Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

öyle bişey varsa affetmem bide 8 yıldır birlikteyiz ilk kez böyle bi hissiyat içindeyim.bu yüzdende acaba diyorumkonu buraya nerden geldi yahu

Ne demek canım dibine vururuz biz onun
Sana bulgardan boğmaca getiririm ben sen iste :)

Boğmaca ev rakısı bu arada :)

içkinin hertürlüsü kabulumdur hatrı sayılır bi stoğumda mevcut evde bende beklerim :)) rakıyı balıkla isterim 2 gün kaldı zaten bekliyorum heyecanla

öyle bişey varsa affetmem bide 8 yıldır birlikteyiz ilk kez böyle bi hissiyat içindeyim.bu yüzdende acaba diyorumkonu buraya nerden geldi yahu

Benim elektiriğim canım oradan geldi.Hep bunla yüklüyüm acaba mı acaba mı diye diye.
Şaka bir yana kadın hisseder.
Ama çok yoğun çalışıyor diyorsun çok boş vaktin oluyor kurabilirisin kafanda çok büyütme.
Hem senin gibi hatunu aldatıyorsa yani gitsin aldatsın ya kendi eder kendi bulur şekerim

şaçmalama canım yaa adam çalışıyor orda biz takılıyoruz sana
şaka kaka olmasın sonra .s

içkinin hertürlüsü kabulumdur hatrı sayılır bi stoğumda mevcut evde bende beklerim :)) rakıyı balıkla isterim 2 gün kaldı zaten bekliyorum heyecanla

Benim de vardı sağ olsun babam elleriyle yapmıştı ama kendin deli bir tüketici olarak
ve son yıllar epey züğürt olarak anca tüketimdeyim :)
ben mide de stoklama taraftarıyım

o hep böyle çalışıyodu canım ya şuan değişen bişey yok o konuda.bende çok anlayışlı kıskançlık yapmayan biriyimdir...yıllardır böyleyken şimdi neden geldi bu his anlamıyorum işte...ya bişey var yada ben kuruyorum dediğin gibi..ama birincisi daha yakın geliyo bana nedense:18:bu arada motivasyon içinde teşekkürler heheeeeyttt özgüven patlaması yaşıyorum

Ben aldatılmanın kokusunu yüz metreden alabilen biriyim
yaşadık sağ olsun onu da yaptı :S

Patlat şekerim motivasyonu heytttt

Şimdi birde palamut lüfer çıkıyor var ya offff birde boğazda olacaksın başka ne olsun :)

Yanlizlik cakmak tasi gibi sert elmas gibi keskin
Ne yanina donsen bir yerin kesilir fena kan kaybedersin

Kapini bir calan olmadi mi hele elini bir tutan
Bilekleri bembeyaz kugu boynu parmaklari uzun ve ince

Simsicak bakislari suc ortagi kacamak gulusleri gizlice
Yalnizlarin en buyuk sorunu tek basina ozgurluk ne ise yarayacak

Bir turlu cozemedikleri bu olu bir gezegenin soguk tenhaligina
Benzemesin diye ozgurluk mutlaka paylasilacak suc ortagi bir sevgiliyle

Sanmistik ki ikimiz yeryuzunde ancak birbirimiz icin variz
Ikimiz sanmistik ki tek kisilik bir yalnizliga bile rahatca sigariz

Hic yanilmamisiz her an dusup dusup kristal bir bardak gibi
Tuz parca kirilsak da hala icimizde o yanardag agzi

Hala kipkizil gulumseyen sanki atesten bir tebessum zehir zemberek ASKIMIZ ....

sus kız karnım acıktı vallaaaaaaaaaaaaaa

Ayrılıkta sevdaya dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…