Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

kendim için kalkmış oldum arkadaşlarımla buluştum kahve içtim kendime güzel bi topuklu ayakkabı aldım kendi kendimi ödüllendirdim hahahah :))) sen napıyosun

Bende 7 kalktım :S
köpeği dolaştırdım çişti kakaydı derken saat oldu 8 buçuk
kahvaltı yaptım,internete takıldım biraz
sonra yine yattım,kalktım saat yarım

Ayyy güle güle kullan canım ayakkabılarını :)

sağol tatlım çok beğenerek aldım en yakın zamanda giymeliyim sen evde nasıl idare ediyosun ya 3 kedi 1 köpek bahçelimi ev

sağol tatlım çok beğenerek aldım en yakın zamanda giymeliyim sen evde nasıl idare ediyosun ya 3 kedi 1 köpek bahçelimi ev

Bebeklikten beri beraberler hatta beraber uyuyorlar.
Tuvalet eğitimi verince zor olmuyor ama yoruyorlar oldukça beni orası ayrı mesela :)

Ben her ayakkabı aldığım da evin için de yapıyorum açılışı
deli gibi tüm gün topuklularla geziyorum içeride

evin içinde zor ya onlarada zor kıyamaaaam bende çok istiyorum çok seviyorum özellikle köpekleri ama cesaret edip alamıyorum

evin içinde zor ya onlarada zor kıyamaaaam bende çok istiyorum çok seviyorum özellikle köpekleri ama cesaret edip alamıyorum

Evet canım
kızım bana geldiğinde felçliydi dışarıda yaşama şansı yoktu
tabi ki her şey doğasında güzel ve mutlu.
Ama artık doğaya dönecek halde değil evde bakılan hayvanlar bir çok yetisini kaybediyor malesef.

kıyamam yavrum yaaa neyseki şanslıymış seni bulmuş :))

ayyy sorma saçma sapan kabuslar gördüm silahla vuruldum bisürü erkeğin içindeydim ama biscolatadan eser yoktu

Aaa hayır olsun canım ya.
Seni vuran eller kırılsın bebem
eşkal ver gidip bulayım

Bence çıtayı düşük tutmak lazım canım
mesela ali kırcadan sinan çetine kadar
o zaman üzülmeyiz de

Aaa hayır olsun canım ya.
Seni vuran eller kırılsın bebem
eşkal ver gidip bulayım

Bence çıtayı düşük tutmak lazım canım
mesela ali kırcadan sinan çetine kadar
o zaman üzülmeyiz de

ahahahhah yok ben onları hayal bile edemem kalsın hiç rüya görmem daha makbul olur :))))))))))sen istanbuldamısın kliniğin kendi yerinmi

Ay biliyor musun acıktım

Şimdi böyle güzel bir balık restorant olacaktı
Şöyle güzel bir lüfer
önden kalamar,yengeç salatası,güveçte karides ufff
birde buz gibi rakı

ahahahhah yok ben onları hayal bile edemem kalsın hiç rüya görmem daha makbul olur :))))))))))sen istanbuldamısın kliniğin kendi yerinmi

Şu an şehir dışındayım canım
önümüzde ki hafta dönüyorum.
Arkadaşla ortaktı klinik arkdaşım yurt dışına çıktı zaten krediyle açmıştık anlıycan borcun altından kalkamadım

Şimdi kapalı malzemeleri depoya verdim
inş bir ortak bulabilirsem adam akıllı tekrar açmayı düşünüyorum ama maddi durumları da anlatmıştım canım
ne yapıcam şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…