- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Keyifler yerinde mi
tamam tövbe ediyorum erkek eli mi o da ne :))))) sev beni sev beniiihala aramadı
Yerinde heralde belli olmuyo mu
Bugün iyiyim canım şükürr... :)
senin nasıl?
Sonuç ne oldu peki ben sadece konunu okudum.
Devam mı ediyorsunuz yoksa görüşmeyi kestiniz mi ?
nişanlım banaa ablaa deyincee :)
ben ondan büyüğüm zaten 6 ay hahaha tirinaynaynomm...
Bende iyiyim şükür :)
Dünkü halimden eser yok bambaşka bir ben bambaşka bir insan oldum falan filan :)
barıştık ya bu akşam toz kondurmam
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/548634-dallas-halt-etti.html konu bu ama ben hala işin içinden çıkabilmiş değilimböyle knuşmaya ihtiyacm var arkdşlarımn çoğunluğu uyumuş yada beni anlayamıyorlar bnde tek başıma ağlıyorum işte:)
Zengin olmaya dair ümitte veriyorsundur şimdi sen adam
Kız büyük olursa zengin olurlar derler ya
ya işte özürdiledi yemnler etti ben soğuk davrandım sonra bianda sesi kesldi hani normal bi şekilde kapatmıştık çünkü sonra ben aradım noldu aramıosun fln diye işte sen uzatıosun özürdiledmya bilmem ne çok sinirliyim sonra konuşalm dedi bunu dedğinde ayın 8ydi ve hala aramadı..yani öyle bitiş konuşması yoktu..garip bişey oldu..o aramadığı için bende aramadm çünkü hatalı olan oydu..
ya işte özürdiledi yemnler etti ben soğuk davrandım sonra bianda sesi kesldi hani normal bi şekilde kapatmıştık çünkü sonra ben aradım noldu aramıosun fln diye işte sen uzatıosun özürdiledmya bilmem ne çok sinirliyim sonra konuşalm dedi bunu dedğinde ayın 8ydi ve hala aramadı..yani öyle bitiş konuşması yoktu..garip bişey oldu..o aramadığı için bende aramadm çünkü hatalı olan oydu..
ayy inşallahh öyle olur :)
O değil kızlar fal bakan var mı aranızda
Bitiş konuşması olarak kabul et o konuşmayı çünkü yaşadığın şeyler güven verici değil.
Unutamaz aklından çıkaramazsın anca bir süre üstünü örter ama her fırsatta mutlaka kusarsın içindekini.
Bu yüzden bu bitişi kabul ettir kendine,inan diğer şekilde de çok acı çekersin ...
Sen bak bize sevaptır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?