ahh canım bilmezmiyim bizim maddi değildi sorunlarımız ama ne olursa olsun uzun yıllar birlikteysen herşey daha yıpratıcı oluyo o dönemde..ama emin ol yaşamış muradına ermiş biri olarak söylüyorum :)tabiiki unutmuyosun içine oturanları ama güzel şeyler oldukça üstü örtülüyo zamanla...bu arada arkadaş olsak mı ki :)[/QUOTE
Ahh bir görsem o günleri
sizin de 7 yıl iyi anlıyorsun beni.Hiç dile getirmeden olsun istediğim şeyler var mesela
küçük şeyler ama artık o kadar uzun zamandır birlikteyiz ki onda ki o yapmasam da çok şey değişmez yaklaşımı beni bitiriyor.
Hadi arkdaş olalım
Of yaa huysuzdur beğenmezde her şeyi.... :/
Herkes beklermiş. Herkes falan beklemiyor.
Ancak çok seven, geleceğe dair ümidi olan bekler.
Aynen canım nankörler...
İşin içinde kredi varsa gerçekten para biriktirmek imkansız
Çünkü aldığın maaşın bereketini kaçırıyor resmen
Bzde öyle bir hataya düşmüştük vakti zamanında
Elimizde bir şey kalmıyor ki anca borç anca borç
kedi köpek gibi olduk bu para yüzünden
oooo o zaman bize erkek kalmaz ama haksızlık buuuuu
ahh canım bilmezmiyim bizim maddi değildi sorunlarımız ama ne olursa olsun uzun yıllar birlikteysen herşey daha yıpratıcı oluyo o dönemde..ama emin ol yaşamış muradına ermiş biri olarak söylüyorum :)tabiiki unutmuyosun içine oturanları ama güzel şeyler oldukça üstü örtülüyo zamanla...bu arada arkadaş olsak mı ki :)[/QUOTE
Ahh bir görsem o günleri
sizin de 7 yıl iyi anlıyorsun beni.Hiç dile getirmeden olsun istediğim şeyler var mesela
küçük şeyler ama artık o kadar uzun zamandır birlikteyiz ki onda ki o yapmasam da çok şey değişmez yaklaşımı beni bitiriyor.
Hadi arkdaş olalım[
Ahh bir görsem o günleri
Hadi arkdaş olalım
o değiştiremediğin şeyler hiçbizaman değiştiremiceğin şeyler olarak kalıcak bi kere bunu kabullen :)) kadınlar çok başka düşünüyo bende hep bunu söylerim nolur ben söylemeden yapsa çokmu zor bunu düşünmek.yada çokmu zor sevdiğin insan için küçücük bişeyi akıl etmek yapmak vs..ama kafalar başka yapıcak bişey yok :))kabullenmek bazen değiştirmekten daha kolay oluyo biliyomusun(çok katlanılmaz bişey olmadığı sürece tabi)sözkonusu erkekler çünkü
Çok samimisin galiba bu arkadışnla
En yakın arkadaşım dedin gerçi
Aranızda samimiyet varsa sorabilirsin bence
Neye ihtiyacan var yada ne istersin gibilerinden
Uyuyorum canlarımm...
Uyku geldi kılıç gibi, beni vurdu piliç gibii...
:) iyi uykular canım
kendini çok üzme
yarın da güzel bir gün olsun senin için :)
Sordum sormasına da o bana sorduğunda söylememiştim ben ona doğum günümde o da uyuzluk amacıyla yapıyo :)) Neyse y abulucam bi şeyler. Bende kaçıyorum artık erken kalkıcam yarın.. Öptüm hepinizi iyi muhabbetler yarın tam gaz devamm. Kafanıza hiçbi şeyi takmayın hiç olmadı bana fritöz gönderin çeyizim yok diye konu açarsınızİşin şakası tabi ama gerçekten bazen erkeklere he deyip geçmek lazım. :) Umarım kısa sürede çözülür şu düğün meseleleriniz kısa sürede kavuşursunuz. Hadi gittiim :))
o değiştiremediğin şeyler hiçbizaman değiştiremiceğin şeyler olarak kalıcak bi kere bunu kabullen :)) kadınlar çok başka düşünüyo bende hep bunu söylerim nolur ben söylemeden yapsa çokmu zor bunu düşünmek.yada çokmu zor sevdiğin insan için küçücük bişeyi akıl etmek yapmak vs..ama kafalar başka yapıcak bişey yok :))kabullenmek bazen değiştirmekten daha kolay oluyo biliyomusun(çok katlanılmaz bişey olmadığı sürece tabi)sözkonusu erkekler çünkü
Bazen bunun bir eğitim tekniği olduğunu düşünüyorum neredeyse :)
zamanla o kadar beklentisizleşiyorsun ki kendime bile şaşıyorum.
Değiştirmeden değişiyorum ama ben bunun farkındayım ve kötü tarafı da bu işte.
Hadi kapatalım bu para konusunu o zaman diyecektimki
Gidiyormuşsun zaten
Hayırlı geceler pardon sabahlar
İyi uykularr
tatlı uykulaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?