ahahahha çekim dediğide bisürü yere çekilebilir yani neden bahsediyo acaba ben bunu bi düşüniiimsarılalım sıkı sıkı özledin dimi beni hemen
ahahahha çekim dediğide bisürü yere çekilebilir yani neden bahsediyo acaba ben bunu bi düşüniiimsarılalım sıkı sıkı özledin dimi beni hemen
haftaya kadar cildinde bir parlama ve pürüzsüzlük olcak ve ölene kadar hep genç gözükeceksin ajda 1 sen 2 olcaksın
Özledim tabi ki ya illa söyletecek illa duyacak kadın milleti
Ben sana söyliyim canım bak bu çekimler hiç hayıra alamet değil sen bende otur sağlıklı bir düşün.
Olmadı topla pılını pırtını yanıma gel beraber düşünelimdüşünürken de makarna yeriz
Kız öyle deme basit kavgadan ayrılınmaz
Ağzın bal yesin canımm
en parlak ben olucam iewtttt
Ben sonra size çikilatalı kahve yaparım
Özledim tabi ki ya illa söyletecek illa duyacak kadın milleti
Ben sana söyliyim canım bak bu çekimler hiç hayıra alamet değil sen bende otur sağlıklı bir düşün.
Olmadı topla pılını pırtını yanıma gel beraber düşünelimdüşünürken de makarna yeriz
Ayrılır mıyım ben deli miyim
bulmuşum yalçın çakır gibi adamı aklımdan zorum mu var bırakıyım
(Duysa bu benzetmeyi garanti veriyorum ayrılık )
amiinn hep beraber yiyelim saçımızada sürelim parlasıın
Makarnadan sonra gazlı içecek tercih ederim isim verip kola demiyorum reklama giriyor
Parlamasına parlıyorda saçıda ağırlaştırıyor ya.
Sürdüm ne kadar ottan b..tan şey varsa saçıma.
Pis kuaför saçlarımı yaktı benim
belime kadardı((
lastik gibi oldu saçım..
ya ben zaten bi boklar var gibi hissediyorum ama hayırlısı :))))) teklifin çok cazip bugün pılıpırtımla anama geldim yarında sana geliim akıl akıldan üstündür düşünelim yavrum :))
ne filmi çekiyor, konu ne, başrolde kendisi oynamasın kız dikkat et
aslında derin mevzular konuşurken makarna değilde çerez cips kahve değilde alkollü bişeyler isterim ben çokmu oldu vazgeçtin dimi beni evine almıcaksın
aslında derin mevzular konuşurken makarna değilde çerez cips kahve değilde alkollü bişeyler isterim ben çokmu oldu vazgeçtin dimi beni evine almıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?