Aman ne biliyim ben de ne zamana kadar beklicem diye ağlaştım.
O da birşey yapamıyor şuanda.
Dedim bari beni sevginle sar sarmala. Bana artık param yok demee. Fenalık geçircfem dedim.
Romantizm= para duygusallık= para ona göre öyle.
Bi de çok karamsar. içimi kararttı iyice.
İhtayaç sahibi varsa bende memeden vereyim
kızlarrr uzulerek aranızdan ayrılıyorummoysa ben sabahın ılk ıısıklarına kadar sızınle olmak ıstıyordum elektrık gıttı bnde vınndan gecıyorum nete laptop kapanacak bırazdan benım yerımede ıyıce sohbet edın erkeklerı de bosverııınnn onlar ıcın tatlı canlarınızı sıkmayın kendınız tum erkeklerden degerlısınız
hepınıze sımdıden ıyı uykular gorusmek uzere
Nasıl makbule geçer bende hiç yok
kızlarrr uzulerek aranızdan ayrılıyorummoysa ben sabahın ılk ıısıklarına kadar sızınle olmak ıstıyordum elektrık gıttı bnde vınndan gecıyorum nete laptop kapanacak bırazdan benım yerımede ıyıce sohbet edın erkeklerı de bosverııınnn onlar ıcın tatlı canlarınızı sıkmayın kendınız tum erkeklerden degerlısınız
Aman ne biliyim ben de ne zamana kadar beklicem diye ağlaştım.
O da birşey yapamıyor şuanda.
Dedim bari beni sevginle sar sarmala. Bana artık param yok demee. Fenalık geçircfem dedim.
Romantizm= para duygusallık= para ona göre öyle.
Bi de çok karamsar. içimi kararttı iyice.
Hiç mi yok kız
Bende var maşallah evlendikten sonra biraz büyüdü
Helede şimdi adet olacağım iyice şişti ağzıma değecek
Tövbe tövbe maşallah diyeyimde taş gibi memem var ondanda olmayayım
Zaten konu ne zaman ciddiyete gelse karamsarlaşıyorlar.
Sanki biz toz pembe bakıyoruz bir tek gerçeği onlar görüyor.
Daha 6 ay olmuş evlilik kararı alanları görüyorum ee haliyle bende gidip ona sarıyorum.
Sinirler laçka valla .
sahibinden az kullanılmış meme
bende istiyorummmmmmmmmmmm canımm
erkekler kendilerini eksik hissediyolar sanırım ve biz dahil herşeyden soyutlanıyolar sorun para olunca.yani canım hepimiz yaşadık bunları en azından sana karşı olmadığını bil diye söylüyorum.sıkılmakta tabiiki haklısın bide insan bişeye takınca zor kurtuluyo o kafadan iyi bilirim :) inş kısa zamanda hallolur sorunlarınız
Yapçak bişey yok canım. Ne desek boŞ.
Ama insan etkileniyor çevresinden ve morali bozuluyor. Bende öyleyim sarıyorum hemen makara gibi.
Hiç mi yok kız
Bende var maşallah evlendikten sonra biraz büyüdü
Helede şimdi adet olacağım iyice şişti ağzıma değecek
Tövbe tövbe maşallah diyeyimde taş gibi memem var ondanda olmayayım
Amann valla 5 senedir dön dolaş paraya geliyor konu
son 1 senedir susmuştum bu akşam patladım yine.
Çalış çalış elinde 5 kuruşun olmasın bu kadar da olmaz ki,biraz sorumluluk almaları lazım.
O değil bana bi akıl verseniz ya hem kafanız dağılır. Yakın en en yakın arkadaşımın doğum günü ne alayım deyin hele ?
75
yetmiyorr yetinemiyorumm
Haklısın canım.
Bir çaresine bakıcaz artık.
Biraz daha inceleyip bekliyelim bakalım ne yapıp ne edicekler.
Evlenince anlarsın artık yetip yetmediğini
Şimdi nere anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?