlaaaaaaaaaaaaaar ben çıkıyorum adam şekilden şekle girdiyarın yine gelirim herhalde :)) öpüyorum hepinizi iyi geceleeeeeer
evet aslında italyan mutfağı çok zengin bir mutfak değil
acaba çine mi gitsem
fena bozdum
çine git evet onlarınki oldukça zengin her bulduklarını yedikleri için
:)) hadi iyi uykular canımmm
huzurla uyursun bu akşam artık D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?